- Poruka
- 31.752
Važi, tako mi i deluješKao što rekoh, najebao sam se u svom životu i nrmam više za čim da žalim![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Važi, tako mi i deluješKao što rekoh, najebao sam se u svom životu i nrmam više za čim da žalim![]()
Ako mi ne veruješ tvoj problem.Važi, tako mi i deluješ![]()
Sviraš q****Kao što rekoh, najebao sam se u svom životu i nrmam više za čim da žalim![]()
Nemoj da se doseti da ima supermoderatorske moći zadenute za tastaturu, znaš.Možeš ili ne možeš? Ili si jebačica velika samo na rečima?![]()
Ajde BRE Meliote, budi malo fin, bar dok se ne pozovete na kafu.Sve ste vi jebačice do mojega što bi se reklo.![]()
Ko tebe dira ili proziva? Voajerišem? Naleteo sam na par njihovih postova i odmah sam voajer? A one same ovde reklamiraju svoje ,,sposobnosti" i seksualna iskustva. I ko je tu lud na kraju?Sviraš q****
Ne znam koliko imaš godina, dvanaestogodišnjaci bi pisali i komunicirali bolje od tebe.
Voajerišeš, ili kako kažu stalkuješ, žene po forumu i onda ih prozivaš?
S kojim pravom?!
To već menja situaciju, u potpunosti.A gaćice ne nosiš na proslavama kad ideš? Da ti lakše uđe? Sad si kao beka fina i kulturna udata žena? ,,Ju strašno, kakva pitanja!"
Ima ona navodno dosta više ,,sposobnosti", bar se tako ovde reklamira.Nemoj da se doseti da ima supermoderatorske moći zadenute za tastaturu, znaš.![]()
Navijamo za tebe, nemoj da uprskaš stvar.Ima ona navodno dosta više ,,sposobnosti", bar se tako ovde reklamira.![]()
Zašto nisi komentarisao u aktuelnoj temi već ' žvaćeš' kroz sve teme?Naleteo sam na par njihovih postova i odmah sam voajer? A one same ovde reklamiraju svoje ,,sposobnosti" i seksualna iskustva. I ko je tu lud na kraju?
Nisam bio raspoložan tada ali sada itekako jesam. Šta je tu loše i šta se u međuvremenu primenili?Zašto nisi komentarisao u aktuelnoj temi već ' žvaćeš' kroz sve teme?
I ja sam zaposlena u fabrici ljepila. Kolege su mi patuljci. Umjesto niz merdevine spuštamo se niz dugu i ja sam maslačak.Ja sam se najebao u svojoj ,,karijeri" pa mogu slobodno da apstiniram do kraja života. Ništa novo ne bih doživeo kada bih se ponovo ,,pustio u promet".
Evo nikada nisam ništa u životu i ako to usrećuje tebe i još neka vam tako i bude. Ok?I ja sam zaposlena u fabrici ljepila. Kolege su mi patuljci. Umjesto niz merdevine spuštamo se niz dugu i ja sam maslačak.
Ajde što nisi video ženski polni organ, to nekako i ide.. zabrinjavajuće je što nisi video ni muški.Da li bi ti kao žena mogla da ,,primiš" u sebe veliki muški organ od na primer 25 cm prosečne zadovoljavajuće debljine? Ili ako je neka žena ,,primila" ovoliki neki komad slobodno neka iznese svoje impresije o svemu tome. Kako biste reagovali da vam neki muškarac saopšti da ima ovoliki polni organ?