Ajde da ispricamo neki smijesan dogadjaj iz naseg zivota

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xaxaxxxaxxaxaxaxDON:Bese to u prvoj godini srednje.Vreme izlaska do 21 i 30.Al mom drugu rodjendan,ja jedva umolim oca da me pusti do 10 uvece.Nekako se smilovao.Oces djavola,ja popijem to vece 5 piva i mrtav!Donose me kuci u 1 po ponoci.Otac stoji,psuje,vice na meneA STA JE BRE OVO?Ja,kao,nista,sta je,a jedva stojim.Kako bre nista,kolko je sati,pita?Ja kazem
a 10.Kad u tom momentu Opstinski sat kuca samo JEDANPUT(jedan sati)..Otac vice:Kako bre 10,kad sat otkuca JEDAN?A ja,onako umiljato
A STA OCES TATA,DA TI KUCA I NULU?!
La_bambola:
Eto vidish zbunjujesh me
sve na brzaka ti
i nick zaboravih da unesem..........~PPPPPP
DON:Bese to u prvoj godini srednje.Vreme izlaska do 21 i 30.Al mom drugu rodjendan,ja jedva umolim oca da me pusti do 10 uvece.Nekako se smilovao.Oces djavola,ja popijem to vece 5 piva i mrtav!Donose me kuci u 1 po ponoci.Otac stoji,psuje,vice na meneA STA JE BRE OVO?Ja,kao,nista,sta je,a jedva stojim.Kako bre nista,kolko je sati,pita?Ja kazem
a 10.Kad u tom momentu Opstinski sat kuca samo JEDANPUT(jedan sati)..Otac vice:Kako bre 10,kad sat otkuca JEDAN?A ja,onako umiljato
beogradjanka:DON:Bese to u prvoj godini srednje.Vreme izlaska do 21 i 30.Al mom drugu rodjendan,ja jedva umolim oca da me pusti do 10 uvece.Nekako se smilovao.Oces djavola,ja popijem to vece 5 piva i mrtav!Donose me kuci u 1 po ponoci.Otac stoji,psuje,vice na meneA STA JE BRE OVO?Ja,kao,nista,sta je,a jedva stojim.Kako bre nista,kolko je sati,pita?Ja kazem
E da ne znam za ovaj vic, pomislila bih da ti se to stvarno desilo. zanimljivo, ali definitivno nije orginalno!!!
Dynamite:Ovo mi se desilo kad sam imao 12 godina:
Vozio sam bicikl po gradu i zezajuci se kao i svaki klinac poceo sam da cackam nogom prednji tocak(kocheci nogom)i dok sam tako zanesen kocio u jednom momentu sam previse pritisnuo nogu na tocak i preletio preko bicikla i pao na ulicu i onako "stilski" zaplivao po asfaltu.Na svu srecu nista mi nije bilo povrijedjeno osim ponosa)
Zatim sam ustao onako dok su ljudi gledali oko mene i nasalio se: Lijepo su meni rekli ljudi nemoj bolan pijan na biciklo a ja ocu pa ocu i eto mi sad.
Sreca izvuko sam se dobro na foru hahahahahaha
DON:Bese to u prvoj godini srednje.Vreme izlaska do 21 i 30.Al mom drugu rodjendan,ja jedva umolim oca da me pusti do 10 uvece.Nekako se smilovao.Oces djavola,ja popijem to vece 5 piva i mrtav!Donose me kuci u 1 po ponoci.Otac stoji,psuje,vice na meneA STA JE BRE OVO?Ja,kao,nista,sta je,a jedva stojim.Kako bre nista,kolko je sati,pita?Ja kazem