Da li bi se razvele da vam je muz postane nasilan?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.470
Normalno sve ide,nema pokazatelja da nesto ne stima ozbiljno,klange klange zajednica,prolaze godine,usemili ste se...

Dodje jednog dana,udari vas ili prebije.

Pocne psihicki da vas zlostavlja.

Ovde sledi pitanje iz naslova.I sta ako se okomi na vasu decu?
.......
Nagledala sam se i naslusala u reali da zene trpe takve partnere iz raznih razloga,bezbroj puta sam cula savete da upoznam lika dobro pre ozbiljnih stvari i tako.
Srbija,neefikasan rad nadleznih,sve se zataskava osim ako nemas veze i tako.
Zene koje svi odbace te se vrate jer nemaju gde i nemaju podrsku,razumevanje bliskih osoba.
Stokholmski sindrom.
Neke izgube veru u ljudski rod,muske,ne oporave se nikada potpuno.
Neke moraju da se odsele radi sklanjanja od problematicnog nakon razvoda jer ne prestaje da ih proganja.
Pune hronike onih sto ne mogu da podnesu da zena ode,bude sa drugim i naprave joj pakao od zivota ili je ubiju.

Treba da pokupi decu i da pobegne od budale,i obavezno da ga prijavi,ali je bolje prvo otici od kuce kod nekoga,ko ce je zastititi,pa onda prijaviti,jer jo ,ako ostane,a prijavi,tek onda sleduju muke dok policija ne preduzme nesto.Pisao sam vise puta.Te ljude koji maltretiraju zene i decu i seksualne manijake,kad vec ne moze smrtna kazna.Na javnom mestu 20-30 batina,prvo po turu,pa posle isto toliko i po tabanima,pa nek se ceska.S tim da bude drenovo drvo,a ne pendrek,on je dosta mali,malo duze i iste debljine ko pendrek,pa udri.nece se usuditi posle ni na macku da se nakostresi.

Pa da, ali većinom se prelazi preko tih znakova. Ma neće on, nije on takav, desilo mu se jednom, dvaput, triput da se brecne... I posle otkud.

Doduše ima i onih koje vole, baš imam drugaricu koju eto loži to tako, pošto je lik sirovinčina, fanzira da se posvađaju pa je on premlati pa se posle izmire. Ja kažem nećeš sigurno razmišljati tako kad se to bude zaista desilo pa nastavilo da se dešava i dešava i kad tebi nije do zezancije, ali mene niko ne sluša. :confused:

Наравно да бих.

Без размишљања да ли је то једини пут, или ће се поновити.

Наравно да ће се поновити.

И понављаће се док један од нас не падне мртав.
Pravilno,a nasilnika odmah da sklepta policija za pokušaj ubistva!
Jer atak na telo baš je to!
Neka krekeče bar nekoliko godina nasilni idijot!:mrgreen:
Sud ne sme da bude bolećiv :tipa-ko će da zarađuje za odrastanje dece!
Ima ko će da brine! Država ,pobogu!

Pravilno,a nasilnika odmah da sklepta policija za pokušaj ubistva!
Jer atak na telo baš je to!
Neka krekeče bar nekoliko godina nasilni idijot!:mrgreen:
Sud ne sme da bude bolećiv :tipa-ko će da zarađuje za odrastanje dece!
Ima ko će da brine! Država ,pobogu!

Мајке нису неспособне да зараде за децу.

Шта има држава да брине о томе?

Нека брине о насилницима, како да најкорисније употреби вишак енергије коју имају.

На пример овако

e5096d8bc899a70ea8687aec7e10d06d.jpg

Moja mama je imala prijateljicu ciji muz je bio onako,skroz "lezeran"tip
skitao,jurio druge zene,nije dolazio kuci po par dana
a kad dodje za svaku sitnicu je lemao i nju i decu
decu narocito...ma za svaku bogovetnu glupost,tras sljaga...
i ona je to trpela godinama,cak mislim da nije ni decu uspevala bas da zastiti
pri tom je ona imala posao,on ne...nije bila zavisna od njega i u njenom su stanu ziveli

a pred ljudima bog zna kako fin i pazljiv i prema njoj i prema deci

tek kad su ga skembali zbog neke pronevere uspela je da se otrgne,
odselila se u drugi grad i pocela da zivi koliko toliko normalno sa svojom decom

Moja mama ju je stalno pitala sta joj sve to treba i kako moze da trpi da joj decu maltretira,ej ja bi ga zadavila golim rukama :roll:

nikad nije imala odgovor na to

Dugo godina posle,kaze mama da je srela...deca su joj porasla i odselila se u inostranstvo
ona kaze da misli da joj nikad nisu oprostili sto ih nije zastitila od oca nasilnika
i da su se zato i odselili...da budu sto dalje

Normalno sve ide,nema pokazatelja da nesto ne stima ozbiljno,klange klange zajednica,prolaze godine,usemili ste se...

Dodje jednog dana,udari vas ili prebije.

Pocne psihicki da vas zlostavlja.

Ovde sledi pitanje iz naslova.I sta ako se okomi na vasu decu?
.......
Nagledala sam se i naslusala u reali da zene trpe takve partnere iz raznih razloga,bezbroj puta sam cula savete da upoznam lika dobro pre ozbiljnih stvari i tako.
Srbija,neefikasan rad nadleznih,sve se zataskava osim ako nemas veze i tako.
Zene koje svi odbace te se vrate jer nemaju gde i nemaju podrsku,razumevanje bliskih osoba.
Stokholmski sindrom.
Neke izgube veru u ljudski rod,muske,ne oporave se nikada potpuno.
Neke moraju da se odsele radi sklanjanja od problematicnog nakon razvoda jer ne prestaje da ih proganja.
Pune hronike onih sto ne mogu da podnesu da zena ode,bude sa drugim i naprave joj pakao od zivota ili je ubiju.

razvela bih se

Back