Da li bi trebao da se održi protest za KIM?

Da li treba organizovati proteste?

• Ukupno glasova
    41
  • Anketa je zatvorena .
Osim ako pada kisa :hahaha: Tacno u principu ali to je razlika u konceptu dve sile. Jedna pravi ofanzivna, druga defanzivna sredstva, sto svedoci o imperijalistickim namerama jedne od njih. Tako da ne brini ima raptora ko da pogodi pre nego sto pridje granici ;)

Da ne spamujemo, knjigu u ruke, manje ostrascenosti i uzdrzi se od izletanja sa glupim komentarima jer mozda naidje neko ko se razume u ono sto se trudis da "strucno" pricas ;)

Pa hajde, stručnjače, objasni na koji način je Raptor ofanzivan, a Su-37 nije.Su-37, naravno, kad skrpe kintu da naprave par komada.:rotf:

Pa hajde, stručnjače, objasni na koji način je Raptor ofanzivan, a Su-37 nije.Su-37, naravno, kad skrpe kintu da naprave par komada.:rotf:

Ovo je poslednji put da spamujem temu, ako hoces obrati se na PP.

SU-37 se ne proizvodi vec je poslednji iz dinastije SU dobio univerzalno ime SU-35, prebacio je 100 probnih letova, nedavno je jedan prototip pao, a Rusi ocekuju da krene u proizvodnju 2011.

Drugo, da ne duzim, nisam rekao da Rusi nemaju ofanzivna sredstva.

Ruska vojna doktrina pociva na zastiti sopstvene drzave. Velika vojska zbog velike povrsine, Mig-31, najskuplji presretac, namenjen za kontrolu vazdusnog prostora ogromnog Sibira, snazan PVO, snazak nuklearni potencijal za odvracanje neprijatelja, mornarica sa naglaskom na savremene protiv-brodske i PVO sisteme.

Amerika-11 nosaca aviona i najveca morrnarica radi prisustva u svim svetskim okeanima i morima, krstarice sa naglaskom na krstarece projektile, baze sirom sveta daleko od maticnog kontinenta, brz i mobilan koncept vojske spreman da se uputi gde Bela Kuca naredi.

Pametnom dosta da zakljuci.

Ovo je poslednji put da spamujem temu, ako hoces obrati se na PP.

SU-37 se ne proizvodi vec je poslednji iz dinastije SU dobio univerzalno ime SU-35, prebacio je 100 probnih letova, nedavno je jedan prototip pao, a Rusi ocekuju da krene u proizvodnju 2011.

Drugo, da ne duzim, nisam rekao da Rusi nemaju ofanzivna sredstva.

Ruska vojna doktrina pociva na zastiti sopstvene drzave. Velika vojska zbog velike povrsine, Mig-31, najskuplji presretac, namenjen za kontrolu vazdusnog prostora ogromnog Sibira, snazan PVO, snazak nuklearni potencijal za odvracanje neprijatelja, mornarica sa naglaskom na savremene protiv-brodske i PVO sisteme.

Amerika-11 nosaca aviona i najveca morrnarica radi prisustva u svim svetskim okeanima i morima, krstarice sa naglaskom na krstarece projektile, baze sirom sveta daleko od maticnog kontinenta, brz i mobilan koncept vojske spreman da se uputi gde Bela Kuca naredi.

Pametnom dosta da zakljuci.

Pričali smo konkretno o konkretnim letelicama, ne o strateškoj doktrini, koja bi i kod Rusa bila ofanzivna, samo da imaju sredstava za to.Nisu oni cvećke.No dobro, da ne spamujemo temu...

U prevedenom znacenju ispao si _ _ _ _ !

:mrgreen:

Nikako.Moje pitanje je bilo da mi se objasni zašto je Raptor ofanzivan, a Su-37 nije.Odgovor je bio povezan sa doktrinom jedne i druge zemlje.Dakle, odgovor nisam dobio jer je nemoguć, budući su oba aviona ofanzivna, samo je razlika u tome što jedan postoji, a drugi je na nivou lepih želja.:mrgreen::per:

Nikako.Moje pitanje je bilo da mi se objasni zašto je Raptor ofanzivan, a Su-37 nije.Odgovor je bio povezan sa doktrinom jedne i druge zemlje.Dakle, odgovor nisam dobio jer je nemoguć, budući su oba aviona ofanzivna, samo je razlika u tome što jedan postoji, a drugi je na nivou lepih želja.:mrgreen::per:

Opet si nesto pomesao i nikako da zavrsisis da frljanjem gluposti. Rekao si da nijedan ruski avion nije ravan raptoru, a ja sam rekao da ima raptora sta da obori.

Opet si nesto pomesao i nikako da zavrsisis da frljanjem gluposti. Rekao si da nijedan ruski avion nije ravan raptoru, a ja sam rekao da ima raptora sta da obori.

Naravno da ima šta da ga obori, disleksičaru.Mislio sam na letne osobine i kompozitnost materijala kojima je pokriven i od kojih je napravljen, ali da ne idemo u višu matematiku sad.Važi, Rusi su najbolji.

Биће протест:

kosovojesrbija.jpg

Back