Da li Amerika stiti Vucica?

Po meni samo opoziciona desnica moze ugroziti Vucica na izborima dok bivsi DOS nema dovoljnu podrsku. Vucic se nada da ce se Amerika umilostiviti i da ce Srbiji dati priliku da se Kosovo i Srbija urede po konfederalnom principu, jer takodje primjecujem da Amerika ne voli vise Kurtija koji ima zacrtanu ideologiju prisajedinjenja Kosova sa Albanijom.

Po meni samo opoziciona desnica moze ugroziti Vucica na izborima dok bivsi DOS nema dovoljnu podrsku. Vucic se nada da ce se Amerika umilostiviti i da ce Srbiji dati priliku da se Kosovo i Srbija urede po konfederalnom principu, jer takodje primjecujem da Amerika ne voli vise Kurtija koji ima zacrtanu ideologiju prisajedinjenja Kosova sa Albanijom.
Vučić će gotovo sigurno vladati još 10 godina. Nema nikog na vidiku ko bi ga mogao ugroziti.

Vučić će gotovo sigurno vladati još 10 godina. Nema nikog na vidiku ko bi ga mogao ugroziti.
i ja sam tako mislio..ali počeo je da pravi vanredno glupe poteze (usmeno prihvatanje francusko nemačkog plana, insistiranje na isklopavanju litijuma, bacanje para na stadione, razoružavanje kao jedini odgovor na tragedije, kontramiting...)...osim toga članak u NYT ukazuje da gubi podršku Amerike tj. verovatno da je ona uslovljena daljim koracima po pitanju odricanja od Kosova...

lako može da se desi da ga Ameri puste niz vodu...pitanje je samo koga će nam dovesti kao zamenu...ne vidim da ozbiljno rade na tome...

i ja sam tako mislio..ali počeo je da pravi vanredno glupe poteze (usmeno prihvatanje francusko nemačkog plana, insistiranje na isklopavanju litijuma, bacanje para na stadione, razoružavanje kao jedini odgovor na tragedije, kontramiting...)...osim toga članak u NYT ukazuje da gubi podršku Amerike tj. verovatno da je ona uslovljena daljim koracima po pitanju odricanja od Kosova...

lako može da se desi da ga Ameri puste niz vodu...pitanje je samo koga će nam dovesti kao zamenu...ne vidim da ozbiljno rade na tome...
Jedino može na Kosovu da se saplete, odnosno da ga Amerika pusti niz vodu jer neće hteti da prizna Kosovo.

Jedino može na Kosovu da se saplete, odnosno da ga Amerika pusti niz vodu jer neće hteti da prizna Kosovo.
to je još jedna Vučićeva prevara..niko od nas ne traži da priznamo Kosovo...samo da se ne protivimo njegovom ulasku u međunarodne institucije...to si video na delu prilikom primanja Kosova u Savet Evrope...nismo imali kampanju protiv primanja Kosova, samo smo konstatovali rezultate i kao naljutili se na one koji su glasali za prijem a mi nismo očekivali da to urade...to ti je izdaja na delu tako da na površini izgleda kao borba za Kosovo...

Ако је могао Додик за свих ових 15+ Година да опонира разноразним "Високим Представницама" ЕУ,
могао би и вучић...кад би хтео.
Ал он нема муда за тако нешто да се направи 2дневна Инвазија на шиптаре,заузмеш стоку па онда ПРЕГОВАРАМО СА
сасвим других Позиција.

Онај Миливојевић јесте жут,ал тај Крушевљанин НИКАД не би дозволио да га некакав Лајчак или били које западноевропско говедо захебава по питању кОСМЕТА.

Znate li da je aviolet prema Cikagu otvorio Srbiju da se veze za Srbe iz Amerike a svi znamo koliko u Cikagu ima Srba. Ti Srbi iz Cikaga su od bivse SFRJ vlasti oznaceni cetnickom emigracijom. Pa sada, valja li imati vezu sa Rusijom ili Amerikom?

tacno , ocito je da je evropa americka interesna zona i tako ce ostati jos neko vreme,

duze vreme

juzna amerika , pa i srednja ce izgleda uz kinesko-ruski blok, kao i azija

borbe ce biti oko afrike

Back