Да ли би сте вратили социјализам?

Ја бих:

• Ukupno glasova
    76
  • Anketa je zatvorena .
posto se ovo rasteglo na dvocifren broj strana da ponovim

nece nikada da se vrati, dzaba. to ste mleko prolili

a diskusija sta je bolje, ono ili ovo, nema smisla

naravno da ovo nevalja, ali izbora nema. mladima je ovo jedino, za sada

stariji su imali ono i u odnosu na ovo nauzivali se. i nisu krivi sto su uzivali

Kada ti je jedino nešto izbor, onda izbora ni nemaš. Za izbor su potrebne bar dve opcije.

Ako si pazljivo citao u jednom od svojih postova zamolio sam da o socijalizmu i vremenu, ohohoo iza nas, govore oni koji su ziveli u njemu i preziveli ga. Ocito ti si izdanak neceg, ne znam cega, mozda ce i doneti nesto bolje, daj Boze, ali nekulturno je vredjati i uopstavati. Kada ne znas ili si pogresno naucen, pokrij se usima i citaj, uci.
Sta je socijalizam doneo dobro- sta vredi da ti pisem danima kada ti to neces shvatiti. Indoktrinacija je u tebi pustila duboke korene, nikakvi argumenti "ucesnika" tog doba nece ti pomoci da shvatis a veruj zivelo se hiljadu puta bolje nego danas.

JOPE друже мој,

Џабе ...

Драгољубови добоши, шерпе, лонци и пиштаљке им још увек одјекују у ушима...

Таквима није важно то што не знају о чему пишу ... Битно је само да пишу ...

:dash::dash::dash:

pročitao sam samo prvu i zadnje dvije- tri stranice. o ovome pitanju odavno imam stav tako da me nemojte prozivati zbog neupućenosti u temu i šta je već napisano... da, sad ću baš čitati dvadesetak stranica ego- prepucavanja... boli me uvo
moj odgovor je DA... SAD... OVOG MOMENTA
sve je bolje od ovoga što sada imamo, bez izuzetka na čitavom balkanu, da ne bi neko pomislio da prozivam neku / njemu srcu priraslu/ novokomponovanu državu, a to su sve do jedne... nemoj da mi se neko pozvao na stotinu, petsto, hiljadu... godina državnosti. time bi samo povećao sramotnost postupaka vjekovnih država... pih
ovim ne mislim na pojedinačne zločine sluđenih, do juče normalnih ljudi... mislim na zločine koji su dirigovani "odozgo" sa strane, odozdo, iz p... materine
DEMOKRATIJA ?prvo smo se, uz pomoć njihovih spletki, pobucali međusobno a onda je NATO došao da nas buca... izginuli ljudi... razorena zemlja.
znamo svi da iza toga stoje evropska unija i amerika... a ubjeđuju nas danas da su evroatlanske integracije ono što nam je potrebno... hitno.
nema te demokratske vrijednosti koja opravdava takav zaokret- salto mortale

naprasno probuđena religioznost u srba ? komunisti su vas sprečavali ? LAŽOVČINE !!! ko je sprečavao u istom tom vremenu hrvate i slovence da nastave da idu u crkvu
crnogorska pravoslavna crkva ? HAHAHAHA
islamski fundamentalizam ?
sve do jedne, religije koje nemaju blage veze sa nama, uvezene sa bliskog istoka i prilagođene semitskom kodu
SVE VAS PROZIVAM I IZAZIVAM
JUGOSLAVIJA JE BILA BOLJA !!!

posto se ovo rasteglo na dvocifren broj strana da ponovim

nece nikada da se vrati, dzaba. to ste mleko prolili

a diskusija sta je bolje, ono ili ovo, nema smisla

naravno da ovo nevalja, ali izbora nema. mladima je ovo jedino, za sada

stariji su imali ono i u odnosu na ovo nauzivali se. i nisu krivi sto su uzivali

Никад не реци никад.

Дискусија на ову тему итекако има смисла, јер ова тема да не ваља не би догурала до оволиког броја страна,
а добро је и суочити ставове с другим људима и тако проверити, негирати или потврдити сопствене ставове.

Мени само смета, иако у уводном посту стоји, да се ово односи искључиво на друштвено уређење, а не на
Југославију, што се појединци у причи врте највише управо око приче о Југославији, а то није тема.

Back