Da li bi kosovski Albanci mogli ponovo zivjet u Srbiji?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Askari

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.604
Mnogi na ovom forumu gaje nadu u povratak Srbije na Kosovu. Da li je realno, da bi kosovski Albanci mogli ponovo zivjet pod Srbijom i Beogradom kao prijestonicom? Da li je to iluzija ili nedostatak realnosti na terenu?
Znam, da Srbi ne bi smjeli posegnuti za osvjetom jer oko Kosova je zaduzena Turska, koja se vec dulje vremena predstavlja zastitnikom i jedinim legitimnim predstavnikom balkanskih muslimana.

Mnogi na ovom forumu gaje nadu u povratak Srbije na Kosovu. Da li je realno, da bi kosovski Albanci mogli ponovo zivjet pod Srbijom i Beogradom kao prijestonicom? Da li je to iluzija ili nedostatak realnosti na terenu?
Znam, da Srbi ne bi smjeli posegnuti za osvjetom jer oko Kosova je zaduzena Turska, koja se vec dulje vremena predstavlja zastitnikom i jedinim legitimnim predstavnikom balkanskih muslimana.
nedostatak realnosti :)
Siptari zele veliku Albaniju.Teritoriju bivseg beogradskog pasaluka ce ostaviti Srbima.Turska ima iluziju da je predstavnik necega na celu sa sultanom u pokusaju (Erduanom), ali prava masina je Iran

Око Косове је задужена УСА, а Турска је пенис на бициклу у тој комбинацији.

Наравно да би могли, што не би? Могу у Македонији, кад их натерају, могу у Прешеву.

Као и Срби што могу на Косову, кад морају, или у БиХ, или у Хрватској.

Све се може, кад немаш другог избора.

Borili su se protiv Srbije da ne bi živeli sa Srbima i pod Srbijom. Tako da je odgovor na tvoje pitanje ne.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back