Da imam...

Kojatkin svakako ne misli da je ženski pol baš toliko nemoćan da bi ti zamerio što mu ovde nudiš nekakve 503 supermoći, ali ako se stvar pravično proračuna žene imaju da zahvale (konfekcijskim) brojevima i verovatnoći što su u mnogo čemu moćnije od muškaraca.

:roll:
El ti znas sta su super moci,m? :evil:

A deca su deca,zar ne?
I srpska i sva ostala :)

moci toliko velikog intenziteta ne postoje jer dobrim delima svet ne moze postati bolje mesto posto postoji vaga dobrog i loseg. znaci imas super moc i onda je iskoristis na malom uzorku jer ako uzmes veliki uzorak napravices vise stete no koristi.... a posto je srbiji vecina razvijenog a u skorije vreme nerazvijenog dela sveta ucinila vise nazao no dobro, onda moja ideja vodilja treba da se posmatra kao normativ po kome ces ti super zeno da delujes.

i nisu sva deca ista... nasa su besna zbog nemastine i ispiranja mozga, a ona na zapadu su besna iz drugog razloga....

moci toliko velikog intenziteta ne postoje jer dobrim delima svet ne moze postati bolje mesto posto postoji vaga dobrog i loseg. znaci imas super moc i onda je iskoristis na malom uzorku jer ako uzmes veliki uzorak napravices vise stete no koristi.... a posto je srbiji vecina ravijenog a u skorije vreme nerazvijenog dela sveta ucinila vise nazao no dobro onda mojaideja vodilja treba da se posmatra kao normativ po kome ces ti super zeno da delujes.

i nisu sva deca ista... nasa su besna zbog nemastine i ispiranja mozga a ona na zapadu su besna iz drugog razloga....

Pa sad...ti mozes da filozofiras i politises...al i deca iz mog posta su deca bilo gde da su
I necu super moci ako mogu da deluju samo na malom uzorku
Il su super ili nisu :zplez:

Pa sad...ti mozes da filozofiras i politises...al i deca iz mog posta su deca bilo gde da su
I necu super moci ako mogu da deluju samo na malom uzorku
Il su super ili nisu :zplez:

uopste nije filozofija...tab je pametno pitao, ovo mu jedna od pametnijih i zanimljivijih tema ali problem je u zenama sto ne znaju da super moc ne moze biti super za stalno...sad ako se istrosis na svu gladnu decu afrike i decu dosljaka iz zemalja treceg sveta koja rastu u nemastini u velikim i bogatim drzavama gde druga deca zive u izobilju, onda ti nece nista ostati za nasu...znaci namiri prvo nasu pa sta preostane za ostalu...jedino tako ces ostati upamcena kao pravo cudo neverovatnog blagostanja koje je palo roditeljima u krilo sa andjelom pretocenim kroz tvoj lik svetice jelene, ovaj marije... ovako samo time sto se plazis pokazujes da nisi dostojna tog dara :lol:

uopste nije filozofija...tab je pametno pitao, ovo mu jedna od pametnijih i zanimljivijih tema ali problem je u zenama sto ne znaju da super moc ne moze biti super za stalno...sad ako se istrosis na svu gladnu decu afrike i decu dosljaka iz zemalja treceg sveta koja rastu u nemastini u velikim i bogatim drzavama gde druga deca zive u izobilju, onda ti nece nista ostati za nasu...znaci namiri prvo nasu pa sta preostane za ostalu...jedino tako ces ostati upamcena kao pravo cudo neverovatnog blagostanja koje je palo roditeljima u krilo sa andjelom pretocenim kroz tvoj lik svetice jelene, ovaj marije... ovako samo time sto se plazis pokazujes da nisi dostojna tog dara :lol:

Dobro :neutral:

Ono kao da sam Bog, jel to?
Za početak bih ukinula pare i svela ceo ljudski rod na primate pa lepo sve ispočetka. Ode nam planeta u tri lepe, a mi se i dalje gložimo oko toga da li Pera ima bolji auto ili Đoka ima veću kuću.
Ebo nam pas mater, dupe nam zinulo za pare. :vudu:

Za početak bih ukinula pare i svela ceo ljudski rod na primate pa lepo sve ispočetka. Ode nam planeta u tri lepe, a mi se i dalje gložimo oko toga da li Pera ima bolji auto ili Đoka ima veću kuću.
Zanimljivo, a ja ne bih ukidao pare već bih iskoristio supermoći za svoje sebično bogaćenje, da imam bolji auto, veću kuću i neograničen godišnji. A ljudski rod nek se snađe, nisam mu ja mama.

znas sta bi danas radio da sam zensko i da me tab ovako nesto pita a ja kojim slucajem imam taj dar... oma bih ga poklonio nekom drugom.

to je prokletstvo a ne dar
Ne verujem da bi se u tom slučaju ti odrekla ovakvog sve-dara, Rubljice, ali znam šta bih uradila ja - dokopala bih se onog čudotvornog soka kojim je Memnonova kći produžila mladost svom dedi Titonu. Dakle, ja sam ona Venera čijom se milostivom pomoći podmladio I Faon (pa što ne bi I Rublja, moliću lepo?!), tako da se Sapfa smrtno zaljubila u njega. Moje su čarobne travke, moje su basme, ako ih uopšte ima, moj je onaj izvor koji ne samo što vraća Borčinu, Smokinu, Divkinu, Radinu i Vecinu izgubljenu mladost I čednost, već ih, što je mnogo privlačnije - čuva zauvek! :zaljubljena:

tooo sestro
samo nemoj ono opet sve iz pocetka
deder zaustavi ga na majmuncicu, zarad ove nase jadne planete
mene ostavi u macijem stupnju :lol:

zabranila bih industrijsko zagadjenje i unistavanje prirode ,secu amazonskih suma,
zaustavila bih otapanje leda na polovima i ubrzala procese osvajanja i ispitivanja vasione,
usput bih vratila vreme na godinu ipo dana u nazad..

i da..ubola bih sedmicu na loto ili nesto slicno…u devizama ,naravno

i ljubila bih se sa jednim bajom 24 h
ustvari ovo zadnje se ne vazi.. jer cu to sa svojim mocima ..:zper:

Poslednja izmena:

Back