Да ли би сте волели да Београд више личи на Нови Сад?

Да ли би сте волели да Београд више личи на Нови Сад?

• Да

• Не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Realno znam mnogo više gradskih likova koji žive po predgrađima i ''selima'' na obodu grada nego u ''elitnim''opštinama.Mnogi su i bukvalno pobegli iz centra grada...Tužno...
Što se tiče kosmopolitizma ne sećam da je nekad bilo više stranaca i da im nije bilo sve na izvolte...Što je ok,jer su jelte došli da troše pare ovde...

Realno znam mnogo više gradskih likova koji žive po predgrađima i ''selima'' na obodu grada nego u ''elitnim''opštinama.Mnogi su i bukvalno pobegli iz centra grada...Tužno...
Što se tiče kosmopolitizma ne sećam da je nekad bilo više stranaca i da im nije bilo sve na izvolte...Što je ok,jer su jelte došli da troše pare ovde...

Saglasan.
Samo neka troškare, nemamo mi ništa protiv.

Re: OD CEGA ZIVITE I KAKO ZIVITE U SRBIJI

@kaλatrava®

Po licnom iskustvo Novi Sad je najgore mesto za zivot, sto se tice tih atraktivnih gradova u Srbji. Posla jako malo, nezaposlenosti mnogo vise nego u drugim atraktivnim zonama, a kad se i zaposlis bolje da se ne zaposlis. Uglavnom se bez veze moze doci do posla prodavanja hamburgera od cega ne moze da se zivi.

UZAS!

A iz godine u godinu je sve vise pretrpan, Sve vise ljudi dolazi tu da okusa srecu. Guzva. Grozno.

A o ljudima da ne govorim. Licno sam se uverio da je osnova novosadskog mentaliteta biti ono "nit smrdi nit mirise", takodje je prisutna zadrtost, manja doza pokvarenosti, veca sebicnosti. Sve u svemu jako jako negativan i los, depresivan mentalitet.

Sacuvaj boze

CAST IZUZECIMA!

http://forum.krstarica.com/threads/347831&page=16

:klap:

@greba dodatak

Ako nemas para ides u BG jer su tamo sve strane kompanije a i domace postavile centrale sa radnim mestima.

Ako imas para sigurno neces u novosadski smrad guzve da ides :D Nego ces ici u Mokru goru, kupices stan na Rodosu..

Ne vidim Novi Sad ni u jednoj varijanti. A i da je neki centar kulture .. nije... imaju jako puno nepismenih gradjana.. a i radikali haraju tamo to dovoljno govori hahaha

Ti znaš kako Novi Sad ima puno nepismenih građana ?
Vršio si neki popis, radio istraživanje , šta tačno ?

Ti znaš kako Novi Sad ima puno nepismenih građana ?
Vršio si neki popis, radio istraživanje , šta tačno ?

Popis. Pogledaj na zavodu za statistiku. Mada na sajtu nema kompletnih informacija one mora da se naruce i plate. Ja imam pristup celim informacijama.

Pazi nepismeni - svi oni koji nemaju bar srednju skolu i koji ne znaju da upale racunar. ne bas analfabete. Hebes pismenost ako je neko zavrsio dva razreda srednje, pa napustio srednju a ne zna ni guzu da obrise. A opet, ako je neko samo pismen od pismenosti, dzaba mu i to sto zna da cita i da pise opet je nepismen :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back