Da li bi se prijavili?

gost 420053

Domaćin
Poruka
4.950
Da li bi ste se prijavili , to jest otisli na put na neke druge planete .
Vi bi ste ostarili tek nekoliko godina dok bi na Zemlji prosli vekovi.
Kako bi to emocionalno to podneli , kako bi se rastali sa svojima, sta bi ste poneli od uspomena na put.
Sta mislite kakva bi Srbija bila kad bi se vratili a kakva planeta , a kakvi Vi .
Koje bi ste simpatije poveli na taj put da Vam vreme prodje u ljubavi.

Da sam hteo drugi svet,rodio bi se tamo. Ako bih otišao na drugu planetu za vreme mog života,sa boljom situacijom nego ovde,prvo bi postavio sebi pitanje "zašto sam se uopšte i rodio ovde gde sam?".
Ovo sra%e ovde mora da nestane prvo,pa tek da izaberem sledeći put,da li ću se roditi na boljoj planeti ili se vratiti po svom izboru ovde.

Marko, uvek sam mastao kao dete da ce doci SF neke cike i odvesti me iz vukohebine dok sve ne prodje
dok ne postane sve neka idila .
Lepo ali ti nisi ovde da bi pobegao kao kukavica. Čak i kad bi uradio,sam sebe bi sprečio,mentalno,jer ti nisi ovde da sve gledaš iz daljine i kažeš sebi "sad je idealno da se vratim". Da je tako,izabrao bi da se ne rodiš. Pričam o duši. Ovde si da učestvuješ.

Kako bi to emocionalno to podneli , kako bi se rastali sa svojima, sta bi ste poneli od uspomena na put.
Sta mislite kakva bi Srbija bila kad bi se vratili a kakva planeta , a kakvi Vi .
Gde je naučni dokaz za tvoju tvrdnju da bih tamo stario sporije, a da bih se po povratku na planetu zatekao ogromnu promenu u vremenu?

Gde je naučni dokaz za tvoju tvrdnju da bih tamo stario sporije, a da bih se po povratku na planetu zatekao ogromnu promenu u vremenu?
Ne bi stario sporije, stario bi sporije iskljucivo u odnosu na posmatraca dok bi za tebe vreme teklo istim tempom pod uslovom da se kreces vecom brzinom u odnosu na stacionarnog posmatraca, sto je brzina veca to je i vremenska dilatacija veca ("Paradoks blizanaca") ili ako bi bio podvrgnut jacem gravitacionom intenzitetu, sto znaci da bi na samoj ivici horizonta dogadjaja koji vazi za vrem.-prostornu granicu najverovatnije u samo par sekundi video kraj citavog univerzuma.
Specijalna teorija relativnosti:
-Vremenska dilatacija -(Lorencove transformacije)
-Gravitacijsko-vremenska dilatacija
Obe teorije su inace dokazane i u praksi, stavise casovnici na ISS svemirskoj stanici (koja se krece brzinom oko 8km/s) se kalibrisu na svakih 6 meseci za 0.007 sekundi bas zbog ovog razloga.

Poslednja izmena:

Od malih nogu maštam da odletim u svemir :zaljubljena:
Nije mi bitno koliko bih ostarila i šta bi se desilo na Zemlji, samo da odem.
Mislim da bih dobro podnela, bez ikakvih uspomena, praviću nove u svemiru.
Ne razmišljam o tome, nije mi bitno.
Nikoga, jer niko od onih koje znam ne deli tu moju strast prema putovanju u svemir.

Tu kartu bi menjao ili prodao nekom ko to hoce za neko planinsko jezero i kucu pored sa svim mogucim uslovima za ceo zivot. Da sve to bude moje licno u krugu od 150 km od tacke gde mi je kuca i da samo ja imam pravo da idem i boravim tamo i onaj kome ja to budem dozvolio.

Ne bi stario sporije, stario bi sporije iskljucivo u odnosu na posmatraca dok bi za tebe vreme teklo istim tempom pod uslovom da se kreces vecom brzinom u odnosu na stacionarnog posmatraca, sto je brzina veca to je i vremenska dilatacija veca ("Paradoks blizanaca") ili ako bi bio podvrgnut jacem gravitacionom intenzitetu, sto znaci da bi na samoj ivici horizonta dogadjaja koji vazi za vrem.-prostornu granicu najverovatnije u samo par sekundi video kraj citavog univerzuma.
Specijalna teorija relativnosti:
-Vremenska dilatacija -(Lorencove transformacije)
-Gravitacijsko-vremenska dilatacija
Obe teorije su inace dokazane i u praksi, stavise casovnici na ISS svemirskoj stanici (koja se krece brzinom oko 8km/s) se kalibrisu na svakih 6 meseci za 0.007 sekundi bas zbog ovog razloga.
Blank, ja napisah da nas pozovu neke SF cike koji nisu sa ove planete , da proverimo sve teorije.

Pa sto da ne,povedem scarlet johanson,jennifer conely,jos neke sexy cice i tako

Back