Lepo Stojko, al nemaš softwer za praćenje
Na Svetskom Kongresu Bezbednjaka učestvovali i iz Bosne...
Smenjivali se predavači i dodje vreme za pauzu....
Mujo uzo Drinu Sarajevsku kad medju ostalim pušačima jedan iz CIA i jedan iz MI6...
počne Amerikanac: "ako umeš da kontrolišeš sopstvenu suprugu odmah ti bude 50% lakše da kontrolišeš državu. Evo ja instaliram prateći softver i kad se vratim kući vidim sve njene naloge, lozinke, šta je obilazila, sa kim pričala..."
Mujo zapalio drugu Drinu sarajevsku...
Onda krene Englez: "E vidite, i žene koriste tehnologiju pa umeju da izvale te programe. Zbog toga koriste svoj mobilni, svoj tablet... Ja unajmim agenciju i oni meni podnesu izveštaj o internet protoku itd... A kako kod vas na Balkanu? Vi nemate baš svuda domet?"
Zapali Muja treću Drinu sarajevsku i počne:
"Ha, iebli vas kompjuteri, tableti, mobiteli, internet... Ja to provjerenom metodom... Zamislite da nestane struje?"
e ovde se malo CIA i MI6 zbunili jer zaista - šta ako nema struje?
Muja nastavi...
"Ja se fino vratim ukuću, kažem Fati umoran sam neću večerat, legnem odmah i da me ne budi. To je zato da bih ustao što ranije"
CIA agentt i MI6 još zbunjeniji, kakve veze ima rano ustajanje?
"E onda ustanem prije petla, skuvam kahvu, izadjem na terasu, zapalim cigar i čekam da naidje jedna što se razvodila šest puta, kuća donas... Opet živi sama pa mora da izbaci djubre lično jer nema muško ukući"
CIA i MI6 agenti ne mogu da veruju šta slušaju al ajd kad su počeli...
"E i onda kad se ona pojavi, a ja njoj viknem: Djeskurvo, šta ima novo?" a ona meni: "Ja kurfa, jel JA? A ti dok nisi bijo kodkuće ona tvoja sovim, sonim, pa onda onaj dolazio truput..."