Da joj kazem istinu?

Imam jedan problem,nadam se da cete mi pomoci da resim......

E `vako:
Imam najboljeg druga na kojeg se lozim vec duze vreme,i on to zna,i rekao mi je da se i ja njemu svidjam,iako nismo zajedno(ni sama ne znam zasto,niko nista ne preduzima,ostali smo samo drug i drugarica.....:dash:).I nedavno smo se posvadjali,pa smo se pomirili,ali nije kao pre....
E sada,umesala se treca osoba-moja drugarica.....ustvari,ona je moja i njegova zajednicka drugarica....i ima decka....a danas mi je rekla da joj se svidja ovaj moj najbolji drug,ali ona nema pojma da se on svidja meni....A ja vise nisam sigurna da li se njemu svidjam.......Ali ja njega V O L I M ! :heart: :cmok:
I sada treba da kazem toj drugarici da se meni on svidja?Znaci svidja se i meni i njoj,ali ona ne zna da se on svidja i meni.........I ona zeli da ostavi svog decka,i bude sa mojim najboljim drugom kojeg ja voooooollllliiiiim(ne samo kao druga,nego puno vise)! :cry: Ne bih mogla da podnesem da ih vidim zajedno....
Sta da radim?Da joj kazem da mi se svidja?Sta da uradim?Napisite nesto,moooolim vas :worth: :worth::worth:Znam da ovo lici na spansku sapunicu,ali,nazalost,ovo je realno......:cry:

sestro draga, koja komplikacija... :mrgreen:

njoj trebas da kazes da ti se on svidja, a ako ona vec ima decka, ne razumem zasto se uopste smuvala sa njim ako joj se svidja tvoj odabranik...

i trebala bi i njemu reci sta osecas.... znam da se plasis odbijanja, ali ko riskira ne profitira... :mrgreen:

a ako se o5 bojis odbijanja, daj mu neke JASNE signale da ti se svidja, a ako je tvoj secerko iole pametan, prihvatice bacenu loptu... srecno! :super:

sestro draga, koja komplikacija... :mrgreen:

njoj trebas da kazes da ti se on svidja, a ako ona vec ima decka, ne razumem zasto se uopste smuvala sa njim ako joj se svidja tvoj odabranik...

i trebala bi i njemu reci sta osecas.... znam da se plasis odbijanja, ali ko riskira ne profitira... :mrgreen:

a ako se o5 bojis odbijanja, daj mu neke JASNE signale da ti se svidja, a ako je tvoj secerko iole pametan, prihvatice bacenu loptu... srecno! :super:

1. Ima u jednoj epizodi mutjki neshto smeshno sa tom poslovicom:rotf::rotf::rotf:
2.:super::klap:

E bila je tema...Stvarno mrzime da se udubljujem u temu,a tema je o ovome čudu ispisana na stotine strana,tako da ćeš sigurno nać odgovor...Po meni bolje je da ostanete na jednostranoj odnosno dvostranoj zaljubljenosti,nego da budete u vezi mesec dana npr.pa to da pukne i posle em si izgubila i dečka em prijatelja,a ovako em imaš simpatiju pored sebe koji je na ivici da ti bude ljubav,a ovako ti naj-drug i taj friendship može trajati i više nego dugo...

Da,slazem se....

ja sam vec naglasila da ja i ona i nismo neke drugarice.....inace,ona je meni rekla da svog decka voli najvise na svetu,pa ako ga voli,ne vidim razlog da ga ostavi.....

a i meni je stalo do mog najboljeg druga,i radije cu(ako vec moram) da se svadjam sa nekom devojkom koja mi i nije neka drugarica,nego sa svojim najboljim drugom.....
Ne vidiš razlog da ga ostavi... pa i ne treba da vidiš razlog...! Ni da ga ostavi ni da bude s njim! To je njena odnosno njihova stvar i nema šta da se petljaš u nju!
I baš me zanima šta ti znači ''drugarica'', odnosno ''nije neka drugarica''. Imaš poznanike, imaš drugare, imaš prijatelje. Zna se ko je šta. Al svejedno ne vidim zašto bi se svađala s bilo kim.
Budi poštena prema njemu, prema njoj, i prema sebi. U svakom slučaju on je taj koji bira da li će biti s bilo kojom od vas dve, a postoji mogućnost da ga ne interesuje ni jedna. Tako da, pre nego što to saznaš, nema potrebe za bilo kakvim svađama.
Samo iskreno... i to znači zaista iskreno, a ne delimično iskreno. Ništa nećeš dobiti ako ''eliminišeš'' konkurenciju na nepošten način.

Imam jedan problem,nadam se da cete mi pomoci da resim......

E `vako:
Imam najboljeg druga na kojeg se lozim vec duze vreme,i on to zna,i rekao mi je da se i ja njemu svidjam,iako nismo zajedno(ni sama ne znam zasto,niko nista ne preduzima,ostali smo samo drug i drugarica.....:dash:).I nedavno smo se posvadjali,pa smo se pomirili,ali nije kao pre....
E sada,umesala se treca osoba-moja drugarica.....ustvari,ona je moja i njegova zajednicka drugarica....i ima decka....a danas mi je rekla da joj se svidja ovaj moj najbolji drug,ali ona nema pojma da se on svidja meni....A ja vise nisam sigurna da li se njemu svidjam.......Ali ja njega V O L I M ! :heart: :cmok:
I sada treba da kazem toj drugarici da se meni on svidja? Znaci svidja se i meni i njoj,ali ona ne zna da se on svidja i meni.........I ona zeli da ostavi svog decka,i bude sa mojim najboljim drugom kojeg ja voooooollllliiiiim(ne samo kao druga,nego puno vise)! :cry: Ne bih mogla da podnesem da ih vidim zajedno....
Sta da radim?Da joj kazem da mi se svidja?Sta da uradim?Napisite nesto,moooolim vas :worth: :worth::worth:Znam da ovo lici na spansku sapunicu,ali,nazalost,ovo je realno......:cry:
Pa, ako ti je stalo do njega, ako bi zelela da budes sa njim, ne daj ga drugarici! Smuvaj ga! Reci joj da ti se vec duze vreme svidja i da se ti njemu svidjas, pa ako nije neka nerazumna, valjda ce shvatiti! Srecno!! :lol:

Ne vidiš razlog da ga ostavi... pa i ne treba da vidiš razlog...! Ni da ga ostavi ni da bude s njim! To je njena odnosno njihova stvar i nema šta da se petljaš u nju!
I baš me zanima šta ti znači ''drugarica'', odnosno ''nije neka drugarica''. Imaš poznanike, imaš drugare, imaš prijatelje. Zna se ko je šta. Al svejedno ne vidim zašto bi se svađala s bilo kim.
Budi poštena prema njemu, prema njoj, i prema sebi. U svakom slučaju on je taj koji bira da li će biti s bilo kojom od vas dve, a postoji mogućnost da ga ne interesuje ni jedna. Tako da, pre nego što to saznaš, nema potrebe za bilo kakvim svađama.
Samo iskreno... i to znači zaista iskreno, a ne delimično iskreno. Ništa nećeš dobiti ako ''eliminišeš'' konkurenciju na nepošten način.

dobice dosta...moj savet ti je da drugarici kazes kako se on ne pali na nju i ona ce popustiti...a sa njim budi iskrena,pa sta se desi,desi...dok se ti ovde predomisljas,ko zna sta ona smislja! I samo da ti kazem daa ces retko naci drugaricu koja je 100%iskrena,tako da nemoj ni ti da budes,jer mene je vise puta,navodno najbolja drugarica ispalila, pa sam zato ja sada sa svima lepo,ali nisakim iskreno! i da...srecno! :D

Ako si vec rekla da ti ta drugarica i nije neka drugarica zasto onda tolika frka.Nemas ti njoj sta da se pravdas.Bolje malo razmisljaj sta ces sa njim jer on je poenta price,zar ne?Najbolje ga diskretno pitaj da li mu se svidjas,potrudi se da ga gledas u oci,mozda i provalis sta oseca cak i ako nece da ti kaze...Pokusaj da ga uhvatis nekako da nemoze da promeni temu....A ako i bude uspeo postoje samo dva razloga:
1.da mu se ne svidjas i da nece da te povredi
2.da mu se svidjas ali da se stidi ili nesto slicno

A jel mozes da kazes oko cega ste se posvadjali,ako smatras da je vazno?Mozda iz toga zakljucimo nesto....

pa shta da ti kazem....ako ti se stvarno svidja kreni u akciju...ako ti orkatinja i nije neshto, nemash shta da brinesh...samo opushteno, al morash da shvatish SHTA ocesh, pa onda sve ostalo..do koga ti je stalo a do koga nie...SRecNo!! ZOoOoOP

Back