Софија
Legenda
- Poruka
- 54.662
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PROTOKOL 5
...
Da bi se javno mišljenje dohvatilo u ruke, treba ga dovesti u nedoumicu
iznošenjem sa raznih strana toliko protivriječnih mišljenja, i sve dotle, dok se
Goji ne izgube u njihovom lavirintu i ne shvate da je najbolje ne imati nikakvog
mišljenja u pitanjima politike, jer društvu nije ni dano da ih zna, nego ih zna
samo onaj koji rukovodi i upravlja društvom *. To je prva tajna.
Druga tajna, potrebna za uspijeh uprave , sastoji se u tome , da se u tolikoj mjeri
razmnože narodni nedostaci, navike, strasti, da se niko u tom haosu ne bi mogao
snaći i da ljudi usljed toga prestanu razumijevati jedan drugoga. Ta će nam mjera
poslužiti još i za to, da posijemo razdor među partijama, da razjedinimo sve
kolektivne snage koje još neće da nam se pokore, da obeshrabrimo svaku
ličnu inicijativu koja bi mogla koliko bilo smetati našoj stvari. Nema ništa
opasnije od lične inicijative; ako je ona genijalna može
učiniti više nego što mogu učiniti milioni ljudi među kojima
smo posijali razdor
...
Мито, тема већ постоји: Шта је ''нови светски поредак'' и како мислећи човек да му се не противи?
Izvinjavam se, ali očigledno Vi imate problem sa razumevanjem napisanog. Moje pitanje nema nikakve veze sa NSP već se odnosilo tačno na ono što je i kvotovano.
Dakle, da li zaista mislite da se može reći da je neka nacija inteligentna (čak nije bitno da li srpska ili bilo koja druga) ili se samo šalite?
I da li zaista mislite da jedna državica od 7 miliona polugladnih ljudi koja ne može ni samu sebe da osovi na noge može biti prepreka bilo kakvoj globalnoj sili ili planu?
Какав морон испранога мозга, ја не могу да верујем. И то Србин... Па зар не види тај морон како се тај Нови Светски Поредак (Светско Јеврејство) односи према његовом народу, понижавајуће га, убијајући и уништавајући. Јел пројекат велике Албаније у духу глобалне демократије, лажна пандемија свињског грипа, крах моралних вредности и производња послушних грађана- полуидиота... Погледајте само Америку, бастион НСП, где нема социјалне правде ни за лек, где влада дивљи капитализам... Зар није лепше живети у врту где цветају разне аутохтоне врсте цвећа, разних боја и мириса, са једнаком шансом за развој... НСП је најмонструознији пројекат са циљем да елита постане још моћнија и да се створи послушничка класа и велика већина становништва истреби са лица земље. Све је то баш бајно, зар не???
Какав морон испранога мозга, ја не могу да верујем. И то Србин... Па зар не види тај морон како се тај Нови Светски Поредак (Светско Јеврејство) односи према његовом народу, понижавајуће га, убијајући и уништавајући. Јел пројекат велике Албаније у духу глобалне демократије, лажна пандемија свињског грипа, крах моралних вредности и производња послушних грађана- полуидиота... Погледајте само Америку, бастион НСП, где нема социјалне правде ни за лек, где влада дивљи капитализам... Зар није лепше живети у врту где цветају разне аутохтоне врсте цвећа, разних боја и мириса, са једнаком шансом за развој... НСП је најмонструознији пројекат са циљем да елита постане још моћнија и да се створи послушничка класа и велика већина становништва истреби са лица земље. Све је то баш бајно, зар не???
Е па извини - нисам видео... тражи од модова да се споје тј.да моју тему припоје твојој АЛИ ПОД МОЈИМ НАСЛОВОМ ЈЕР МИСЛИМ ДА ЈЕ БОЉИ јер одговара наслову цитираног текста.
Када сам пре скоро 20 година први пут прочитао Протоколе сионских мудраца - лежао сам "болестан" месец дана и зурио у једну тачку.
Када сам пре пар година отварао дискусије о том штиву на Крстарици био сам више пута кажњаван, банован, извређан и попљуван - и не само ја, него и сви други који су увиђали да пред собом имају СПЕЦИЈАЛНИ РЕЦЕПТ према коме се пред нашим очима одвијају догађаји и живот без могућности да га променимо или да утичемо на њега. Кукали су разни људи а највише сам оптуживан за "антисемитизам" и сличне глупости. И ШТА ЋЕМО САД??? Хоће ли ми управа Крстарице упутити ИЗВИЊЕЊЕ за досадашње малтретирање???!!!
Као што видите, поштоване колеге - Пентагон је послао свог човека у Србију ДА НАМ ПЕГЛА ОВО МАЛО МОЗГА ШТО НАМ ЈЕ ОСТАЛО - И ТО ЈОШ КАО ВЕЛИКОГ "ДОБРОЧИНИТЕЉА"... из сваког његовог одговора МОЖЕТЕ УОЧИТИ ПРЕТЊЕ УНИШТЕЊЕМ УКОЛИКО СЕ СРБИ НЕ БУДУ ПОКОРИЛИ.
Оно што ме ипак одушевљава - то је чињеница да та масонска стока УВИЂА да је Србија, тј. да су Срби КАО СЛОБОДАРИ И ИНТЕЛИГЕНТНА НАЦИЈА на неки начин могућа препрека у остваривању ОВИХ МОНСТРУМСКИХ ИДЕЈА, ОДЛУКА И ЦИЉЕВА ПРОКЛЕТЕ АМЕРИКЕ.
Na kraju rasprave uvek smo davali zaključak, odnosno Izveštaj za političare i vlasnike velikih kompanija, kao i neke analitičke centre.
Naime, kada bi predsednik SAD išao po zemlji traženo je da formulišem pitanja koja bi mu se postavila od strane domaćina iz oblasti kojom se ja bavim, ali sam, takođe, pisao i odgovore na ta pitanja, a predsednik ih je čitao ili učio napamet, i tako se sticao utisak da je veoma obrazovan i obavešten.
Ево ти пример Белорусије, као нешто чега се треба клонити.Погледајте само Америку, бастион НСП, где нема социјалне правде ни за лек, где влада дивљи капитализам... Зар није лепше живети у врту где цветају разне аутохтоне врсте цвећа, разних боја и мириса, са једнаком шансом за развој...
Ево ти пример Белорусије, као нешто чега се треба клонити.
Након што су већ имали девалвацију, стижу вести да је и нови ниво белоруске рубље неодржив и да ће морати поново да падне, као и да ће им вечерас у поноћ Руси искључити и струју.
То се дешава људима који су довољно глупи да избегавају ЕУ реформе и саде тикве с Кремљом.