gost 349237
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne shvatam ni ja . Nek mi posalje 20 evra na racun pa cu ga mozda ukapirati .ja ne shvatam pitanje
Ne shvatan ni ja . Nek mi posalje 20 evra na racun pa cu ga mozda ukapirati .![]()
ja ne shvatam pitanje
=Da li bi ste
=vulgarizam
analogičnost
Pa recimo, presušio si, a ona ti recimo upladi dopunu za mobilni.Izvede na večeru.Kupi farmerke.
A bree.ja sam mislila na krucijalne stvari u zivotu...a ti o dopuni za mobilni..veceru i farmerke..Pa recimo, presušio si, a ona ti recimo upladi dopunu za mobilni.Izvede na večeru.Kupi farmerke.
Pa recimo, presušio si, a ona ti recimo upladi dopunu za mobilni.Izvede na večeru.Kupi farmerke.
Nikada nisam bio u takvoj situaciji a u moje vrijeme je to bilo i sramota . Smatralo se da ako nisi u stanju da izvedes zensku daPa recimo, presušio si, a ona ti recimo upladi dopunu za mobilni.Izvede na večeru.Kupi farmerke.
Ja jesam.![]()
Recimo da ne možeš da pružiš noge.Zašto je tolika sramota da ti ženska pomogne?
plasticne sise?Ne mora biti zajam.Poklon recimo?![]()
plasticne sise?![]()
Ne mora biti zajam.Poklon recimo?![]()
bilo bi mi njesra
pa zapravo nemam, nego mi ova tvoja tema vuce na tu vrstu odgovoraNe palim se na ... grudi.Opsesija grudima mi deluje suviše incestuozno.Iščašeno.Ti imaš male grudi zar ne?