Cvrsta ruka

• Začetnik teme Začetnik teme bvssv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ko bi mogao da bude predsednik?

• Aleksandar Vucic

• Ivica Dacic

• Ceda Jovanovic

• Dragan Djilas

• Aleksandar Sapic

• Vuk Jeremic

• Niko od ponudjenih

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

bvssv

Primećen član
Poruka
756
Koga vidite kao predsednika u buducnosti?

Evo ja sam malo nasumicno izabrala neke po licnom osecaju

Ako ima tema...sta cu:think:

Sto se mene tice treba nam neki diktator poput Tita ali posto nema njega predlazem evo

Poslednja izmena:
Jeremija bi pokidao. Plus je bistar, klikeraš, vidi se da je kapacitet i mislim da bi se dobro snašao na toj poziciji. Naravno to nebi bila diktatura već bi postojala sloboda govora, ali u kojoj bi se jasno znale granice.

Misle ljudi kao i ja.
Po licu se vidi da mu je stalo i da svoju poziciju smatra vrlo ozbiljnom. Nije on baraba.

- - - - - - - - - -

Prvo bi trebalo DEZMONTIRATI DEMOKRATIJU, a tu se velike sile ne bi slozile, pa to ne bi proslo.

tako da NISTA od cvrste ruke.

Никако дезмонтирати, размонтирати.

Treba čvrsta ruka da zavlada, dosta je više bilo ovog cirkusa. Probali smo, ne ide, već 20 godina se vrtimo u krug. Pa i da se krade, krašće samo jedan čovek i njegova porodica, ovako krade hiljade ljudi i 500 porodica.

Мислим да би антихрист био најбољи председник Србије.

Сви би га слушали беспоговорно и волели неизмерно.

Ту би се најзад сви Срби без разлике ујединили. Волели би га и поштовали и другосрбијанци и шовинисти и аутошовинисти, и нацисти и педери, и секташи и атеисти, и комунисти и апокалиптични четници( ако ништа друго оно из страха) .

Волели би га и сироти и богати и маргиналци и виповци.

Једном речју он би био нешто као мали Тито, а можда би поново ујединио Југославију па чак и цео Балкан. Амери би му дали кредите , Руси гранате, Албанци би носили његове слике по Косову са нацртаним роговима на глави а он би тражио да му пошаљу једну за његову резиденцију на Бабињу. Под њим би и Албанци схватили колико су глупи и прихватили би његов поредак. То кад би видели несврстани сви би се поново окупили у Београд ситију . Дошли би богати шеици и нафташи и неки тамо црнци људождери и сви би понудили економску сарадњу са новом државом Балканијом. Хрвати би се одрекли усташтва и схватили би колико је глупо и непрофитабилно бити усташа и католик. Сетили би се сви тите и громко заплакали и запевали :" Друже антихристе лица бела тебе воли Балканија цела" .
И Словенци би наравно прихватили антихриста јер су већ свакако бурекнули. Муслиманци из Босне би га најрадије прихватили сећајући се старих титиних времена и поново би се окупила група "Забрањено пушење" у старом саставу и певали би "Данас је дан републике". Балканија на челу са антихристом сином свих наших народа и народности од оца Јосифа и мајке Марије рођеног у сиромашној породици би процветала и ЕУ би ускоро позавидела Балканији те би је почела уцењивати и условљавати . Али наш дични антихрист би рекао своје историјско НЕ Еуропи . Америма би то одговарало јер би преко Балканије могли да стално држе ЕУ у нестабилном и подређеном положају. Међутим онога дана када би антихрист прогласио економску унију са Русијом и Кином Амери би нарогушили и објавили би рат Русима и Кинезлима.
Балканија на челу са антихристом би се брзо повукла из зајебане ситуације потписујући пакт са НАТО пактом о сарадњи и ненападању те би дозволила НАТО трупама да слободно могу пролазити кроз Балканију али би им наплаћивала дебелу друмарину. Када би се Амери у Руси и Кинезли међусобом сравнили до земље. Онда би Балканија као реално најјача ЕУ држава притисла ЕУ да јој се покори и потом би са свим тим народима и економијом и војском успоставила нови светски поредак звани још и Балкански поредак.
Ту би сви живели у иљу и изобиљу ...бат таман кад се човек понада да је дошао рај на земљу у том би сишао Исус са неба и десио би се страшни суд и крај света!!!

:) :) :)

Poslednja izmena:

Back