da li bi mi ovo upalilo kod devojke ?

moje srce:
Lexa: "Eh, sad, psihopate... To je kada stvarno stekneš utisak da je preterao. Ali prevelika direktnost može da, ne uplaši, pogrešan je to izraz."

u pravu si. nije direktnost prijatna svakome.

Lexa: "Uvek sam imala potrebu da pred ljudima koji su bili tako, direktni, ma šta usledilo, sakrijem simpatije prema nekome drugom (i to vrlo ekstremno), iz nekog skrivenog "poštovanja njegovih eventualnih osećanja"..."

hmmm... ako sam te dobro razumela - kada ti neko direktno stavi do znanja da mu se svidjas, ti prikrijes ukoliko ti se dopada neko drugi? ono, tebi tudja iskrenost vezuje ruke?
ok, moguce da ti direktnost izaziva nelagodu... mislim, gadjanje u glavu tudjim emocijama i nije najprijatnija stvar koja coveku moze da se desi narocito ako nije u stanju da odgovori... nisam u vidu imala napadnu direktnost... onu koja nesto ocekuje/trazi... meni je direktnost drugih oslobadjajuca, i lakse mi je direktnom tipu da kazem da mi se dopada neko drugi, nego nekom indirektnom smaracu koji mi ne da priliku da ga odbijem (a neverbalne signale ne konta).

o situaciji kada mi se dopada tip koji mi direktno pridje necu ni da pricam.
to je cist bingo :).

Al ste vi sve neke osetljive. Kad mozete kopati kukuruz po vrucini i po najjacem suncu. Mozete i istrpeti dve recenice lokalnog grintavca.

Back