Da ili Ne?

• Začetnik teme Začetnik teme MalaBeogradjanka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Udata,ne razumem zasto si opterecena polom deteta.Licno smatram da posto se volite,dete je verovatno plod ljubavi zasto bi se sad opterecivala koji ce biti pol.Vazno je da bude zivo i zdravo(bar ja tako mislim)Isto me zbunjuje kategorizacija,pravi muskarac.Onaj koji pravi musku decu pretpostavljam.Vise volim devojcice,a uz svog muza bih ostala cak i ako ne bi mogao da ima decu.(Nisam udata)

mala natasa:
Steffan:
mala natasa:
Steffan:
mala natasa:
nego seko udade li se ti? :wink: dugo nisam bila ovde pa samo da prekontrolisem stanje

Ko je ovde nama morbidno znatizeljan... :P

HIHIHIHI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kuku lele crna Natasa... :P znaci tako... volis da slusas gadosti... ma odmah sam te provalio... :wink:
ma ko mi kazeeee, manijece :wink: ..cak bi nam i gazdaricu posedovao :roll: , stidi se :oops:

:lol: MOLIM!?! JA MANIJAK!? Ma slusaj ti mala... :P

Stvarno, zasto manijak?!?! Pa i njoj bi valjda bilo lepo sto mu muka... :P Ma ko zna sta si ti sve zamislila da joj radim, sigurno ti je i pozlilo.. :P

Ma sta se ja tebi koji djavo pravdam?!? Ko bre koga ovde proziva!?! :P

chokolada:
MalaBeogradjanka:
Usput, ja ću sad 19, a on ima 36. Želela bih da imam karijeru, a on se potpuno slaže sa tim, ne želi decu, već želi da mi pomogne da dostignem maksimum u karijeri. Mene je samo pitanje iznenadilo, OK, mi smo se stalno zezali, ali bilo smo samo dobri prijatelji, a upoznali smo se preko mog bivšeg dečka koji je njegov dobar prijatelj.
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pa drago moje dete, da li si ti poludela ili ko ti je posisao to malo mozga?! Da se udas sa 19?! Ma daj, naravno da nece decu kad vec ima svoje, a te paljevne on ce da mi pomogne da dovedem karijeru do maksimuma, ostavi kad jos malo porastes i sazris! Moze on da te voli, ali lagano! Nema potrebe da jurcas, ako je pravi sacekace te! A ako hoce da ti pomogne tebe radi, pa welcome! Nek pomaze!

Steffan:
mala natasa:
Steffan:
mala natasa:
Steffan:
mala natasa:
nego seko udade li se ti? :wink: dugo nisam bila ovde pa samo da prekontrolisem stanje

Ko je ovde nama morbidno znatizeljan... :P

HIHIHIHI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kuku lele crna Natasa... :P znaci tako... volis da slusas gadosti... ma odmah sam te provalio... :wink:
ma ko mi kazeeee, manijece :wink: ..cak bi nam i gazdaricu posedovao :roll: , stidi se :oops:

:lol: MOLIM!?! JA MANIJAK!? Ma slusaj ti mala... :P

Stvarno, zasto manijak?!?! Pa i njoj bi valjda bilo lepo sto mu muka... :P Ma ko zna sta si ti sve zamislila da joj radim, sigurno ti je i pozlilo.. :P

Ma sta se ja tebi koji djavo pravdam?!? Ko bre koga ovde proziva!?! :P

Ja nikoga :roll: ..ne znam o cemu se radi :roll:

Back