da li bi bilo u redu

Zene sto ste toliko ogorcene? Zar je toliki problem oprostiti muskarcu koji je imao blagi izlet i pri tome nije volio tu drugu.

Vi prevarite srcem, pa vam muski oproste.

E mi muski glupi talibani i veciti romantici.

Blagi izlet od godinu dana :dontunderstand: Kako nista nije osjecao prema njoj kad su tako dugo bili zajedno?Ostao sam,pa oce da se vrati bivsoj...samo mu je dosadno bez ikoga..Vjerujem u ljubav,i to nije ljubav sigurna sam :manikir:

Blagi izlet od godinu dana :dontunderstand: Kako nista nije osjecao prema njoj kad su tako dugo bili zajedno?Ostao sam,pa oce da se vrati bivsoj...samo mu je dosadno bez ikoga..Vjerujem u ljubav,i to nije ljubav sigurna sam :manikir:

A sta tebi neko treba umreti od ljubavi da bi ti bila sigurna da te voli, mada mozda ni tada ne bi verovala, rekla bi umro od srca, jer se napalio previse.:hahaha:

Recimo ako tip ostavi curu sa kojom je dugo godina bio, i ode sa drugom i nakon godinu dana ta druga ostavi njega, da li bi bilo fer da ga stara cura ceka i primi nazad, radi stare ljubavi.
Ja mislim da bi mu trebalo dati sansu, jer ipak je on tolike godine bio sa njom, a to nije bez veze. Ipak je njemu jako stalo, zar ne?

od svega ovoga dobio bi samo ciglu u glavu

Recimo ako tip ostavi curu sa kojom je dugo godina bio, i ode sa drugom i nakon godinu dana ta druga ostavi njega, da li bi bilo fer da ga stara cura ceka i primi nazad, radi stare ljubavi.
Ja mislim da bi mu trebalo dati sansu, jer ipak je on tolike godine bio sa njom, a to nije bez veze. Ipak je njemu jako stalo, zar ne?

Stalo mu je *****... sad kad je dobio pedalu dobra je i ona koju je ostavio...hebeni idiot....zaslužio je ali da dobije pesnicom među oči.:manikir:

misim da je to skroz korektno
nadasve jer cure i jesu bića koja primaju,
i misim da je njemu stalo :lol:

poslednji put izmenio Corto Malteze danas u 14:47h
razlog ispravke: preterana konzumacija alkoholnih pića u kombinaciji sa perspektivnim pogledima

Poslednja izmena:

Back