alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
forumasi se ne briju ispod pazuha :eeek: straaaasno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa, tačnije dlake ispod miške.....bljak, bljak..goosne dlake...
A žene se ne znoje ispod miške?A meni te ne smetaju...sve dok ne zasmrde...mada, mozda jos sa zbunovima nisam imala iskustva...zamisljam...leto...on se oznoji i onako hoce da me zagrli...pa se obrise o moje rame...malo je uffff....i sad ono cuveno...sve za ljubav...?![]()
Maštaš da briše znoj o tebe?Znojimo se, naravno...ali postoji ona legenda o tarzancicima....e sad...ne kazem, ima i zenskih ...to su citice...
Ajde, nemojte odmah drvlje i kamenje...samo sam se prepustila masti...eto sta su muski...ni mastati ne smes...
Sa druge strane, znam tacno i st avama smeta i sta vam je ogavno ne zenskom telu, tako da cutim...![]()
Meni je glupo da muškarci briju noge, osim ako nisu plivači, pa moraju da budu glatki... zbog što manjeg trenja u vodi... šta ga znam...
Ali bi trebalo da se briju ispod pazuha i svuda gde ima razloga za brijanje, osim dlaka na nogama i grudima, ako ih je majka priroda već obdarila da imaju dlačice na grudima - što se tiče muških grudi iliti grudnog koša...
Ne izjašnjavam se da li volim dlake na muškim grudima ili ne, normalno.
Ruzno je kad muskarci briju noge.To mi tako ruzno izgleda.Ne bi bila sa takvim tipom.Dobro,ne volim bas ni "vukodlake".Definitivno sam protiv da muski briju noge.