Да ли Б92 треба одузети Националну фреквенцију!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Torius

Primećen član
Poruka
968
Не знам да поставим анкету, али ево овде.
Данас сам гледао двоугао у коме, замислите сад, оба саговорника као најбољег политичара бирају Чеду и као најбољи политички програм б92.

Па где они бирају те људе за двоугао у ЛДП-у. Колика је вероватноћа да Б92 случајним узорком нађе два ''интелектуалца'' за кратку форму двоугао и да обојса подржавају странку која има 3% бирачког тела, од чега су 80% клинци. Негативне коментаре на рачун Радикала и ДСС-а да и не помињем.

Torius:
Данас сам гледао двоугао у коме, замислите сад, оба саговорника као најбољег политичара бирају Чеду и као најбољи политички програм б92.

Па где они бирају те људе за двоугао у ЛДП-у. Колика је вероватноћа да Б92 случајним узорком нађе два ''интелектуалца'' за кратку форму двоугао и да обојса подржавају странку која има 3% бирачког тела, од чега су 80% клинци. Негативне коментаре на рачун Радикала и ДСС-а да и не помињем.

Ако је Коалиција ЛДП пријавила да је за кампању добила 23 милиона а потрошила
је 73 - онда би неко требало да се запита КО ИМ ЈЕ ДАО 50 МИЛИОНА - и ту ти лежи одговор и о наручиоцима програма б92 и о раду тих ликова у ЛДП.

ДаклеМ, само треба објавити ИМЕ ФИНАНСИЈЕРА -----и готовооооооооо ! :lol:

Torius:

Stručan odgovor na ovo pitanje ćete dobiti ako obidjete sledeći link:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4250034&postcount=6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back