SasaKuljanin
Zainteresovan član
- Poruka
- 108
Veliko pitanje: ``Da li bi Jugoslavija opstala da se nisu umesale velike sile?,,
Hteo bih da cujem vase misljenje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veliko pitanje: ``Da li bi Jugoslavija opstala da se nisu umesale velike sile?,,
ovo je sustina cele priceЈугославија је створена вољом великих сила исто тако је уништена вољом великих сила.
Ja mislim da nijedna drzava u kojoj zivi mnogo narodnosti ne moze dugo da traje. Raspala se Jugoslavia, raspao se SSSR.......
Znaci ovako je najbolje svako ima svoju drzavu samo je problem sto smo bili glupi pa se klali zbog raspada umesto da lepo prihvatimo raspad i kraj.
Zar je moralo da pogine 100000 ljudi?
Nju je unistio visepartijski sistem...
To znači da je uništila sloboda.
To i nije tako daleko od istine . Ljudi su po prvi put imali prilike da slobodno biraju i izabrali su propast i ratove.
Ovo jeste podforum istorija i od diskutanata se očekuje hladna analiza događaja a ne uzavrelio nametanje sadašnjih političkih stavova . I ko je ovde pisao o bratimljenju ? , znam da su ti traume pomutile osnovni smisao za rasuđivanje jer niko se ovde nije zalagao za bilo kakvo bratimljenje ali između bratimljenja i rata postoji širok spektar odnosa i delovanja.Cini mi se da smo na podforumu istorija i da se to sve nekako ponavljalo. Bolesne ideje najobicnijih skorojevica i vucibatina, koji u zivotu nisu vidili Hrvata a htjeli su se bratmiti sa njim, srpski narod je platio sa vise dva milona glava. Izgleda premalo, po svemu sudeci.
To znači da je uništila sloboda.