Ja sam jos beba na netu.Svidja mi se ovde svi su fini za*ebavaju se nema zlobe ni pokvarenosti , uglavnom su svi ko braca i sestre
Kad bi tako bilo i u stvarnom zivotu.

Kad bi tako bilo i u stvarnom zivotu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polu bosanka Polumadjarica,koja zestoka kombinacijaPrinceza:Sestra ce mi se smejati, ali... Jaka sam u oba sveta - nemam dlake na jeziku i tesko mi je (sve teze) da pracutim mnoge stvari. Na netu je lakse da se kontrolisu te stvari, jer postoji taster "Delete". A i pisana forma je moja bolja strana. Mogu mnogo toga sa recima. Ipak, uzivo sam kompletna, sa mimikom, gestakulacijama... Bilo mi je cudno kad smo se upoznavali, jer sam imala utisak da su me svi videli kao Princezu, a ne kao Zvezdu. Cudno je bilo navici se na taj Nick u stvarnosti. Ali sa kasnijim susretima vidi se koliko je ko u kom svetu. U stvarnom zivotu je tesko folirati. Sve u svemu Princeza i Zvezda su 2 u 1. Zvezdu samo nemojte da naljutite. A Princezu nemojte da uvlacite u raspravu. :wink: Obe su polubosanke i madjarice i tesko je izaci na kraj sa njima. 8)
Simeone sine, primetila bih da opet dizesh prashinu.. A to bih, svojom slobodom, poredila sa zenama u autobuskom prevozu od ranog jutra i iskustvima vezanim za njih...U tim momentima nije zgoreg pogledati vozacha dok vozi..simeon:Аааа... то, па људи пишите српски да вас читав свет разуме. А лепо је брате видети како је и Инцогнито прописао Ћирилицу. А шта значи Incognito? Да није...
simeon:А Мишка да гледам? Да, да, Мишко је прошли пут завезаних очију...
Него Иана, шта му дође Инцогнито. Неки курајбер јесте, сад какав...?
e, ja samo mogu da dodam blago tebi...simeon:А Мишка да гледам? Да, да, Мишко је прошли пут завезаних очију...
Него Иана, шта му дође Инцогнито. Неки курајбер јесте, сад какав...?
Incognito:he he... lepo pitanje... Ja sam mocniji za tastaturom nego u realnom zivotu... Jednostavno, kompjuteri su moj svet, i tu ja 'carujem'... Nista me kod kompjutera ne moze iznenaditi, dok je u realnom zivotu to redovna pojava... Uostalom, da nije njih, ko zna kako bih zaradjivao za zivot...
Naravno, nikako ne treba zapostaviti realan zivot zarad ovog virtuelnog!
Doduse, i to ima veze sa realnim zivotom... Ima onima koji se mnogo mocniji osecaju sa skalpelom u ruci u operacionoj sali (hirurzi), nego van nje... Jednostavno, vecina ljudi ima neku opsesiju, neko dobro poznavanje odredjene tematike, i naravno da se lagodnije osecaju u okruzenju koje im je poznato...