Da l' da turim temu ili ne...

ja se iskida od smeha a on vidi suze :lol:

prepumpo si fuzbal svoje percepcije kolega pa ne vidis da je ovo balon a ne lopta za sutiranje... balon da se zena otvore i pokazu zasto misle da muskarci ne mogu nikad razumeti njihove tananosti koje ljubomorno neguju naravno samo u drustvu drugih zena i gde razgovor tog tipa uvek zamre kada neki muskarac udje u njihov vidokrug :lol:
Pa ja u Sugenzijevom smehu samo i vidim suze. A Sugenzi takodje toliko podseca na Andjelka da je sve jasno. Nisi Kanadjanin, to je sigurno.

E vidis ja sam od tih muskaraca pred kim su bile otvorene, a cesto se i neke zene zacude i pitaju me:"Kako to znas?".

pa dobro sta bismo radili da nema tih stvorenja, mora neko put pokazivati

i slusam balasevica jaojjjjj idem sada

prosto kroz moju glavu ide ta prica non stop sve to vreme, znaci nisam prepoznala da moram da ubijem neman na vreme
a dobro mora nesto ici kroz glavu, neko se nervira zbog drugih stvari. moracu i ja nekad novac da nabavljam

Poslednja izmena:
U svoj toj "razlicitosti"cilj je svima isti...dobiti svoje dijete,prije svega.;-) Jer da nije tako,onda bi ti bilo svejedno npr. da ti daju bilo koju bebu iz bolnice,kad se porodis ...A ipak svako hoce svoju.:-)

A kako svako od nas moze biti siguran da je dobio svoju bebu!?

Ja ne tvrdim ni za jedno od moje dece. Cak sam ih mesala sa drugim bebama kad ih sestre donesu u sobu.
Menjamo se .i same tokom cele trudnoce porodjaja tog lrvog perioda i nadalje.
Nije to samo Hocu svoju krv! Iskreno ebe mi se za moju krv! Moji su svakako

A kako svako od nas moze biti siguran da je dobio svoju bebu!?

Ja ne tvrdim ni za jedno od moje dece. Cak sam ih mesala sa drugim bebama kad ih sestre donesu u sobu.
Menjamo se .i same tokom cele trudnoce porodjaja tog lrvog perioda i nadalje.
Nije to samo Hocu svoju krv! Iskreno ebe mi se za moju krv! Moji su svakako
Прича са срећним крајем...
http://zena.blic.rs/Porodica/14403/Nocna-mora-za-dve-porodice-Bebe-zamenjene-pre-14-godina

Back