Da li bi GPS i audio ili video pracenje resilo problem ljubavi?

Umri_muski

Legenda
Poruka
72.588
Postoje aplikacije obicno pisane za decu ali i za studentkinje, koje sluze da se roditelji mogu svakog trenutka ukljuciti u zivot svoje cerke ili deteta, tako sto imaju tacan gps polozaj i imaju zvuk i ili sliku tako da osoba koja nosi child mobilni (obicni mobilni na kojem je instalirana aplikacija) to ne primecuje.

Mogu posle tog spijuniranja da pozovu pozivom svoje dete ili svoju cerku na fakultetu....

Da li bi nova moda koja omogucava svima gps lokovanje, tj poznavanje obostrano ili jednostrano pozicije u svakom trenutku , ili video i audio nadzor i kontrola pomogli bracnoj ili partnerskoj sceni u Srbiji , da ne idemo u svet po misljenje..

Rekoh ja u postavci da me stereotipi starih ljudi ne interesuju, mene interesuje nova digitalna generacija i njihovo sazimanje zivota na prakticno....
Pise lepo , trajanje veze, i naglaseno da se ne uplice definisanje ljubavi na bilo koji subjektivan nacin...praksa ce pokazati sta je to ljubav...nije na meni ni na vama da objasnjavate to pesnicki ili melodramaticno...

Stariji mogu da daju svoju odluku ili svoju procenu....

Ajd da odgovorim i na dopisani post, ljudi sa Alchajmerom u svakom slučaju bi trebali da budu pod nadzorom stručnog osoblja ako nemaju partnera ili slično, tako da ni tu ne vidim potrebu za praćenjem na taj način, Još apsurdnije mi je da njih uzimaš kao primer, posebno ako se zna kakva je to bolest.
Pocetni stadijumi , senilnost i slicno.....

Ne znam kakve veze cela priča ima sa godinama. Ako to tražiš od partnera, znači da imaš nula poverenja u tu osobu. I o kakvoj ljubavi onda uopšte pričamo?
To je samo tvoje misljenje, veze i dalje postoje i kad postoje i takvi odnosi...
Da ne ulazim sad u to koliko je nenormalnih a dugotrajnih veza mecu babcima i starijima..
Nenormalnosti su im normalne, njima licno.....to ukljucuje cesto i redovno fizicko nasilje npr sto je vama totalno nebulozno kao ljubav...

Mozda su bas stariji uveli tu drustvenu stvarnost i javnost da nema ich poverenja....
Nije daleko od istine da su stariji itekako pronalazaci nepoverenja i ulivaju ga u cisternama mladima...

Da li bi nova moda koja omogucava svima gps lokovanje, tj poznavanje obostrano ili jednostrano pozicije u svakom trenutku , ili video i audio nadzor i kontrola pomogli bracnoj ili partnerskoj sceni u Srbiji , da ne idemo u svet po misljenje..
Pomogla bi itekako - ako ništa a ono da se brže okonča takva veza ili brak

Nisam ja siguran da ste vi tako lako u pravu...
Jer uzmimo to kao u primeru predugovora....da li se tu i dalje govori o ljubavi , ali se potpisuju samo tako , jos malo pa niko nece bez potpisanog predbracnog ni da sklapa brak..

Dakle po istoj logici, sta ti to krijes, ako ne pristajes na duplex video kontakt, komunikaciju ili kako se slatko to moze reci.....

Masa ozenjenih mi kazu da bi im brak pukao u sekundi ako bi bili kao ja bez mobilnog ceo dan, a u gradu sam poslom , nisam na planini niti u svaleraciji...jednostavno ne nosim mobilni...

Nisam ja siguran da ste vi tako lako u pravu...
Jer uzmimo to kao u primeru predugovora....da li se tu i dalje govori o ljubavi , ali se potpisuju samo tako , jos malo pa niko nece bez potpisanog predbracnog ni da sklapa brak..
Ma daj, nije Srbija Holivud
Šta da unesu u predbračni ugovor - vikendicu u Malom Mokrom Lugu 🙂
Dakle po istoj logici, sta ti to krijes, ako ne pristajes na duplex video kontakt, komunikaciju ili kako se slatko to moze reci.....
Ovo opisano zove se cyber nasilje.

Ne, al bi trgovci iznova zaradili na
Sheep Eating GIF
:lol: :cool:

Back