Da li B92 reklamira legalno B92 sajt?

Pazite, ako kazes svoj mail , da li je to reklama....
Zavisi da li je taj mail tvoj lični kontakt ili kontakt tvoje firme.

Cik me pozovi da ti lajem u emisiji , a da mi ne das da kazem svoje kontakt brojeve i adrese....to je vezano za osobu, i u vezi onoga zbog cega je pozvana u emisiju i moze da opominju koliko hoce....
Vezano je za osobu, naravno, ne za firmu.

Ovom što traži curu za brak:

Po tvojoj priči stanje je sledeće: Nike pravi dukseve i trenerke. Stavlja svoj logo i www na njemu. Ko sad da plati reklamu, kada je potpisao svoju adresu na proizvodu, a nose ga milioni ljudi na planeti?
Ne pije ti vodu priča.
Još jednom - nema prometa dobara, , nema dobiti, nema pdv-a.

Ovom što traži curu za brak:

Po tvojoj priči stanje je sledeće: Nike pravi dukseve i trenerke. Stavlja svoj logo i www na njemu. Ko sad da plati reklamu, kada je potpisao svoju adresu na proizvodu, a nose ga milioni ljudi na planeti?
Ne pije ti vodu priča.
Još jednom - nema prometa dobara, , nema dobiti, nema pdv-a.

Ne vidim vise svrhu ubedjivati se sa njim.
Nije to jedan jedini primer, vec svi proizvodjaci sveta to rade, a kad neko nesto umisli ne vredi mu govoriti.

Vidim da je b92 dobio nagradu kao najbolji sajt i forum u srbiji

Ali oni ulazu silno vreme da budu prvi na google listi vesti, imaju blic vesti koje cesto nisu od koristi , ali su vesti.....i dugo stoje na sajtu....
I to je to...

Kad pogledam koliko su mi koristili ti sitni clanci ili oni u arhivi danas , razlika je drasticna....
Medjutim instant vreme i to je to.....

Vidite, verovatno ste u pravu da se sad moze sve na internetu jer ne postoje zakoni koji bi regulisali internet. Zapravo postoji indirektno zakon o zastiti prava intelektualne svoine koji moze da zahvati delove interneta ali u globalu nema zakona. Obzirom da je internet tek na pocetku postojanja to je i normalno ali za koju deceniju kad sve predje na internet, i TV i poslovanja, i svi mediji (na primer potpuno ce biti besmisleno kad svi imaju internet kao sad TV da se stampaju novine kako zbog zastite zivotne sredine tako i zbog konkurencije a i prakticno), i izdavanje dokumenata, i skolovanja, i kupovine, itd.

Back