S
SINDI
Gost
a sto se mapetovaca tice, bez dileme, giga i ja smo ona dva starcica na balkonu sto stalno zanovetaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SINDI:a sto se mapetovaca tice, bez dileme, giga i ja smo ona dva starcica na balkonu sto stalno zanovetaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljuba82:Патак...ништа ми није јасно.Може да се протумачи...да ли бисте били са лепом девојком, ако већ имате девојку?, затим...шта значи то успут? Као неки су са лепим зато што могу, а неки су само успут (а и они могу...јел?
). Или...лепе девојке су празне...почињем да верујем да је то лансирано од стране ружних жена.
Е да...ја ћу да будем главни баја...Кермит. У ствари не...бићу Гонзо...он је ружан, има пушку, али за разлику од лепих риба има душу.![]()
P.S. Не, не...сад сам видео слику...мењам пост...хоћу да будем онај мали дивљак што лупа бубњеве и виче "вага вага". Заборавих како се зове.
Dlakava_Strvina:
Sve bi ste vi na balkon...
CaLiMeRo:Ma nemoj sad tu Sindi da... zanovetaš - nego lepo reci:
- Da, Dlako, patim od sindroma Julije. Hoću na balkon!![]()
P.S. I nemoj da bi me neko sad ubeđiv'o da takav sindrom ne postoji!![]()
Tuzni_patak:Usput znaci da se neces truditi da je osvojis, ali ces rado pokleknuti.
A kad nije usput onda znaci da ces se angazovati i truditi da je skines.
A to da li je ovde pokriven svaki slucaj , pa nije, jer stereotipi ni zena ni muskaraca ne dozvoljavaju mogucnost da muskarac misli da je lepa devojka vernija od ruzne, jer ce ruzna lakse poverovati u animu koju joj bilo koji dziber bude servirao i iskoristiti svaku situaciju u kojoj nece biti otkrivena da se potvrdi kao zena.......ima tu puno zavisnosti od mentaliteta sredine....sto juznije to tuznije.....