Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.855
Evo novije reportaze o cyber track autu , kupac iz okoline Aleksinca, koja je realno najsiromasnija opstina u Srbiji , nije laza, nije ni igra sa statistikom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je temu lik. krenuo da siri posaoEvo novije reportaze o cyber track autu , kupac iz okoline Aleksinca, koja je realno najsiromasnija opstina u Srbiji , nije laza, nije ni igra sa statistikom.
... pa sta?Evo novije reportaze o cyber track autu , kupac iz okoline Aleksinca, koja je realno najsiromasnija opstina u Srbiji , nije laza, nije ni igra sa statistikom.
Mozda ali nema ukusa za automobile,.Dečko je totalno duhovit
Za mene Tesla i nije automobil, dok se ne oseti miris benzina nista.Tako i Teslu vidis svidja mu se gepek ne svidja mu se retrovizor.
Znas sta narod kaze na to , daleko mu kuca ako trosi 20 litara na 100km....kao sto dobar auto i trosi....ali bas stvarno dobar...Za mene Tesla i nije automobil, dok se ne oseti miris benzina nista.
Dobar auto treba da bude i pouzdan a ne da trosi 20 litara i onda je kao dobar auto.Znas sta narod kaze na to , daleko mu kuca ako trosi 20 litara na 100km....kao sto dobar auto i trosi....ali bas stvarno dobar...
Pare i muzika, sta mislis zasto nema elektricnog automobila za 5k koji je bez milion lampica i sav u kompjutercicima koji nicemu ne sluze...Dobar auto treba da bude i pouzdan a ne da trosi 20 litara i onda je kao dobar auto.
Moze da bude luksuzan da ima te gedzete, previse senzora ali to ga ne cini dobrim autom.
Ne znam, probao sam par tih električnih i nije mi nešto nedostajao taj miris. Uostalom ne oseća se ni na normalnom ako je sve ispravno. Ako osećaš pravac kod majstora da se ne bi zapalio.Za mene Tesla i nije automobil, dok se ne oseti miris benzina nista.
Normalno je da se oseti na hladnom paljenju izjutra posle se ne oseca nista., ne mora bas sve buvalno da se shvati.Ne znam, probao sam par tih električnih i nije mi nešto nedostajao taj miris. Uostalom ne oseća se ni na normalnom ako je sve ispravno. Ako osećaš pravac kod majstora da se ne bi zapalio.
Ne volim lampice i čuda, ali volim kad se auto lakše vozi i ne drnda.Fenseraj pa i kiceraj ujedno...a ti @dlugomir nisi pravi oldschool ljubitelj cim volis taj kiceraj.
To dizelasi znaju da drndaju.Ne volim lampice i čuda, ali volim kad se auto lakše vozi i ne drnda.
Evo novije reportaze o cyber track autu , kupac iz okoline Aleksinca, koja je realno najsiromasnija opstina u Srbiji , nije laza, nije ni igra sa statistikom.
I benzinci, samo manje. Mislio sam da moj nema vibracija, a onda sam seo u električni ...To dizelasi znaju da drndaju.