- Poruka
- 129.691
....super moci uradila bih....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ucinila da ni jedno dete na svetu ne bude gladno,zedno i bolesno
ZNam da zvuci kao opste mesto,al brate, ubija me kad vidim decu koja su gladna i zedna i bolesna...a nemocna da ista promene![]()
prvo srpska.... pa tek onda sva ostala ako nesto za njih preostane
El ti znas sta su super moci,m?
A deca su deca,zar ne?
I srpska i sva ostala![]()
moci toliko velikog intenziteta ne postoje jer dobrim delima svet ne moze postati bolje mesto posto postoji vaga dobrog i loseg. znaci imas super moc i onda je iskoristis na malom uzorku jer ako uzmes veliki uzorak napravices vise stete no koristi.... a posto je srbiji vecina ravijenog a u skorije vreme nerazvijenog dela sveta ucinila vise nazao no dobro onda mojaideja vodilja treba da se posmatra kao normativ po kome ces ti super zeno da delujes.
i nisu sva deca ista... nasa su besna zbog nemastine i ispiranja mozga a ona na zapadu su besna iz drugog razloga....
Pa sad...ti mozes da filozofiras i politises...al i deca iz mog posta su deca bilo gde da su
I necu super moci ako mogu da deluju samo na malom uzorku
Il su super ili nisu![]()
uopste nije filozofija...tab je pametno pitao, ovo mu jedna od pametnijih i zanimljivijih tema ali problem je u zenama sto ne znaju da super moc ne moze biti super za stalno...sad ako se istrosis na svu gladnu decu afrike i decu dosljaka iz zemalja treceg sveta koja rastu u nemastini u velikim i bogatim drzavama gde druga deca zive u izobilju, onda ti nece nista ostati za nasu...znaci namiri prvo nasu pa sta preostane za ostalu...jedino tako ces ostati upamcena kao pravo cudo neverovatnog blagostanja koje je palo roditeljima u krilo sa andjelom pretocenim kroz tvoj lik svetice jelene, ovaj marije... ovako samo time sto se plazis pokazujes da nisi dostojna tog dara![]()
Grešku treće vrste verovatno pravimo obojica, misleći da je samo jedan od nas dvojice knez Miškin.![]()
Zanimljivo, a ja ne bih ukidao pare već bih iskoristio supermoći za svoje sebično bogaćenje, da imam bolji auto, veću kuću i neograničen godišnji. A ljudski rod nek se snađe, nisam mu ja mama.Ono kao da sam Bog, jel to?
Za početak bih ukinula pare i svela ceo ljudski rod na primate pa lepo sve ispočetka. Ode nam planeta u tri lepe, a mi se i dalje gložimo oko toga da li Pera ima bolji auto ili Đoka ima veću kuću.
Ebo nam pas mater, dupe nam zinulo za pare.![]()
Pa to možeš i bez supermoći, treba samo da si super pametan i beskrupulozan.Zanimljivo, a ja ne bih ukidao pare već bih iskoristio supermoći za svoje sebično bogaćenje, da imam bolji auto, veću kuću i neograničen godišnji. A ljudski rod nek se snađe, nisam mu ja mama.
Ne verujem da bi se u tom slučaju ti odrekla ovakvog sve-dara, Rubljice, ali znam šta bih uradila ja - dokopala bih se onog čudotvornog soka kojim je Memnonova kći produžila mladost svom dedi Titonu. Dakle, ja sam ona Venera čijom se milostivom pomoći podmladio I Faon (pa što ne bi I Rublja, moliću lepo?!), tako da se Sapfa smrtno zaljubila u njega. Moje su čarobne travke, moje su basme, ako ih uopšte ima, moj je onaj izvor koji ne samo što vraća Borčinu, Smokinu, Divkinu, Radinu i Vecinu izgubljenu mladost I čednost, već ih, što je mnogo privlačnije - čuva zauvek!znas sta bi danas radio da sam zensko i da me tab ovako nesto pita a ja kojim slucajem imam taj dar... oma bih ga poklonio nekom drugom.
to je prokletstvo a ne dar
Ono kao da sam Bog, jel to?
Za početak bih ukinula pare i svela ceo ljudski rod na primate pa lepo sve ispočetka. Ode nam planeta u tri lepe, a mi se i dalje gložimo oko toga da li Pera ima bolji auto ili Đoka ima veću kuću.
Ebo nam pas mater, dupe nam zinulo za pare.![]()