Cvetković: Srbija pregovara sa "Ikeom"

Jaoj sad necemo kupovati raspali krsh forma ideale :lol:
Evo pre neki dan sam bio kod drugara koji je kupio garnituru od eko koze. Zanimljivo je kako je svaki komad namestaja kod forma ideale potpuno autentičan... Šavovi krivi na sve strane :D
Bilans - izdrzala je 2 godine i iscepala se cela :hahaha:
Meni je iskreno to kao neki poluproizvod...

Sada ce ikea malo da ih dovede u red ili ih neće biti ;)

Dobro,ja se ipak nadam da će biti dovedeni u red. Mada to je njihova stvar izbora.

Jaoj sad necemo kupovati raspali krsh forma ideale :lol:
Evo pre neki dan sam bio kod drugara koji je kupio garnituru od eko koze. Zanimljivo je kako je svaki komad namestaja kod forma ideale potpuno autentičan... Šavovi krivi na sve strane :D
Bilans - izdrzala je 2 godine i iscepala se cela :hahaha:
Meni je iskreno to kao neki poluproizvod...

Sada ce ikea malo da ih dovede u red ili ih neće biti ;)

forma ideale ne proizvodi tapacirani namestaj (garniture i slicno), 90% robe koju prodaju po svojim salonima od te vrste namestaja je iz muslimanske tapacir-imperije novi pazar-tutin

Mož da bidne, ne mora da znači :)
Meni sve nešto liči da mnogi samo čekaju te pomoć, te olakšice, te subvencije....da je ovo bogata država pa i nekako, ali nije. Sad ima da se radi i to samo tako.

u FI se nenormalno radi, uglavnom ljudi to ne mogu dugo da izdrze, mozes li da zamislis vozaca FI kamiona koji je u sezoni nabio 400 radnih sati u mesec dana?? kada ih policija zaustavi i pogleda na tahograf, obavezno ih odstrani iz saobracaja...jedan od njih mi skoro rece:"moram da dam otkaz pre nego sto ubijem nekoga na putu", a alternativu nema....ne nadajte se da ce 2400 ljudi u fiatu da promeni KG muku

da, ali bih ja nekako najvoleo da je drzava potpomogla razvitak konkurencije tako sto ce da obezbedi specijalne uslove nekome odavde ko moze i zeli da bude barabar sa FI (ima ih dosta), a ne da dovlaci ikeu da ovde zapati proizvodnju

To se zove monopol i bilo ga je preko 50 godina. Kupujes strani auto jedan sebi i jedan drzavi kroz porez i carinu a miladin u kragujevcu sklepava juga. I tako nista ne napreduje do dan danas...

Back