Da li ste nekada razmišljali koliko bi partnera ubacili u svoj harem, pod uslovom da ste neki sultan ili sultanka/sultanija? Koliki broj bi zadovoljio vaše apetite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si neprikosnoveni vladar svog kraljevstva i sve ti se može. Neogranilčeni resursi su u pitanju.Harem se odredjuje na osnovu toga koliko žena možeš da izdržavaš. Tu osim hrane i krova nad glavom spadaju i skupoceni pokloni kao i "opsluživanje" barem jednom nedeljno.
Svaka bi pristala i jedan jedini dan da bude sa tobom. Možeš da biraš i pustiš mašti na volju koliko hoćeš. Igramo se malo ne shvatajte sve ozbiljno toliko.10ak al se to ne zove partner
Sve su dobrodošle.Da li ste nekada razmišljali koliko bi partnera ubacili u svoj harem, pod uslovom da ste neki sultan ili sultanka/sultanija? Koliki broj bi zadovoljio vaše apetite?
ma jedva onu moju i onu moju komšinicu , a tek harem , ma daleko mu lepa kuća , bolje kvalitet nego kvantitetSvaka bi pristala i jedan jedini dan da bude sa tobom. Možeš da biraš i pustiš mašti na volju koliko hoćeš. Igramo se malo ne shvatajte sve ozbiljno toliko.
Da li bi ti bila delić harema?Tajne srca
ili nečeg drugog![]()
pa zanimljivo pitanjeDa li bi ti bila delić harema?
Zanimljivo.pa zanimljivo pitanje
ukoliko volim tu mušku osobu vrv i bih
ali da imam ono svoj prostor za čitanje, rad i slično, i planinarenje i sve ostalo
znači da imam svoj prostor
I ukoliko ne može da postigne da spava sa mnom, da mi naruči nekog drugog, to valjda može kada je već tako moćan
tako nekako bi moglo
Ali ne bi zvocale.zamisli da ti 20 zena zvoca...neka hvala..dovoljna je i jedna![]()
ma kakvi..to vam je u krviAli ne bi zvocale.
omatoreo sam...otkada su Amerikanci prebacili proizvodnju vijagre u Kinu, tamo su poceli da smanjuju kvalitet i vijagra vise ne utice pozitivno na mene...
ma jok, to nije.mada, sumnjam i da su me urekle vlaske vracare, pa sam zanemocao...
ne treba mi harem da ovo biramti bi mogao da biraš sa kojom ćeš
vidis dobra ideja..da se same jave koje bi u haremDa li bi ovo trebalo da znači spisak nick forumasica za harem.
pa jasnone treba mi harem da ovo biram![]()