Da li bi ste ponovo ratovali za Kosovo i Metohiju?

@iskander....jomini te sigurno nije bez razloga banovao :!: ...On je cvrst na banu u poslednje vreme i ne banuje skoro nikoga :confused: ......
Registra:
Toliko svega ima, ne stiže čovek.
Moram priznatio da sam ovu situaciju predvideo u razgovorima sa nekim forumasima, samo sam mislio da ce se desiti ranije......Otvaraju se stupidne teme, isti korisnici registruju po 5 -6 nikova ,cak i ako nisu banovani.....I posle se neki pitaju ''sto je forum spor'' :roll: :roll: :roll: ;)

Besmisleno je ratovati za nešto što je već izgubljeno i to još 99-te godine. One "patriote" koje sede za kompjuterom i sole pamet nama "izdajnicima i prodanim dušama" mogli bi da na delu pokažu kako se brani "naše" Kosovo. Voleo bih da pojedini političari-"patriote" predvode gore navedene ali se bojim da su previše zauzeti trošenjem "krvavo" zarađenih para koje su zaradili tupeći svaki dan o Kosovu u Skupštini.

Sa novijim prackama dometa 150 m , kao i sa pasuljarama adaptiranima da ispaljuju i kukurna zrna ,

verujem da bi imali sanse . Mislim da bi tu preovladalo nase iskustvo . Dok NATO dopuni one bedne

tomahavke i naulji skorpione , eto naseg pasulja na granici sa Albanijom . Ma i njih cemo da pregazimo .
Samo da imamo dovoljno pasulja .
Smatram da nisi bas u toku...
Cujem da su formirane "Forumashko-Chaterske Dobrovoljacke Jedinice" koje ce efikasno delovati iz svojih toplih stanova i kuca uz dobru klopu i pice...

Back