Da li bi izdali Mladića i Rašu ?

Da li bi izdao Mladića i Rašu

• milon dolara i više

glasova: 12 10,2%
  • nema cene za izdaju

glasova: 34 28,8%
  • dao bih im utočište

glasova: 21 17,8%
  • prijavio bih

glasova: 40 33,9%
  • pravio bih se da nemam pojma gde su

glasova: 11 9,3%

• Ukupno glasova
    118
  • Anketa je zatvorena .
ti si glup ako mislis da su oni "heroji" srpskog naroda... tako samo sramotis prave heroje poredeci ih sa njima...

Ovde se ne govori o tome, ko je heroj, a ko nije....već o drukanju....

Po meni su oni prihvatili odgovornost, u jednom veoma teškom trenutku za srpski narod i radili kako su radili......I dobro i loše....., ali je lako posle bitke da se svi pravimo generali

Naročito mi se gade oni koji tada nisu ni prstom mrdnuli, a sad su našli da sude i pametuju....Najlakše je zavući se u mišiju rupu ,ćutat i čekati,i da sve prođe pa se onda praviti pametan..

Ja znaš ne verujem u bajke o ''golorukim i nevinim muslimanima i Hrvatima''...koje su oni iz čista mira napali

Ja niti sam zadužen za njihovo hapšenje, niti me je iko ovlastio.....ima toliko drukara i ljudi zaduženih za hapšenja pored mene,

Poslednja izmena:
Ovde se ne govori o tome, ko je heroj, a ko nije....već o drukanju....

Po meni su oni prihvatili odgovornost, u jednom veoma teškom trenutku za srpski narod i radili kako su radili......I dobro i loše....., ali je lako posle bitke da se svi pravimo generali

Ja znaš ne verujem u bajke o ''golorukim i nevinim muslimanima i Hrvatima''...koje su oni iz čista mira napali

Ja niti sam zadužen za njihovo hapšenje, niti me je iko ovlastio.....ima toliko drukara i ljudi zaduženih za hapšenja pored mene,

ti rece da ces zaobilaziti moje postove... :???:
znas, nije lepo lagati... toliko su barem mogli da te nauce roditelji... :neutral:

ti rece da ces zaobilaziti moje postove... :???:
znas, nije lepo lagati... toliko su barem mogli da te nauce roditelji... :neutral:

Bio je začuđujuće normalan i kulturan post za tebe, pa nisam odoleo da ne odgovorim na njega...

Vidim da je to bio samo trenutak nadahnuća, i da si se vratila samoj sebi...a ja stekao pogrešan utisak....ipak tvoj mozak nije dovoljno razvijen za vođenje smislene diskusiju...pa se hvataš za pravopis, lapsuse, ispaljuješ jednu ili dve parole kao papagaj ili prodaješ neke fore za malu decu

Zbogom:bye:

Bio je začuđujuće normalan i kulturan post za tebe, pa nisam odoleo da ne odgovorim na njega...

Vidim da je to bio samo trenutak nadahnuća, i da si se vratila samoj sebi...a ja stekao pogrešan utisak....ipak tvoj mozak nije dovoljno razvijen za vođenje smislenu diskusiju...pa se hvataš za pravopis, lapsuse, ispaljuješ jednu ili dve parole kao papagaj ili prodaješ neke fore za malu decu

Zbogom:bye:

zasto bi ti iko verovao ili ozbiljno shvatao tvoje postove kad si vec jednom pogazio svoju rec? :mrgreen:
:bye:

zasto bi ti iko verovao ili ozbiljno shvatao tvoje postove kad si vec jednom pogazio svoju rec? :mrgreen:
:bye:

A pajs da tebi neko ne poveruje da si tek zavrsila osmi razred.I nemo' da mi diras majku na pp,majku nemam,a samo naivni veruju da si zensko.
p.s.ipak idem na more :)

A pajs da tebi neko ne poveruje da si tek zavrsila osmi razred.I nemo' da mi diras majku na pp,majku nemam,a samo naivni veruju da si zensko.
p.s.ipak idem na more :)

stvarno koji monstrumi napravise tu malu,ko da je zivina pravila,vidis bre da je zaostala u razvoju,ja ti preporucujem na ignore kao ja i zavrsen posao:bye:

KADA SAM CULA DA JE UHAPSEN JEDAN OD NAJVECIH HEROJA,ZAPITALA SAM SE DA LI MI TO ZIVIMO U ZEMLJI BRANKOVICA!?DA LI JE MOGUCE DA NIKO NE RAZMISLJA STA JE SA NASIM ZRTVAMA?DOKLE VISE DA SE PRICA KAKO JE U SREBRENICI IZVRSEN ZLOCIN NAD MUSLIMANIMA A O NASIM ZRTVAMA NI RECI?ZAR JE MOGUCE DA LJUDE KOJI SU BRANILI NASU ZEMLJU IZRUCUJEMO NELEGITIMNOM SUDU???OVO JE VELIKA SRAMOTA!!!NADAM SE DA SU OBILICI U OVOJ ZEMLJI IPAK U VECINI!!!ZIVELA SRBIJA,ZIVEO RADOVAN,RATKO,SESELJ I SVE PATRIOTE!!!!ZA VELIKU SRBIJU!!!!

Pretpostavljam da ovaj post nisi kucala na nekom Alcatelu iz '95. godine, tako da samo treba da pritisnes Caps Lock (levo, jos malo levo, samo jos malo, e sad u sredini - eto ga, bravo). ;)

Poslednja izmena:
bolje njih, nego svoje sugradjane,

godinama se stvaraju od njih XEPOJИ, međutim to nisu ljudi vredni spomena, kao ni hrvati koji su ubijali, kao ni bošnjaci koji su ubijali, to su ljudi kojima će se već suditi, kad dođe vreme.

nase su sugrađane izdavali tokom zadnjih 18,19 godina toliko, da je sramota pomenuti taj rat.

braniše se srpski interesi u Krajini, međutim kad malo bolje razmislim, kako nikad dosad nisu pomenuti srpski interesi u Melburnu, srpski interesi u Čikago, pa da tamo pošaljemo nekog Mladića, da mi malo osvojamo, ne nego ovde gde su do pre neki dan svi bili braća i isti, tu su našli da prodaju m**a za bubrege.

Izdao bih mladica i karadzica, i sve one koji su vodili rat, za svakog iole pametnog čoveka svaki je rat u napred izgubljen

bolje njih, nego svoje sugradjane,

godinama se stvaraju od njih XEPOJИ, međutim to nisu ljudi vredni spomena, kao ni hrvati koji su ubijali, kao ni bošnjaci koji su ubijali, to su ljudi kojima će se već suditi, kad dođe vreme.

nase su sugrađane izdavali tokom zadnjih 18,19 godina toliko, da je sramota pomenuti taj rat.

braniše se srpski interesi u Krajini, međutim kad malo bolje razmislim, kako nikad dosad nisu pomenuti srpski interesi u Melburnu, srpski interesi u Čikago, pa da tamo pošaljemo nekog Mladića, da mi malo osvojamo, ne nego ovde gde su do pre neki dan svi bili braća i isti, tu su našli da prodaju m**a za bubrege.

Izdao bih mladica i karadzica, i sve one koji su vodili rat, za svakog iole pametnog čoveka svaki je rat u napred izgubljen

Potpisujem.

Back