Da li bi politickom izolacijom Beograda Srbija napredovala?

Pa ne, najbolje je podsmeh...

Ne valja nam sistem ljudi. Nema smisla razvijati samo jedan grad, a svi ostali da rade za njega. Zar ne bi trebalo bas najrazvijeniji da pomazu slaborazvijene... I ne pricam samo za BG. Za 10 godina, kada poumire ovih preostalih nekoliko seljaka staraca, mozete da zamislite kakva ce to pustos biti u selima centralne Srbije... Znam. Uvozicemo jabuke iz Japana, a paradajiz iz Makedonije. Blago nama... Zemlja koja toliko ulaze u poljuprivredu bas ima buducnost...
To znate vi. To znam ja. To znamo svi.
Ukoliko ima nekoga ko to ne vidi, blago i njemu...

nesha taxista:
Nijedna zemlja u izolaciji ne napreduje. Napredovali bi međutim ljudi iz vlasti i njima bliski, koji bi se obogatili kao i oni Slobini za vreme prošlih sankcija. Zato sad čežnjivo gledaju na ta vremena. Al' se nekad dobro kralo...baš!

A i kod nas neki čeznutljivo gledaju na ta vremena,na tome če i ostati.Ko je maznuo maznuo je,ima nekih nadobudnih koji još probaju tu taktiku,pa dobiju deset godina.

vuk_:
Ne valja nam sistem ljudi. Nema smisla razvijati samo jedan grad, a svi ostali da rade za njega. Zar ne bi trebalo bas najrazvijeniji da pomazu slaborazvijene... I ne pricam samo za BG. Za 10 godina, kada poumire ovih preostalih nekoliko seljaka staraca, mozete da zamislite kakva ce to pustos biti u selima centralne Srbije... Znam. Uvozicemo jabuke iz Japana, a paradajiz iz Makedonije. Blago nama... Zemlja koja toliko ulaze u poljuprivredu bas ima buducnost...
To znate vi. To znam ja. To znamo svi.
Ukoliko ima nekoga ko to ne vidi, blago i njemu...

da li danas moze da se zivi od poljoprivrede?
da li seljaci mogu da zive od njive?..stocarstva?
i zasto?
i sta to tako vazno ima u bg....da se ostavi selo?.....250Eura?
bez zemlje smo niko i nista....problem je sistem i ....politika i lopovluk
a ne kao, bg se gradi od nasih jabuka???

Back