Da imate mogućnost da se vratite u svoju prošlost šta bi ste uradili ?

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Da imate mogućnost da se vratite u svoju prošlost šta bi ste uradili da promenite svoju sadašnjost?

Budući da smo svi..... sakriveni iza svojih " Avatara " i " Izmišljenih Imena " nema razloga da ne budemo opušteni i
iskreni......i time pomognemo sebi i drugima......

Da krenem od sebe... Da imam tu mogućnost...sa saznanjima koja imam...sprečio bi preranu smrt moje majke...i omogućio joj da vidi svoje unuke... I meni bi život bio lepši...

Ja se ne vracam u rikverc..sem kada vozim...

Tipican odgovor za mladje osobe ubedjene u svoju " bezgresnost ".....ali ne brini....jednog dana ....taj trenutak ce doci......i postavices si pitanje na koje si uvek izbegavala da das odgovor...samo je pitanje vremena....kao u pesmi Brook Benton-a..." It's Just a Matter of Time ".....

Provodila bih više vremena sa babama i dedama. Družila sam se ja sa njima, ali ih nisam dovoljno slušala, i nisam ih ispitivala.
Dakle, da mogu da se vratim u prošlost, svakako bih snimila sate i sate razgovora sa njima, o njihovim životima, o uspomenama, savetima za život, i slično.

Želeo sam da ti se zahvalim na načinu na koji razmišljaš.....i koji je sličan... mome....
Želeo sam da ti dam i " reputaciju ".....ALI MI NE DAJU.....zato što sam ti je već dao " pre nedelju dana "......

Kako glupo pravilo ( ograničenje )......

Tipican odgovor za mladje osobe ubedjene u svoju " bezgresnost ".....ali ne brini....jednog dana ....taj trenutak ce doci......i postavices si pitanje na koje si uvek izbegavala da das odgovor...samo je pitanje vremena....kao u pesmi Brook Benton-a..." It's Just a Matter of Time ".....

Jel ovo matrix ili sta..Napisala sam svoje misljenje..pri tom..nisam ocekivala
vaspitno poprave u smislu .nisi u pravu..videces ti .cekaj samo...
kada sam rekla da u rikverc idem samo kada vozim..to onda znaci da se ne bih vratila u proslost
i ne bih nista menjala u njoj jer tada moja sadasnjost ne bi bila ovakva kakva je..i ne bi bila MOJA
a to je poenta moga stava..i znas dovoljno sam samosvesna da na svoja pitanja imam svoje odgovore.
na ona koje nemam..trazim ih ali u sadasnjosti ..ne u proslosti..

Očigledno je da ste moju poruku shvatili pogrešno....niti sam želio ...niti sam imao nameru da vas vaspitavam.... Znam da ste zrela i samosvesma osoba koja se ne osvrće i ide i gleda samo ispred sebe...ali znam i da ste mladi....

I ja sam bio mlad....i imao sam iste stavove i razmišljanja ka i vi.... Više nemam..... Sada na sve gledam drugim očima ....i jasnije vidim stvari.... Da bi se došlo do pravih saznanja potrebna je " vremenska distanca "......" It's Just a Matter of Time "...kao u pesmi...

Ne bi pitala svoju stariju prijateljicu jel sigurna da taj lik ima dobre namere,tako ona ne bi mogla da se vrati u moj zivot da bi pokusala da me posalje u pakao iz kog je spasena zahvaljujuci meni,prijavila bi drzavi zlostavljanje jos kao mala,ne bi se uplasila uveravanja oca da ce da me posalju negde gde ce mi biti jos gore,ne bi imala poverenja u njega posto bi znala da je ustvari zlonameran i da se pojavio u mom zivotu iz najgorih mogucih namera...

Back