Da li bi i vi ovako reagovali?

Bad_Wolf:
Znaci sve sto nam smeta kod partnera - dig. aparat u ruke, pa u novine?

Te novine je trebalo bojkotovati - jer ko zna sta je istina. To su priv.stvari i kao takve treba da ostanu.

Naravno da je covek uradio pravu stvar!Vukla ga i lagala mesecima!Da mu je istinu rekla sigurno ne bi to ucinio!Obrni slucaj i zamisli da se tebi isto to dogodi,sta bi ti uradio da si na njegovom mestu?!Da MENE slucajno decko tako vara i ja bih isto postupila kao doticni, pa kud puklo da puklo!

Lan@:
Naravno da je covek uradio pravu stvar!Vukla ga i lagala mesecima!Da mu je istinu rekla sigurno ne bi to ucinio!Obrni slucaj i zamisli da se tebi isto to dogodi,sta bi ti uradio da si na njegovom mestu?!Da MENE slucajno decko tako vara i ja bih isto postupila kao doticni, pa kud puklo da puklo!

Pazljivije citaj:

1. mozda prica ne oslikava pravu pricu - i sta onda?
2. novine nisu mesto za to - razmisli zasto.

U krajnjoj liniji to je klinacka reakacija.

ja znam lika koji je sedeo sa drugarima i kada mu je zazvonio mob. sve ih je zakljucao u plakar a zatim je otisao napolje....
vratio sa sa jednom extra ribom (po prici tih likova), i onda je pocelo.....da ne pricam razradu i akciju... uglavnom na kraju je otvorio plakar i upoznao ribu sa drugovima, koja je naravno pocela odmah da vristi na njega... on je na to samo odgovorio "e to ti je za ono sto si me prevarila" i onda ih sve isterao napolje.
Sta je dalje bilo ne zna se

Back