Da izvinete ali visi na dole

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
Poslije dvije decenije braka koji sadrži i svekrvu , mogu reći da ona meni digne pritisak čim je vidim .

Ja verujem da ja sigurno imam isti efekat kad ona vidi mene ali funkcioniše mo , ja tu ženu nikako neću skapirati

Najviše mi ide na živce rečenice tipa

Da izvinete baš je nadošlo (tijesto)

Da izvinete al vidite kako visi (grana na drvetu , majica na striku)

Da izvinete baš je široko može dosta stati (sepet, bure, tepsije )

Da izvinete al je baš usko (suknje, hlače , čarape ili propust između dvije njive)

Jednom sam je pitala kog đavola se vazda izvinjava ....Ispada po njenom da su to nekako prljave riječi fazon dvosmislene ......

I ajde sad vi kažite kolko je tu sati

Paranormalna -Moram u samom pocetku da ti kazem,da je sa tvojom svekrvom,sve u redu. Sve te izraze,koje si nam predstavila kao svekrvine,a koje u osnovi
imaju rec:visi,stati,usko i slicno,nisu uopste razlog,za tvoje nerviranje. To,sto tebe te navedene reci iritiraju,stvar je u sledecem. Sve te reci koje navodis kao svekrvine,kod tebe imaju seksualnu konotaciju.Ocigledno je,da ti kao seksualno nezadovoljena,isfrustrirana zena,u svakoj reci vidis,seksualni simbol. Rec visi,tebe
asocira na penis,koji visi.Rec,uska,tebe asocira na usku vaginu,i tako redom.Dakle,da skratim.Sa tvojom svekrvom je sve u redu.To,sto ti u svakoj njenoj izgovorenoj reci,vidis seks simbol,govori,da si ti seksualno gladna,pa ti preporucujem,da tu svoju seksualnu glad,zadovoljis.A svekrvu ostavi na miru,ona je divna
dobra,i normalna zena.

Paranormalna -Moram u samom pocetku da ti kazem,da je sa tvojom svekrvom,sve u redu. Sve te izraze,koje si nam predstavila kao svekrvine,a koje u osnovi
imaju rec:visi,stati,usko i slicno,nisu uopste razlog,za tvoje nerviranje. To,sto tebe te navedene reci iritiraju,stvar je u sledecem. Sve te reci koje navodis kao svekrvine,kod tebe imaju seksualnu konotaciju.Ocigledno je,da ti kao seksualno nezadovoljena,isfrustrirana zena,u svakoj reci vidis,seksualni simbol. Rec visi,tebe
asocira na penis,koji visi.Rec,uska,tebe asocira na usku vaginu,i tako redom.Dakle,da skratim.Sa tvojom svekrvom je sve u redu.To,sto ti u svakoj njenoj izgovorenoj reci,vidis seks simbol,govori,da si ti seksualno gladna,pa ti preporucujem,da tu svoju seksualnu glad,zadovoljis.A svekrvu ostavi na miru,ona je divna
dobra,i normalna zena.

Ona se izvinjava kad ih izgovara što znači da ona ima probleme a ne ja :)

Znam kako je kada nekog organski ne trpis, a ti si jako zivahna, ali s obzirom da ovako mora onda probaj da ignorises njeno postojanje u smislu da non-stop budes zaokupljena necim, ili da gledas TV, komp ili da radis nesto po kuci, a na nju da ne obracas paznju.

To ti je kao muva koja leti po sobi. Ako si zaokpuljena necim nije te briga za muhu, ali inace moze da te iznervira nenormalno. Ako nesto prica neka udje na jedno, a izadje na drugo uvo i ti si Paranormalna mirna.

Ne dozvoljavaj joj da te trola. Drugi recept nemam.

Poslije dvije decenije braka koji sadrži i svekrvu , mogu reći da ona meni digne pritisak čim je vidim .

Ja verujem da ja sigurno imam isti efekat kad ona vidi mene ali funkcioniše mo , ja tu ženu nikako neću skapirati

Najviše mi ide na živce rečenice tipa

Da izvinete baš je nadošlo (tijesto)

Da izvinete al vidite kako visi (grana na drvetu , majica na striku)

Da izvinete baš je široko može dosta stati (sepet, bure, tepsije )

Da izvinete al je baš usko (suknje, hlače , čarape ili propust između dvije njive)

Jednom sam je pitala kog đavola se vazda izvinjava ....Ispada po njenom da su to nekako prljave riječi fazon dvosmislene ......

I ajde sad vi kažite kolko je tu sati

ovde je sad 20,18.a tu kod tebe?

Back