Д.Лазић У МИСИЈИ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА!!!

PROTOKOL 5
...
Da bi se javno mišljenje dohvatilo u ruke, treba ga dovesti u nedoumicu
iznošenjem sa raznih strana toliko protivriječnih mišljenja, i sve dotle, dok se
Goji ne izgube u njihovom lavirintu i ne shvate da je najbolje ne imati nikakvog
mišljenja u pitanjima politike, jer društvu nije ni dano da ih zna, nego ih zna
samo onaj koji rukovodi i upravlja društvom *. To je prva tajna.

Druga tajna, potrebna za uspijeh uprave , sastoji se u tome , da se u tolikoj mjeri
razmnože narodni nedostaci, navike, strasti, da se niko u tom haosu ne bi mogao
snaći i da ljudi usljed toga prestanu razumijevati jedan drugoga. Ta će nam mjera
poslužiti još i za to, da posijemo razdor među partijama, da razjedinimo sve
kolektivne snage koje još neće da nam se pokore, da obeshrabrimo svaku
ličnu inicijativu koja bi mogla koliko bilo smetati našoj stvari. Nema ništa
opasnije od lične inicijative; ako je ona genijalna može
učiniti više nego što mogu učiniti milioni ljudi među kojima
smo posijali razdor
...

звучи познато :per:

Е па извини - нисам видео... тражи од модова да се споје тј.да моју тему припоје твојој АЛИ ПОД МОЈИМ НАСЛОВОМ ЈЕР МИСЛИМ ДА ЈЕ БОЉИ јер одговара наслову цитираног текста.

Izvinjavam se, ali očigledno Vi imate problem sa razumevanjem napisanog. Moje pitanje nema nikakve veze sa NSP već se odnosilo tačno na ono što je i kvotovano.
Dakle, da li zaista mislite da se može reći da je neka nacija inteligentna (čak nije bitno da li srpska ili bilo koja druga) ili se samo šalite?
I da li zaista mislite da jedna državica od 7 miliona polugladnih ljudi koja ne može ni samu sebe da osovi na noge može biti prepreka bilo kakvoj globalnoj sili ili planu?

Mislim da ti nisi razumeo, receno je da ce pojedincima koji ometaju rad i razvoj tog novog poretka biti uskracena i oduzeta sva demokratija i prava................u globalnom svetu je taj "pojedinac" upravo neka vlast neke drzve ili narod neke drzave koji se opire njihovom planu i ometa ga. Ova srpska proevropska vlast u sluzbi NSP nema ni mrvicu podrske u narodu, i zato je srpski narod faktor smetnje za njih, u protivnom ne bi see navodno minorne partije i organozaije poput SRS, Dveri,Obraz proglasavali za fasiste i hapsili, a po krmku Canku su i SPC i Miliosevic fasisti, i jednom recju svi koji ne plesu kako zapad svira

Какав морон испранога мозга, ја не могу да верујем. И то Србин... Па зар не види тај морон како се тај Нови Светски Поредак (Светско Јеврејство) односи према његовом народу, понижавајуће га, убијајући и уништавајући. Јел пројекат велике Албаније у духу глобалне демократије, лажна пандемија свињског грипа, крах моралних вредности и производња послушних грађана- полуидиота... Погледајте само Америку, бастион НСП, где нема социјалне правде ни за лек, где влада дивљи капитализам... Зар није лепше живети у врту где цветају разне аутохтоне врсте цвећа, разних боја и мириса, са једнаком шансом за развој... НСП је најмонструознији пројекат са циљем да елита постане још моћнија и да се створи послушничка класа и велика већина становништва истреби са лица земље. Све је то баш бајно, зар не???

Moras da shvatis da takvim ljudima nacija ne igra nikakvu ulogu niti ima vaznost. Oni zive za svoje bolesne ideje i ideologije, a svetski mocnici vrbuju upravo takve ambiciozne i nadarene ljude raznih nacionalnosti da bi ih angazovaali u ispiranju mozga svog naroda. Mozes misliti koliko mu je stalo do Srbije ako je bio spreman da se odrekne svoje cele familije i da je vise nikad ne vidi niti cuje zarad svojih ideala. Taj ne da nece pomoci Srbiji, nego ce nastojati jos brutalnije da je unisti nego iko drugi ako ce time dospeti na jos visu lestvicu. On je najbolji primer i dokaz da su sve covekove vrednosti unisstene i da je jedini cilj i svrh svega samo njegova licna dobit. To isto mora da propagira i srpskoj javnosti, a takve slucajeve primecujemo upravo kod LDP i DS obozavaoca.

Какав морон испранога мозга, ја не могу да верујем. И то Србин... Па зар не види тај морон како се тај Нови Светски Поредак (Светско Јеврејство) односи према његовом народу, понижавајуће га, убијајући и уништавајући. Јел пројекат велике Албаније у духу глобалне демократије, лажна пандемија свињског грипа, крах моралних вредности и производња послушних грађана- полуидиота... Погледајте само Америку, бастион НСП, где нема социјалне правде ни за лек, где влада дивљи капитализам... Зар није лепше живети у врту где цветају разне аутохтоне врсте цвећа, разних боја и мириса, са једнаком шансом за развој... НСП је најмонструознији пројекат са циљем да елита постане још моћнија и да се створи послушничка класа и велика већина становништва истреби са лица земље. Све је то баш бајно, зар не???

па он је продукт разних *ратова утицаја*(како се он изразио) тј. система наметнутих друштвима као припрема испирања мозга и демолирања свести(комунизам-поништавање свести народа о Богу и припадности нацији,*демократија*-наставак поништавања свести продајом нове утопије о људским правима која суштински служи као параван за одузимање људских права... )...како се чини,тај систем се посебно користио за непокорне и свесне народе-какви смо ми били(намерно кажем били,бојим се да су добар посао са нама завршили), док се за неке друге(Албанци,Хрвати) са поданичким менталитетима користила обрнута тактика знајући да се увек могу ставити под контролу...иако нисам изненађен овом причом,ипак сам донекле затечен степеном сатанизма који стоји иза свега овога и духа који води ове људе...на делу је ,сасвим без сумње,последње поглавље људске историје описано у Откровењу и глобални играчи су се побринули претходно да људима избију свест и Веру у Бога као једином уточишту којим би се склонили од овога...

Poslednja izmena:
Е па извини - нисам видео... тражи од модова да се споје тј.да моју тему припоје твојој АЛИ ПОД МОЈИМ НАСЛОВОМ ЈЕР МИСЛИМ ДА ЈЕ БОЉИ јер одговара наслову цитираног текста.

Мито не дај да те преваре...ко још залази на те теме,сви знамо да су истина али знамо да наклапањем о томе мало можемо да учинимо па их и не посећујемо претерано(бар ја)..ова тема је издвојила једног домаћег инсајдера чије стање духа говори више о томе шта нас чека од самих ствари које је изнео...

Када сам пре скоро 20 година први пут прочитао Протоколе сионских мудраца - лежао сам "болестан" месец дана и зурио у једну тачку.

Када сам пре пар година отварао дискусије о том штиву на Крстарици био сам више пута кажњаван, банован, извређан и попљуван - и не само ја, него и сви други који су увиђали да пред собом имају СПЕЦИЈАЛНИ РЕЦЕПТ према коме се пред нашим очима одвијају догађаји и живот без могућности да га променимо или да утичемо на њега. Кукали су разни људи а највише сам оптуживан за "антисемитизам" и сличне глупости. И ШТА ЋЕМО САД??? Хоће ли ми управа Крстарице упутити ИЗВИЊЕЊЕ за досадашње малтретирање???!!!:evil::evil::evil:

Као што видите, поштоване колеге - Пентагон је послао свог човека у Србију ДА НАМ ПЕГЛА ОВО МАЛО МОЗГА ШТО НАМ ЈЕ ОСТАЛО - И ТО ЈОШ КАО ВЕЛИКОГ "ДОБРОЧИНИТЕЉА"... из сваког његовог одговора МОЖЕТЕ УОЧИТИ ПРЕТЊЕ УНИШТЕЊЕМ УКОЛИКО СЕ СРБИ НЕ БУДУ ПОКОРИЛИ.

Оно што ме ипак одушевљава - то је чињеница да та масонска стока УВИЂА да је Србија, тј. да су Срби КАО СЛОБОДАРИ И ИНТЕЛИГЕНТНА НАЦИЈА на неки начин могућа препрека у остваривању ОВИХ МОНСТРУМСКИХ ИДЕЈА, ОДЛУКА И ЦИЉЕВА ПРОКЛЕТЕ АМЕРИКЕ.

Колико до сада увидех сви ти водећи људи новог светског поретка су болесници и могу се сврстати у ранг Хитлера и његових истребљивача људи.

Мислим да је овај јањичар имао удела у писању овог писма
PISMO ADRESIRANO “LJUDSKIM OVCAMA” OD STRANE JEDNOG OD TVORACA “GLOBALNOG NOVOG SVJETSKOG PORETKA”
http://forum.krstarica.com/showthread.php/416891-Ispovjest-udba%C5%A1a-%C5%A1ta-je-to-zapravo-Udba?p=15684821&viewfull=1#post15684821
http://www.galaksija.com/znakovi/znakovi-12-06-05.htm
јер колико ми се чини писано је у истом духу као и овај интервју.

Најважнији део у управљању стварањем новог светског поретка су власници великих компанија који то све и покрећу и одржавају(опште је познато ко су ти људи)
Na kraju rasprave uvek smo davali zaključak, odnosno Izveštaj za političare i vlasnike velikih kompanija, kao i neke analitičke centre.

политичаре је окарактерисао као пионе који су глупи и послушни
Naime, kada bi predsednik SAD išao po zemlji traženo je da formulišem pitanja koja bi mu se postavila od strane domaćina iz oblasti kojom se ja bavim, ali sam, takođe, pisao i odgovore na ta pitanja, a predsednik ih je čitao ili učio napamet, i tako se sticao utisak da je veoma obrazovan i obavešten.

аналитички центри само претпостављам који су.

Значи ово нису више теорије завере него је то истинска завера о којој почињу јавно да причају.

Банда психопата! :bljak: :bljak: :bljak:

Погледајте само Америку, бастион НСП, где нема социјалне правде ни за лек, где влада дивљи капитализам... Зар није лепше живети у врту где цветају разне аутохтоне врсте цвећа, разних боја и мириса, са једнаком шансом за развој...
Ево ти пример Белорусије, као нешто чега се треба клонити.

Након што су већ имали девалвацију, стижу вести да је и нови ниво белоруске рубље неодржив и да ће морати поново да падне, као и да ће им вечерас у поноћ Руси искључити и струју.

То се дешава људима који су довољно глупи да избегавају ЕУ реформе и саде тикве с Кремљом.

Ево ти пример Белорусије, као нешто чега се треба клонити.

Након што су већ имали девалвацију, стижу вести да је и нови ниво белоруске рубље неодржив и да ће морати поново да падне, као и да ће им вечерас у поноћ Руси искључити и струју.

То се дешава људима који су довољно глупи да избегавају ЕУ реформе и саде тикве с Кремљом.

Hoćeš da kažeš da zahvaljujući EU reformama Belorusija izaći iz krize....
Vidim kod nas te EU reforme našoj privredi donose odlične rezultate.:dash::rotf::rotf:

Back