Da je Jelena Đoković rekla da deci daje viršle dobila bi aplauz, ovako je i dalje antipatična i zla folirantkinja

U braku se svakojako razgovara... ima mnooogo gorih razgovora od ovog gde Jelena zahteva da joj on kaže "Hvala, ljubavi"
Što se mene tiče, ona je u pravu... mala lekcija u pravo vreme... Inače, ta divna žena je njegova voljena supruga i divna majka
njihove dece... I, eto... našla je princa na belom konji koji ju je izvukao iz pepela i dao staklene cipelice i krunicu...
Zamisli. On je izvukao iz socijale, a ona ga naduvava pred celim svetom. "Divna" osoba, taman da ne mrdne iz kladionice. Da ostane tamo do penzije. Prepotentna dijabola, praziluk u pravom smislu te reči.

Zamisli. On je izvukao iz socijale, a ona ga naduvava pred celim svetom. "Divna" osoba, taman da ne mrdne iz kladionice. Da ostane tamo do penzije. Prepotentna dijabola, praziluk u pravom smislu te reči.
Nisi razumeo... on je sam postavio taj snimak da svet vidi ko ga vaspitava i da vidi kako on uživa što je papuča...
on se toga ne stidi... on to voli!

O kakvoj vi socijali pričate? Ni on nije imao ništa kad su počeli da se zabavljaju a ni neki ljepotan nije. Zašto svi tu ženu napadaju nije mi nikad bilo jasno.
Zato što je on ostao prizeman i normalan. I kulturan. Za razliku od praziluka iz kladionice koji misli da je od rođenja u svili i kadifi.

Nisi razumeo... on je sam postavio taj snimak da svet vidi ko ga vaspitava i da vidi kako on uživa što je papuča...
on se toga ne stidi... on to voli!
Znači Nolo je mazohista. Onda znači da je Nolo uživao kada je bio zatočen u zemlji kengura.

Žena je normalna, da mi je vidjeti sve ove hejtere kako bi se snašli u takvom načinu života
Sigurno, sigurno. Dokazala je to 150 puta. Naročito kada stavi sliku sa Maldiva i napiše da bi svi tako trebali sebi da priušte. Samo praziluku iz novobeogradske kladionice niko nije rekao da je prosečna plata u njenoj zemlji 400 eura.

Žena je normalna, da mi je vidjeti sve ove hejtere kako bi se snašli u takvom načinu života
Pogledaj njenog muža i muževljevu braću. I sve će ti se samo kasti.

A možda nije mislila nikog da vrijedja, samo je napisala da treba, što i nije loša ideja. Nije ona kriva što neko radi za 400€
Ne, nije mislila. Ona je mislila da ovde ljudi imaju švajcarski standard. Mogla je da napiše i nešto ovako: "Eto ti sirotinjo, gde sam ja, a vi ćete tamo biti kada na vrbi rodi groždje". Jadnica i bednica i to totalno. Treba praziluku objasniti da nije odrasla u Švajcarskoj, nego u kladionici na Novom Beogradu. I treba je podsetiti gde je letovala pre 15 i više godina.

A možda nije mislila nikog da vrijedja, samo je napisala da treba, što i nije loša ideja. Nije ona kriva što neko radi za 400€
Tako je... svi mi treba da možemo da odemo na Maldive, ali ne možemo... jer živimo u degeneričnoj, pokradenoj, lopovskoj zemlji

Ne, nije mislila. Ona je mislila da ovde ljudi imaju švajcarski standard. Mogla je da napiše i nešto ovako: "Eto ti sirotinjo, gde sam ja, a vi ćete tamo biti kada na vrbi rodi groždje". Jadnica i bednica i to totalno. Treba praziluku objasniti da nije odrasla u Švajcarskoj, nego u kladionici na Novom Beogradu. I treba je podsetiti gde je letovala pre 15 i više godina.
Ali je završila fakultet, govori jezike i ne visi na krstarici... a, pre svega je pristojna...

Ali je završila fakultet, govori jezike i ne visi na krstarici... a, pre svega je pristojna...
Mnogi imaju više škole od nje, pa ne "pišaju po sirotinji". A ona je prava pravcata jadnica.

Tako je... svi mi treba da možemo da odemo na Maldive, ali ne možemo... jer živimo u degeneričnoj, pokradenoj, lopovskoj zemlji
Ako zna u kakvoj državi živi njen narod, onda neka ne "piša po istom".

Mnogi imaju više škole od nje, pa ne "pišaju po sirotinji". A ona je prava pravcata jadnica.

Ako zna u kakvoj državi živi njen narod, onda neka ne "piša po istom".
Ona vrlo dobro zna u kakvoj državi mi živimo, pa je baš zbog toga veliki donator...milione evra daje dečijim bolnicama...
Ona ne ******i... ona dela...

Baš ti je mrska, previše mržnje prema nekom koga znaš sa slike.

Back