Da li bi voleli da znate buducnost...

Eeeeeeeeee, kad bi se ljudi zadržali na tih 100 evrića bilo bi dobro. Mi ljudi smo sebični i koristimo sve u loše svrhe.

Hah....znaci Bog ne salje pare jer smo mi pohlepni.... :hahaha:

ajde mi,sto se nekako drzimo,nama nemora....nek salje onim jadnim dusama sto ni za hleb nemaju,sto jedva prezivljavaju i misle da im je svaki dan poslednji.....tako bedni na ulici... gde je njima pomoc sa neba? :confused: Boga bas zabole za nas smrtnike....

Mislim da su svi pomalo radoznali i da bi voleli da znaju neki deo budućnosti inače ne bi astrolozi, gatare i ostala kompanija imali posla :D
Lično, nisam nikad bila kod astrologa, ali mi je jedna žena pre oko 2 nedelje gledala u dlan, igrom slučaja... Išla sam u poseti mami u bolnicu i rekla mi da jedna žena iz njene sobe ''zna'' da gleda u dlan, kao ima treće oko i te fore i iz radoznalosti sam pristala... Prošlost i sadašnjost mi je pogodila, a budućnost... pa videćemo :D po malo me zanima, a po malo i ne baš... ne bih volela da znam za na pr. neku tragediju koja će se desiti za 5 godina, a u napred znam da ne mogu nikako da utičem na to...

Sada bih volela da znam kako će se jedna jako bitna stvar razrešiti. Doduše, ima u uvodnom postu i ona začkoljica da se ne može promeniti, ali svejedno. samo da znam kako će biti, da se smirim ako je dobro, da odžalim i unapred smislim strategiju kako živeti dalje ako nije dobro, ali da saznam, ubija ova neizvesnost, ne mogu ni da jedem, ni da spavam, ni da funkcionišem

...a da nista ne mozete promenuti u njoj? :think:

Ovo je apsurdno. Zasto?
Zato sto ako slucajno vidis da ces sledeceg petka poginuti u saobracajnoj nesreci, na koju foru mislis da je to nepromjenljivo? Mene u auto tog dana ne bi niko odvukao pa... :lol:

Salim se...

Nama je vec odredjena sudbina. I mi je stvarno ne mozemo promijeniti. Ali je nepromjenljiva jer Bog zna sta ce biti nas izbor. Sustina je da imamo slobodu izbora. (druga stvar je sto je taj izbor poznat)

Ovo je apsurdno. Zasto?
Zato sto ako slucajno vidis da ces sledeceg petka poginuti u saobracajnoj nesreci, na koju foru mislis da je to nepromjenljivo? Mene u auto tog dana ne bi niko odvukao pa... :lol:

Salim se...

Nama je vec odredjena sudbina. I mi je stvarno ne mozemo promijeniti. Ali je nepromjenljiva jer Bog zna sta ce biti nas izbor. Sustina je da imamo slobodu izbora. (druga stvar je sto je taj izbor poznat)

ali pazi, zamisli da ti sad znas unapred da ce da te "auto" zgazi, i sad sve vreme pazis i okreecs se oko sebe, i onda odjednom naleti traktor od nikuda (a ti si i dalje utripovan da ce auto da te ubije, i ne obracas paznju na ostale stvari, samo na to) i onda te to ubije..:D dd

ali pazi, zamisli da ti sad znas unapred da ce da te "auto" zgazi, i sad sve vreme pazis i okreecs se oko sebe, i onda odjednom naleti traktor od nikuda (a ti si i dalje utripovan da ce auto da te ubije, i ne obracas paznju na ostale stvari, samo na to) i onda te to ubije..:D dd

Hehe, mislim da bih taj dan bio kod komsije na osmom spratu. Do ponoci... :D
Ako avion srusi zgradu onda nista... Bice da sam sprijecio sudbinu :)

Back