D Mjuza

Pamela je ikona 90-tih i predstavlja Zensku Boginju tog doba. Ceo taj ambijent odise tim dobom. Baywatch, cuvari plaze, pritupasta serija sa sexy golotinjom zenskih boginja.
Lepo je videti lepo zensko telo, ali daleko od toga da ga treba obozavati, a Pamela je upravo simbol obozavanja zena.

90-te, u skladu sa kulturom retardirane FOX TV su muskarce predstavljale kao napaljene majmune, a zene kao boginje sexa.

Ako pogledamo odredjene grupe generacije zena od 40-50+ primetimo tu njihovu nabedjenost i vaspitanje "bozanskog tretmana".:kafa:

Pamela je ikona 90-tih i predstavlja Zensku Boginju tog doba. Ceo taj ambijent odise tim dobom. Baywatch, cuvari plaze, pritupasta serija sa sexy golotinjom zenskih boginja.
Lepo je videti lepo zensko telo, ali daleko od toga da ga treba obozavati, a Pamela je upravo simbol obozavanja zena.

90-te, u skladu sa kulturom retardirane FOX TV su muskarce predstavljale kao napaljene majmune, a zene kao boginje sexa.

Ako pogledamo odredjene grupe generacije zena od 40-50+ primetimo tu njihovu nabedjenost i vaspitanje "bozanskog tretmana".:kafa:

Pa sad neko ti da nesto, zavisi od tebe kako ces to da vrednujes. Slazem se da pop kultura i generalno mediji prave sex bozanstvo od zena. S tim sto polazim od sebe, i nju posmatram upravo onako kako mi se servira. Znaci tucao bih je i to je to (mozda je ne bih ni tucao uzivo - ko zna, mozda mirise nekako da meni to ne odgovara, ko c da mlati glavu oko toga). E sada neka Pamela dodje i neka mi pokaze druge vrednosti, ako je to poenta. Tipa da je ona neka super licnost a ne samo sex simbol i sl. Poenta je, ma koliko se neki durili na ovo, da kada dodje do sexa, ne tucas karakter nego telo. E sada, hajde kao da bude mastovita, uzbudljiva da ume da zadovolji muskarca.. veruj mi, to nema veze sa time da li je ona sex plavusa barbi momba ili neka geeky skriveni zmaj/tigar u sebi prosecna devojka. To su sve gluposti.

- - - - - - - - - -

Sigurno se svi samoobradjuju na taj linak.

Da, ja prvi. I to sam prvo pripremio ambijent... Popalio svece, spremio veceru, mirisljavi stapici, procitao nekoliko strana Sparksa, i onda chika boom.

Back