D O D I R I

Dodiri u srcu ljubav radjaju,
Ko amor strelom me pogadjaju.:heart:
Dodiri bude u meni osecanja,
Kada mi preostanu samo secanja.

Dosiri ociju il dodiri tela,
Cine da srca budu vrela.
Dodiri usana il dodiri ruku,
Cine da srca jace nam tuku.

Po dodiru mogu da te prepoznam
Jer ljubav pravu ja lako poznam.
Tvoj dodir mekan i blag ko dusa
Zbog njega me razum vise ne slusa.

Za dodirom tvojim ponekad poludim
Sa dodirom svojim cu tebe da sludim.
Evo zbog dodira ja pisem svasta,
Sta mogu kad mi je takva masta.:andjeo:

maniku9.jpg
4gqipg.jpg

Bice ovo mnogo opsirno,ali hajde kad vec insistiras idemo ispocetka:)

Ženski vrat

Vrat je vjerovatno jedna od najerogenijih zona na ženskom tijelu. Strastveni poljupci po ženskom vratu sigurna su ulaznica za dobar seks. Pri tom, treba imati na umu nekoliko stvari, od kojih je jedna da žene ipak ne vole šljive po vratu kao što smo mislili u pubertetu, stoga se kontrolirajte tijekom ljubljenja. Također, usne vam trebaju biti vlažne, ali ne toliko da balavite! Prekrijte različite djelove njenog vrata nježnim poljubcima, koristeći djelove oko i iza ušiju za posebnu stimulaciju. Lagano grickanje i dahtanje može dodatno pomoći. Počnite lagano i nježno, a kako se stvari zagrijavaju pređite na strastvenije i „divlje“ poljupce koji će „raspaliti vatru“.
mx350_20080626104520_ramena.jpg

Ženske uši

U i oko ušiju se nalaze mnogi nervni završetci koji ih čine ultra osjetljivim na dodir. Koristite jagodice kažiprsta i palca za masiranje krajnjih dijelova ušiju laganim pokretima. Nježno stišćite usne školjke, istražujte predio iza ušiju usnama i jezikom, i duboko ali nježno pušite u njene uši. Nemojte se stidjeti ispuštati uzdahe dok joj grickate i ljubite uši jer to žene naročiti uzbuđuje.
ear-closeup.jpg

Ženske usne

Greška broj jedan koju većina muškaraca pravi (naročito onih u dugim vezama) jeste nedovoljno ljubljena. Većina žena se voli ljubiti i mnoge se žale kako muškarci zapostavljaju ovaj aspekt izražavanja ljubavi i privlačnosti. No, nije dovoljno samo više poljubaca, važana je i kvaliteta. Pokušajte sa primjenom inteziteta (ljubite prvo mekano i nježno, zatim strastvenije, pa potom ponovo usporite). Nakon ljubljenja njenih usana pređite na jagodice, kapke, čelo, nos, vrat i uši. Ako tokom ljubljenja mazite njeno tijelo rukama (što je dobro), pokušajte napraviti pauzu i koncentrirati se samo na poljubce, i dopustite njoj da vam diskretno da do znanja kada da nastavite.
mx350_20060714090109_usne.jpg

Back