S
SINDI
Gost
iluzionista:hahahaE, Sindi... Duga je to priča.
Ukratko... Ako veruješ u horoskop... Do skoro je dominirao podznak, a sada je proradila i škorpija u meni.
![]()
e da..škorpija voli da se eksponira..a koji je znak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iluzionista:hahahaE, Sindi... Duga je to priča.
Ukratko... Ako veruješ u horoskop... Do skoro je dominirao podznak, a sada je proradila i škorpija u meni.
![]()
SINDI:e da..škorpija voli da se eksponira..a koji je znak?
iluzionista:Pa škorpija je znak, ribica podznak. Do sad sam bio riba, a sada sam škorpija.Koja transformacija.
![]()
Oš da kažeš...... do sad su tebi trpali, a sada ti oćeš da trpaš drugima?? 8 (iluzionista:Pa škorpija je znak, ribica podznak. Do sad sam bio riba, a sada sam škorpija.Koja transformacija.
![]()
TOM@X:Oš da kažeš...... do sad tebi trpali, a sada ti oćeš da trpaš?? 8 (
SINDI:zavisi..u krevetu..veeeoooma dobrooooo![]()
van kreveta..dobro, kad si dobro raspoložen
kad nisi, spašavaj se ko može:?
iluzionista:Ma, dobar sam ja.Škorpija sa malim naznakama ribe...
To ne može biti tako loše... Mislim, izvlači me riba, zar ne?
![]()
SINDI:jbg..kako se uzme..izvlači te u smisu da nisi tako surov, kako skorpije umeju biti..ribe su plemenite...
intuicija ti mora biti jača strana..
SINDI:ali ...mnogo su ti mračni mrakovi, jel da...to je zajedničko i ribi i škorpiji...
iluzionista:Mislim... Stvarno ?u morati da odem kod urednika i izlobiram da prime rain.100% bi tada priznala...
![]()
Na'rani prasitje.katherine:Ne bih se slikala ni za kakve pare. To mi je tako ispod casti, i prljavo, i gnusno... Nemam reci. I te pare - postoje mnogo bolji nacini da se zarade nego na "lepe oci" (ili u ovom slucaju...). Posteni rad, na primer. I da te bilo ko gleda... i balavi nad slikom.... Ma daj!!!