Da li bi muškarac bio sa najlepšom devojkom?

Da li bi muškarac bio sa najlepšom devojkom?

• Ne , obične devojke su vernije i pametnije.

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    29
  • Anketa je zatvorena .
Usput znaci da se neces truditi da je osvojis, ali ces rado pokleknuti.
A kad nije usput onda znaci da ces se angazovati i truditi da je skines.
A to da li je ovde pokriven svaki slucaj , pa nije, jer stereotipi ni zena ni muskaraca ne dozvoljavaju mogucnost da muskarac misli da je lepa devojka vernija od ruzne, jer ce ruzna lakse poverovati u animu koju joj bilo koji dziber bude servirao i iskoristiti svaku situaciju u kojoj nece biti otkrivena da se potvrdi kao zena.......ima tu puno zavisnosti od mentaliteta sredine....sto juznije to tuznije.....

Pa mislim da bi svaki muškarac želio da bude sa najljepšom bar na jednu noć.Ali sve mi nešto padaju na um one žene proklete ljepote,o kojima sam najčešće samo čitala,pred kojima se pogledi obaraju,jezici suše a grlo steže tako jako da dotadašnji muškarčina ne može sebi doći od straha i poštovanja pred tim uzvišenim bićem.Da li ste ikada vidjeli i upoznali takvu (ja nisam) i šta osjećate u blizini takve žene?Doduše,danas smo toliko obnaženi i duševno i fizički da je teško nekoga smatrati uzvišenim u bilo kom smislu.

Ljuba82:
Патак...ништа ми није јасно. :roll: Може да се протумачи...да ли бисте били са лепом девојком, ако већ имате девојку?, затим...шта значи то успут? Као неки су са лепим зато што могу, а неки су само успут (а и они могу...јел? :roll: ). Или...лепе девојке су празне...почињем да верујем да је то лансирано од стране ружних жена.

Е да...ја ћу да будем главни баја...Кермит. У ствари не...бићу Гонзо...он је ружан, има пушку, али за разлику од лепих риба има душу. :lol: :roll:

P.S. Не, не...сад сам видео слику...мењам пост...хоћу да будем онај мали дивљак што лупа бубњеве и виче "вага вага". Заборавих како се зове.

Ljubo izvini sto te citirah ali ....... ne odoleh... velika istina.pri tom mislim na duhovnu i intelektualnu ruznocu.

Tuzni_patak:
Usput znaci da se neces truditi da je osvojis, ali ces rado pokleknuti.
A kad nije usput onda znaci da ces se angazovati i truditi da je skines.
A to da li je ovde pokriven svaki slucaj , pa nije, jer stereotipi ni zena ni muskaraca ne dozvoljavaju mogucnost da muskarac misli da je lepa devojka vernija od ruzne, jer ce ruzna lakse poverovati u animu koju joj bilo koji dziber bude servirao i iskoristiti svaku situaciju u kojoj nece biti otkrivena da se potvrdi kao zena.......ima tu puno zavisnosti od mentaliteta sredine....sto juznije to tuznije.....

Ček, ček...
Ljubav postoji samo u pesmama.
"Osvajanje ženskog srca" je veoma diskutabilan pojam.
Ne znam kako ćeš se nametnuti nekom ako ta osoba ne gaji simpatije prema tebi ili nisi "po ukusu"?
"Osvajanjem" samo dotičnoj pokazuješ "koliko grizeš" i hraniš njenu sujetu, zar ne?

Back