Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.990
HejterePrirodno je lepa, divnog osmeha, školovana, pametna, pristojna... svetska dama, divna majka, voljena supruga...
Misliš komentatore?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HejterePrirodno je lepa, divnog osmeha, školovana, pametna, pristojna... svetska dama, divna majka, voljena supruga...
Misliš komentatore?
Zamisli. On je izvukao iz socijale, a ona ga naduvava pred celim svetom. "Divna" osoba, taman da ne mrdne iz kladionice. Da ostane tamo do penzije. Prepotentna dijabola, praziluk u pravom smislu te reči.U braku se svakojako razgovara... ima mnooogo gorih razgovora od ovog gde Jelena zahteva da joj on kaže "Hvala, ljubavi"
Što se mene tiče, ona je u pravu... mala lekcija u pravo vreme... Inače, ta divna žena je njegova voljena supruga i divna majka
njihove dece... I, eto... našla je princa na belom konji koji ju je izvukao iz pepela i dao staklene cipelice i krunicu...
Sasvim...kere laju dok karavani prolaze...Jelena je ok....![]()
Nisi razumeo... on je sam postavio taj snimak da svet vidi ko ga vaspitava i da vidi kako on uživa što je papuča...Zamisli. On je izvukao iz socijale, a ona ga naduvava pred celim svetom. "Divna" osoba, taman da ne mrdne iz kladionice. Da ostane tamo do penzije. Prepotentna dijabola, praziluk u pravom smislu te reči.
Zato što je on ostao prizeman i normalan. I kulturan. Za razliku od praziluka iz kladionice koji misli da je od rođenja u svili i kadifi.O kakvoj vi socijali pričate? Ni on nije imao ništa kad su počeli da se zabavljaju a ni neki ljepotan nije. Zašto svi tu ženu napadaju nije mi nikad bilo jasno.
Znači Nolo je mazohista. Onda znači da je Nolo uživao kada je bio zatočen u zemlji kengura.Nisi razumeo... on je sam postavio taj snimak da svet vidi ko ga vaspitava i da vidi kako on uživa što je papuča...
on se toga ne stidi... on to voli!
Sigurno, sigurno. Dokazala je to 150 puta. Naročito kada stavi sliku sa Maldiva i napiše da bi svi tako trebali sebi da priušte. Samo praziluku iz novobeogradske kladionice niko nije rekao da je prosečna plata u njenoj zemlji 400 eura.Žena je normalna, da mi je vidjeti sve ove hejtere kako bi se snašli u takvom načinu života
Pogledaj njenog muža i muževljevu braću. I sve će ti se samo kasti.Žena je normalna, da mi je vidjeti sve ove hejtere kako bi se snašli u takvom načinu života
Ne, nije mislila. Ona je mislila da ovde ljudi imaju švajcarski standard. Mogla je da napiše i nešto ovako: "Eto ti sirotinjo, gde sam ja, a vi ćete tamo biti kada na vrbi rodi groždje". Jadnica i bednica i to totalno. Treba praziluku objasniti da nije odrasla u Švajcarskoj, nego u kladionici na Novom Beogradu. I treba je podsetiti gde je letovala pre 15 i više godina.A možda nije mislila nikog da vrijedja, samo je napisala da treba, što i nije loša ideja. Nije ona kriva što neko radi za 400€
Tako je... svi mi treba da možemo da odemo na Maldive, ali ne možemo... jer živimo u degeneričnoj, pokradenoj, lopovskoj zemljiA možda nije mislila nikog da vrijedja, samo je napisala da treba, što i nije loša ideja. Nije ona kriva što neko radi za 400€
Ali je završila fakultet, govori jezike i ne visi na krstarici... a, pre svega je pristojna...Ne, nije mislila. Ona je mislila da ovde ljudi imaju švajcarski standard. Mogla je da napiše i nešto ovako: "Eto ti sirotinjo, gde sam ja, a vi ćete tamo biti kada na vrbi rodi groždje". Jadnica i bednica i to totalno. Treba praziluku objasniti da nije odrasla u Švajcarskoj, nego u kladionici na Novom Beogradu. I treba je podsetiti gde je letovala pre 15 i više godina.
Mnogi imaju više škole od nje, pa ne "pišaju po sirotinji". A ona je prava pravcata jadnica.Ali je završila fakultet, govori jezike i ne visi na krstarici... a, pre svega je pristojna...
Ako zna u kakvoj državi živi njen narod, onda neka ne "piša po istom".Tako je... svi mi treba da možemo da odemo na Maldive, ali ne možemo... jer živimo u degeneričnoj, pokradenoj, lopovskoj zemlji
Ona vrlo dobro zna u kakvoj državi mi živimo, pa je baš zbog toga veliki donator...milione evra daje dečijim bolnicama...Mnogi imaju više škole od nje, pa ne "pišaju po sirotinji". A ona je prava pravcata jadnica.
Ako zna u kakvoj državi živi njen narod, onda neka ne "piša po istom".
Baš ti je mrska, previše mržnje prema nekom koga znaš sa slike.Ne, nije mislila. Ona je mislila da ovde ljudi imaju švajcarski standard. Mogla je da napiše i nešto ovako: "Eto ti sirotinjo, gde sam ja, a vi ćete tamo biti kada na vrbi rodi groždje". Jadnica i bednica i to totalno. Treba praziluku objasniti da nije odrasla u Švajcarskoj, nego u kladionici na Novom Beogradu. I treba je podsetiti gde je letovala pre 15 i više godina.
Bravo! Tako je!Baš ti je mrska, previše mržnje prema nekom koga znaš sa slike.