Цвијан покушао да из притвора ослободи ОТПУЖЕНОГ дилера?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
Полако али сигурно на видело излазе сумњиве радње људи из Српске напредне странке >>> http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...usti-iz-pritvora-optuzenog-za-trgovinu-drogom

142640_1015-ivan-pavlovic-iker_hf.jpg

Иван Павловић звани Икер, нарко дилер због кога је, по наводима бивше министарке правде Снежане Маловић, Цвијан претио судији.

Poslednja izmena:
Cvijan je advokat, a njegov pos'o je da zastupa klijenta u njegovom interesu (i po zakonu), a ne protivno interesu klijenta.

Snezana Malovic je pusacica K kao i celo glasacko telo DSa. ;)

О Цвијану не знам ништа. Први утисак о њему, кад сам видео лице на ТВ, био је да је покварењак. А ја увек верујем својим првим утисцима.

Што се тиче Маловићке, утисак о њој ми је да је глуууупа, глуууупа, па нема где.

Što reče Vučić ... interesantno da sudija ide u DS da se žali, pa DS podnesi krivičnu prijavu, kao da sam sudija to nije mogao da uradi, pa ako treba onda i DS da ga podrži u tome. Ili je sudija možda bio kod mame na ručku, pa mama zvala teta Snežu da se žali da su joj dirali dete :hahaha:.
Btw ovaj Cvijan mi deluje kao psihijatrijski slučaj :eek:.

О Цвијану не знам ништа. Први утисак о њему, кад сам видео лице на ТВ, био је да је покварењак. А ја увек верујем својим првим утисцима.

Што се тиче Маловићке, утисак о њој ми је да је глуууупа, глуууупа, па нема где.

Gde si ti video advokata a da izgleda k'o postenjacina ?

Prvi utisak mi je da je namazan, a to u prevodu znaci da ce im se Cvijan nayebati mile majke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back