D - The Dark Factor of Personality

gost 433974

Veoma poznat
Poruka
12.863
Zdravo dragi forumaši,

Nakon moje teme o tipovima licnosti, koja se nalazi ovde:
javila mi se ideja da postavim jos jednu o tzv. tamnoj strani naše persone. Medjutim nikako to da uradim, nesto me mrzelo

Aali,
Nakon sto je @dlugomir postavio ovu temu:
odlucila sam se na korak da je ipak postavim i da mu pomognem da vidi da li je psihopata posto pije gorku kafu

Neka ovo bude moj poklon za njegov danasnji rodjendan. Nadam se da nije previse morbidno ♡ nije mi to namera

Evo testa:
https://darkfactor.org/

Test mogu da urade svi forumasi i bilo bi pozeljno da postave rezultat. Ali ako ne zele to je sasvim u redu, mozete samo da napisete na kojem delu lestvice se nalazite.

Na pocetnoj strani sajta je sve lepo objasnjeno, mozete odmah da krenete sa izradom teksta ili da izaberete opciju da saznate nesto vise o samom testu. I on je cini mi se na engleskom jeziku

Srećno ; )

Ps: ako linkovi ne valjaju, molim moderatore da ih nekako isprave
I naravno, srećan jos jednom Rodjendan!

Zdravo dragi forumaši,

Nakon moje teme o tipovima licnosti, koja se nalazi ovde:

javila mi se ideja da postavim jos jednu o tzv. tamnoj strani naše persone. Medjutim nikako to da uradim, nesto me mrzelo

Aali,
Nakon sto je @dlugomir postavio ovu temu:

odlucila sam se na korak da je ipak postavim i da mu pomognem da vidi da li je psihopata posto pije gorku kafu

Neka ovo bude moj poklon za njegov danasnji rodjendan. Nadam se da nije previse morbidno ♡ nije mi to namera

Evo testa:
https://darkfactor.org/

Test mogu da urade svi forumasi i bilo bi pozeljno da postave rezultat. Ali ako ne zele to je sasvim u redu, mozete samo da napisete na kojem delu lestvice se nalazite.

Na pocetnoj strani sajta je sve lepo objasnjeno, mozete odmah da krenete sa izradom teksta ili da izaberete opciju da saznate nesto vise o samom testu. I on je cini mi se na engleskom jeziku

Srećno ; )

Ps: ako linkovi ne valjaju, molim moderatore da ih nekako isprave
I naravno, srećan jos jednom Rodjendan!
Hvala puno. :D :hvala:
Radujem se svakom poklonu, pa i ovakvom. Moram da dodam čisto za slabije poznavaoce engleskog da kad kliknete taj link odmah vam se ponudi opcija izbora jezika i slobodno možete izabrati srpski, kao što sam ja. Dakle moj rezultat je sledeći:

d score.jpg

Back