Da li bi uradili ovo za dobro vase supruge??

gost 343533

Elita
Poruka
17.529
Lekari kazu da je u zemljama u kojima se muskarci obrezuju- procenat grlica materice kod zena znatno manji...
Utvrdilo se da je jedan od uzroka nedovoljna higijena tj. sprecena je zbog te kozice koja je naborana...a prilikom obrezivanja se moze sinuti !

Sada, da li bi ste se obrezali ako bi vasa supruga to zatrazila od vas- zarad njenog zdravlja,i prevencije od ove bolesti ??

To sa obrezivanjem je americka propaganda. Oni su nenormalno zapeli za to. Najbolja je fora da obrezivanje stiti od side. (A procenat side veci u Americi gde se obrezuju nego u Evropi gde se ne obrezuju). Onaj ko nece da pere tuki je poseban problem, ali ne mislim da je kozica kriva za to. U Americi neobrezani muskarci ne znaju sta da rade, ni lekari ne znaju sta bi sa neobrezanim decacima i muskarcima, niko ne ume da im pokaze kako da operu qurac. Mozda zato.

Ja sam zesci protivnik obrezivanja tako da sam mozda pristrasna.

Ja samo ne kontam što se kožica smatra ružnom... jeste da nema veze sa temom.

Ne znam, to je Amerikankama ruzno. "Zato sto ne lici na penis". One zamisljaju da se glavic nikada ne vidi ne neobrezanom.

Jedna drugarica Amerikanka me je pitala kako se ne plasim tokom seksa sa neobrezanim da mu se kozica ne zaglavi u meni i, uopste, da se ne zaglavi. Njoj je kozica neprirodna. Cuj, a zasto se onda muskarci radjaju sa njom?

Zanimljivo da niko od njih ne pominje jedini problem neobrezanih, a to je frenulum-zilica koja zna da bude osetljiva i pukne ako se ide grubo.

- - - - - - - - - -

E i to sam čula... da teže svršavaju.

Pa naravno, kada im nije glavic dovoljno osetljiv. Sad, nekome to mozda pogoduje, sto ne moze da svrsi 100 god. i sto mora da udara kao sivonja da bi nesto osetio, ali meni je to totalno neprivlacna ideja.

E da, ali isto tako je procenat onih sa preranom ejakulacijom dosta veci kod obrezanih. Postoje indicije da kozica na neki nacin te cini da imas bolju kontrolu nad svrsavanjem.

Ne znam, to je Amerikankama ruzno. "Zato sto ne lici na penis". One zamisljaju da se glavic nikada ne vidi ne neobrezanom.

Jedna drugarica Amerikanka me je pitala kako se ne plasim tokom seksa sa neobrezanim da mu se kozica ne zaglavi u meni i, uopste, da se ne zaglavi. Njoj je kozica neprirodna. Cuj, a zasto se onda muskarci radjaju sa njom?

Zanimljivo da niko od njih ne pominje jedini problem neobrezanih, a to je frenulum-zilica koja zna da bude osetljiva i pukne ako se ide grubo.

- - - - - - - - - -

Pa naravno, kada im nije glavic dovoljno osetljiv. Sad, nekome to mozda pogoduje, sto ne moze da svrsi 100 god. i sto mora da udara kao sivonja da bi nesto osetio, ali meni je to totalno neprivlacna ideja.

E da, ali isto tako je procenat onih sa preranom ejakulacijom dosta veci kod obrezanih. Postoje indicije da kozica na neki nacin te cini da imas bolju kontrolu nad svrsavanjem.

Ne znam... u suštini, priroda ga turila tu... sigurno nije bzv. A što se tiče tog udaranja po sat vremena.. desilo mi se par puta i to je bio i zadnji sex sa tom osobom ujedno.

Najveci broj muskaraca na planeti nije obrezan i nista im ne fali. Kazem vam, Ameri pokusavaju da provuku tu ideju o obrezivanju kao izuzetno korisnom, ali nema nekih naucnih dokaza. Ako nista drugo, obrezani tuki je grublji i kao takav moze vise da povredi vaginu i stvori manje ranice na njoj, sto znaci laksi unos bakterija. Ne kazem da je to sad nesto znacajno, ali to je negativnost.

Iskreno, bitan je muskarac a ne tuki, ali meni obrezan tuki ruzan. Nije sto nema kozicu, nego je glavic sav otvrdao (ne u dobrom smislu) i kao djon od cipele. Pa hajde ti to stavi u usta ako smes. :zper:

Ahahaha,ajde ženo ne lupaj gluposti...kako to otvrdao??:dash:
Očigledno nikad nisi probala obrezani...kakva maloumna predrasuda...
E da,svaka koja ga je uzela u usta kaže da miriši...njami:rumenko:
I ne treba je moliti da ga uzme u usta...:rumenko:

Ne znam... u suštini, priroda ga turila tu... sigurno nije bzv. A što se tiče tog udaranja po sat vremena.. desilo mi se par puta i to je bio i zadnji sex sa tom osobom ujedno.

Kozica pomaze mnogim stvarima. Za pocetak, cuva glavic. Glavic nije predvidjen da bude spolja, kao ni jezik. Drugo, kozica omogucava lubrikaciju tako sto cuva i muskarceve i zenine fluide unutar zeninog tela tokom seksa. Da li vas je ikad cudilo sto Ameri toliko pricaju o lubrikantima? Oni ne mogu da se seksaju bez lubrikanta delom i zbog toga sto je vecina obrezana. (Isto tako, ne mogu ni da ga drndaju bez lubrikanta).

Dalje, kozica daje uzitak muskarcu jer je puna nervnih zavrsetaka i osetljivih mesta, a da ne pominjemo samo trenje kozice o glavic, koje je (bar kazu muski) veoma prijatno.

Za zenu je muskarceva kozica pogodna jer penis cini mane grubim tokom seksa i sto pomenuti pokreti kozice o zidove vagine znaju da budu prijatni. Da ne pominjemo da je cinjenica da je neobrezani muskarac osetljiv takodje i razlog da bude manje grub i da ne mora da udara, ali opet, kazem, nekome se to svidja pa necu to da stavljam u pogodnosti.

Najveci broj muskaraca na planeti nije obrezan i nista im ne fali. Kazem vam, Ameri pokusavaju da provuku tu ideju o obrezivanju kao izuzetno korisnom, ali nema nekih naucnih dokaza. Ako nista drugo, obrezani tuki je grublji i kao takav moze vise da povredi vaginu i stvori manje ranice na njoj, sto znaci laksi unos bakterija. Ne kazem da je to sad nesto znacajno, ali to je negativnost.

:hahaha:
Jeste,jednom sam uzorao picu
:hahaha:

Ahahaha,ajde ženo ne lupaj gluposti...kako to otvrdao??:dash:
Očigledno nikad nisi probala obrezani...kakva maloumna predrasuda...
E da,svaka koja ga je uzela u usta kaže da miriši...njami:rumenko:
I ne treba je moliti da ga uzme u usta...:rumenko:

Pa naravno da je otvrdao. Ako si ti obrezan onda ne znas kakav je neobrezani. Glavic treba da bude gladak kao unutrasnjost usne duplje. To ne moze da bude kod obrezanog. Naravno, ne odmah, nego nakon godina trenja o gace. Nije to ne znam koliko strasno i ocigledno se mnogima svidja. To sto se meni ne svidja mozda je moj problem, ali cinjenica je da postoji razlika.

Lekari kazu da je u zemljama u kojima se muskarci obrezuju- procenat grlica materice kod zena znatno manji...
Utvrdilo se da je jedan od uzroka nedovoljna higijena tj. sprecena je zbog te kozice koja je naborana...a prilikom obrezivanja se moze sinuti !

Sada, da li bi ste se obrezali ako bi vasa supruga to zatrazila od vas- zarad njenog zdravlja,i prevencije od ove bolesti ??

Nema veze rak sa obrezanošću...to je američko jevrejska propaganda...
Ali valja ga obrezati jer je ženama ljepši ukus u ustima...i tako to...lakši im je i oral...

A koji to ljekari kazu ? Mislim da je ta izjava malo zesci kretenizam .

Ne mogu da se setim gde sam tacno cula.... ali imam tu informaciju vec godinama,sem toga postoji statistika....

Ja sam zensko, pa ne mogu da kazem svoj stav....Inace se plasim strasno operacija!

Vidis, nisam mislila o tome da obrezivanje moze da donese i neke seksualne disfunkcije kod muskarca..recimo,ako je neko 15 godina funkcionisao neobrezan, pa sada mora dase navikne drugacije.... mozda ne bude mogao da svrsi ??

Ali o ovoj ideji bi valjalo dobro razmisliti ako supruga ima genetske predispozicije za rak na ovom organu...tj. neko iz blize porodice je vec imao :)

Pa naravno da je otvrdao. Ako si ti obrezan onda ne znas kakav je neobrezani. Glavic treba da bude gladak kao unutrasnjost usne duplje. To ne moze da bude kod obrezanog. Naravno, ne odmah, nego nakon godina trenja o gace. Nije to ne znam koliko strasno i ocigledno se mnogima svidja. To sto se meni ne svidja mozda je moj problem, ali cinjenica je da postoji razlika.

Nemoj zaebavati,valjda ja bolje znam od tebe šta nosim u gaćama...:dash:
Druga stvar,dobijao sam komplimente upravo to da mi je gladak...
P jbt u kojem to magazinu čitate takve gluposti,ili to nagađate iz svoje glave...:fdlan:

Nemoj zaebavati,valjda ja bolje znam od tebe šta nosim u gaćama...:dash:
Druga stvar,dobijao sam komplimente upravo to da mi je gladak...
P jbt u kojem to magazinu čitate takve gluposti,ili to nagađate iz svoje glave...:fdlan:

Pa kako ti znas kako je devojkama? Ne znam odakle to da je gladak, mozda si ti fenomen. Izvini ako delujem kao da sam se navrzla na tebe i tvoj ponos, stvarno mi to nije bila namera.

Inace, imala sam iskustva sa obrezanim, ali nije to poenta.

Cinjenica da glavic nije predvidjen da bude napolju stalno.

Pa kako ti znas kako je devojkama? Ne znam odakle to da je gladak, mozda si ti fenomen. Izvini ako delujem kao da sam se navrzla na tebe i tvoj ponos, stvarno mi to nije bila namera.

Inace, imala sam iskustva sa obrezanim, ali nije to poenta.

Cinjenica da glavic nije predvidjen da bude napolju stalno.

Pa znam kako im je,vidim kako uživaju u mirisu i ostalom...
Nije predviđen da bude vani stalno...ali isto tako nije ni smak svijeta ako nema kožice...
Nisi se ti navrzla na moj ponos,nego lupaš žešće gluposti pa moram da reagujem...

Back