Da li bi se menjala sa Sandrom Meljičenko?

Žena Poštena

Obećava
Banovan
Poruka
71
Sada, nekada, kao mlada... Šta je poenta. Da li mislite da biste mogli da promenite svoj život od jedne uobičajene rutine do potpunog kontrasta - vila, jahta, Kan, Mauricijus, dadilje, kućne pomoćnice, druga država, daleko od svojih. Osim komfornog života, stvari koje ne doživi 1% ljudi na planeti, mogli biste neograničeno i da pomažete svojima i drugima? Da ne ulazimo u to da li bi to bio brak s ljubalju ili bez nje? Zašto da, zašto ne?

Mislim da se ne bih ni sa kim menjala. To sam sto sam. Da sam mogla bolje, bolje bih prosla. Ovakva kakva sam opet bih zabrljala tamo gde vec jesam. Volim da sam sama zasluzna za dobre postupke i sama krivac za lose.

A tudji zivoti... Nikada ne mozes da znas sta je u cetiri zida na osnovu fasade. Unutrasnji mir i spokoj nemaju cenu. To je ono cemu tezim onako iz dubine duse.

Sada, nekada, kao mlada... Šta je poenta. Da li mislite da biste mogli da promenite svoj život od jedne uobičajene rutine do potpunog kontrasta - vila, jahta, Kan, Mauricijus, dadilje, kućne pomoćnice, druga država, daleko od svojih. Osim komfornog života, stvari koje ne doživi 1% ljudi na planeti, mogli biste neograničeno i da pomažete svojima i drugima? Da ne ulazimo u to da li bi to bio brak s ljubalju ili bez nje? Zašto da, zašto ne?

Zavidim joj sto je udata za Rusa :lol:

ne bih, nisam tip koji zna da uživa u previše nečega, smorila bih se.
volela bih da imam novaca, naravno, više nego što ih sada imam, ali taman toliko da se plate računi, da frižider bude pun,da se sipa gorivo, školuju deca i ode na par lepih putovanja godišnje, bez krpljenja i frke poslednjih pet dana pred kraj meseca. odvojenost od dragih ljudi cenim da joj nije toliki problem, uvek može da pošalje privatni avion po njih ili da skokne u bilo koji deo sveta na kafu sa drugaricama.
mislim da i za zaista veliki novac moraš da budeš rođen, da znaš da ga trošiš isto kao i da ga zaradiš, tj da uživaš u njemu, ako se već nisi rodio sa zlatnom kašikom u doopetu i smatraš ga svojim prirodnim pravom.
elem, ne smatram da je nesrećna, on čak nije ni ružan kao neki primerci milijardera, deluje i harizmatično, bar koliko se vidi na slikama.
njega je htela, njega je i dobila, deluju kao da su oboje zadovoljni razmenom dobara.

...sto je problem menjati zivot na bolje? tesko je se navici na nemanje, muka je kad imas pa nemas, a kad nemas pa imas sve je lakse...

iskreno da neko koga volim umire od bolesti itd a ja nemam para da ga izlecim(tipa dete i sl)verovatno bi zanemarila svoje principe neeke(tipa prostit. i sl,zato i ponekad razmisljam da li bi imala decu jer onda su ona br jeda ispred svega tvog,to je zivot za koji si odgovoran i prvo ide on a onda ti)
a ovako ne ne bih se menjala...
jer su joj te pare krvave...sta mislite odakle njenom muzu sve to i koliko je njih poumiralo da bi on imao tu jahtu...

a sto se samog lagodnog zivota tice na to bi svako mogao da se navikne..al poenta je kako si dosao do njega...

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: 27E
odma bi se menjo<3

Ja sam ubeđen da je cela ta priča farsa. Od svih fuxona i oklajkura taj Rus baš naleteo na neku 500marona-za noć-Sandru iz totalno druge države ??
U SFRJ tajne službe su imale običaj da nameste brak "meti" koju prate radi kontrole i prisluškivanja. Nisu ih ubijali nego im nameste svoju "saradnicu" na zalasku karijere. Tako nju udome i reše penziju a sebi osiguraju decenijsko praćenje i prisluškivanje za DŽ pa još iz prve ruke.

Nešto slično verujem da se desilo i u tom slučaju. Sandra je bila "working girl" ( 100% tačna priča) , verovatno radila i sa Službom a ovi su je tapnuli Rusu koji je potajno možda gej, možda aseksualan ili možda nema ni đoku ...ko zna šta.
Ne da bi ga pratili nego da bi njoj možda uzvratili uslugu.

- - - - - - - - - -

...sto je problem menjati zivot na bolje? tesko je se navici na nemanje, muka je kad imas pa nemas, a kad nemas pa imas sve je lakse...

Normalno.
I ja kažem da su žene neviđeno prilagodljive :)
Mogu one i sa belim i sa crnim, i miršljavim i smrdljivim, i hrišćanimom i talibanom...sve može.
Samo ne znam zašto vole da kakaju o romantici, ljubavi i ne znam čemu sve kad to jednostavno nije istina. Samo je ljubav prema komforu prava ljubav za bar oko 80% žena

Znam da je Sandra bila wg, ostalom gde bi pa ona upoznala Ruju tog kalibra... popularna je i ona priča kako ju je madam savetovala da od "honorara" kupi Ruji najsuplji sat, pa ga zbarila na taj fazon :lol: :lol:

Nego poenta je upravo druga, ja ne mislim da bi svako mogao da se navikne na lagodan život...
Jer lagodan život nije samo lagodan život... Tu je i prezentacija, pritisak, imidž, uglavnom većinu vremena statiraš u nekom filmu kom ne pripadaš i drugi te kontroliše
U fazonu zlatnog kaveza... tako da ono okej bi vam bilo da po ceo dan samo razmišljate šta ćete da kupite i gde ćete eventualno da otputujete i ko će da vam peva na proslavi 36. rođendana?
Nema drugarica iz srednje škole, nema mama, nema forum! :lol:

- - - - - - - - - -

Samo je ljubav prema komforu prava ljubav za bar oko 80% žena

pa ljubav prema komforu je prava ljubav za 95 posto svetske populacije
samo koja je to mera komfora

Znam da je Sandra bila wg, ostalom gde bi pa ona upoznala Ruju tog kalibra... popularna je i ona priča kako ju je madam savetovala da od "honorara" kupi Ruji najsuplji sat, pa ga zbarila na taj fazon :lol: :lol:

Nego poenta je upravo druga, ja ne mislim da bi svako mogao da se navikne na lagodan život...

Ja smatram da je život u kući / vili od 500 soba ili 3-5 ili 50 000 kvadrata čist prostakluk i "elitni džiberizam". Nikada to nije ni imalo svrhu i namenu osim da pošalje poruku o bogatstvu. U tom slučaju, bolje napraviti lepu, ekološku udobnu "kućicu" od cca 500 kvadrata a u dvorište istovariti paletu zlata. Poruka poslata , planeta čistija, vidno polje kulturnije - svi zadovoljni.

Kad vidim primitivku kao što je Dragana Mirković koja i dalje isijava šatorske manire ili klasičnu prostitutku kao što Sandra u nekim vilama , zamkovima , pomislim da je svet zreo za atomski rat i reciklažu.

Ja smatram da je život u kući / vili od 500 soba ili 3-5 ili 50 000 kvadrata čist prostakluk i "elitni džiberizam". Nikada to nije ni imalo svrhu i namenu osim da pošalje poruku o bogatstvu. U tom slučaju, bolje napraviti lepu, ekološku udobnu "kućicu" od cca 500 kvadrata a u dvorište istovariti paletu zlata. Poruka poslata , planeta čistija, vidno polje kulturnije - svi zadovoljni.

Kad vidim primitivku kao što je Dragana Mirković koja i dalje isijava šatorske manire ili klasičnu prostitutku kao što Sandra u nekim vilama , zamkovima , pomislim da je svet zreo za atomski rat i reciklažu.

Тужно је читати постове који исијавају толиком количином мржње.

Saglasna.
Ne znam koliko novca da imam, ne bih imala veci zivotni prostor od onog koji mogu sama da odrzavam.
Nikakve pomocnice. Totalni kretenizam mi je da mi neko tudj vrslja po kuci. Cistim je zbog sebe, ko je onda moze bolje srediti od mene!?

Saglasna.
Ne znam koliko novca da imam, ne bih imala veci zivotni prostor od onog koji mogu sama da odrzavam.
Nikakve pomocnice. Totalni kretenizam mi je da mi neko tudj vrslja po kuci. Cistim je zbog sebe, ko je onda moze bolje srediti od mene!?

Pa dobro sad, ja bih mogao da istolerišem neku kućnu pomoćnicu :lol: , eto možda joj baš treba posao :lol: pa ko sam ja da joj kvarim sreću je l te :)

Moj stav je da niko ne zaslužuje da ima milijarde , niko ne zna koliko zna milion ljudi , pa zašto onda postoje ljudi koji poseduju više nego cele države ?
Do recimo 10 ili 50 puta više - ok je, ali brate ( odnosno sestro ) milioni puta više, pa to je bolest civilizacije.

Elem , hoću da rečem da bogatiji primerci treba sebi da priušte kućnu pomoć i da je bolje da žena mazi svog muškarca nego da pere sudove 3 sata, trese tepihe i slično

Saglasna.

Na primer, skoro svako ko je ikada uzeo krpu u ruke. Velike filozofije srediti stan. Uostalom, cistacice ti ne sredjuju lom, vec ciste, ribaju, brisu prasinu, peru, peglaju.
Ne kazem ja da je lako naci pouzdanu zenu za to, ali ako nadjes, velika je pomoc. Zavisi sta radis, cime se bavis, koliko imas vremena. A sad ti meni reci da je tebi lepse da subotu prepodne provedes na kolenima ribajuci plocice, nego da izadjes sa detetom u park ili sa drugaricama, odes na neki sport, pogledas film.

Jok ti bi:zper:

Bogi, jel se zajebavas za to za ciscenje ili bi stvarno sama ribala?

Ne salim se.
Jako volim privatnost i uvek se cudim kako je se ljudi tako lako odreknu zbog malo lenjosti. A cim pustis nekog tudjeg u kucu da ti vrslja za moj racun je to narusava.
Sa novcem bih se lakse organizovala i bilo bi manje kompromisa, birala bih lepo + prakticno sto bi mi sve olaksalo ali znam da se ne bih bitno promenila. I dalje bi domaci ajvar bio u spajzu :)

Ne salim se.
Jako volim privatnost i uvek se cudim kako je se ljudi tako lako odreknu zbog malo lenjosti. A cim pustis nekog tudjeg u kucu da ti vrslja za moj racun je to narusava.
Sa novcem bih se lakse organizovala i bilo bi manje kompromisa, birala bih lepo + prakticno sto bi mi sve olaksalo ali znam da se ne bih bitno promenila. I dalje bi domaci ajvar bio u spajzu :)
Ne mislim da je lenjost u pitanju, već kupovanje slobodnog vremena.
Ima ljudi koji rade puno i jedva stignu da vide tokom dana svog supružnika i decu.
Pa zašto bi onda jedina dva slobodna dana u nedelji trošili na ribanje, ako mogu to vreme kvalitetno da provedu sa svojom porodicom?

Ne salim se.

Kapiram tvoju priču mada mislim da bi se adaptirala.

Izvini Najlepša, ali sad moram da idem. Došla je ĐusVišnja, proganja me po celom forumu, hoće da osveti Skeri Bredšo

Ne salim se.

to nije malo lenjosti, ovde se radi o i hiljadama kvadrata.:lol: za ajvar se slazem...a kuvala bih ja i dalje, jer volim to.

Kapiram tvoju priču mada mislim da bi se adaptirala.

Izvini Najlepša, ali sad moram da idem. Došla je ĐusVišnja, proganja me po celom forumu, hoće da osveti Skeri Bredšo

Oh...evo dosla forumska verzija Brusa Dzenera. Sta ces ti na temi "da li bi se menjalA"? Da nije u pitanju promena pola, ne daj Boze? A, odgovorila si znaci gore...ti se ne bi menjala. Ti bi radje bila Grejs Keli, jer ona je tako lepa i skockana.

Back