CV

muvalo:
Dobro si razumela :lol:

Znam ja kako se pise CV (napisah ih onoliko :) ), hvala na savetima, nego me je pisanje istog nateralo da se zamislim nad sopstvenim zivotom... Zadovoljna sam kako sam radila svaki taj pojedini posao, ali mi je celina malo zbunjujuca :) Mozda zato sto se radi o nedovrsenom opusu :lol:

e dobro, ja sam mislila da samo ja to tako ozbiljno shvatam...
moja drugarica ga napisala za 2 dana :lol:
ali meni su sugerisali da se fokusiram na POTENCIJALE, futur znaci, a to je MNOGO :D

?:
o ne ne nisam, ja sam luda i zlobna..a i jesma stvarno, gubim se ponekad

Jbt. tebe tachno vidim... iako te ne vidim :)
Bash bih da ti kazem par lepih stvari o tebi, al cu da ispadnem sentimentalna guska, pa cu da prekochim. Poz

@Betty, pa ja sam najstrasniji analizator, shta ti je :lol:

@Lexa - kako mislish nije prava? Daj objasni ako ti nije mrsko... radoznala sam zato sto sam u nekoliko navrata imala osecaj da sam baaash skrenula sa svog puta (ovo mi zvuchi kao text nekog narodnjackog hita, ne znam zasto).

moja linija nije prava, ako sam dobro razumela sta si htela da pitas..sad mislim da sam pogresila, da je trebalo lepo da zavrsim faks pa onda da se zezam..a ja sam na pola negde stala ne znam ni sama na sta mi je otislo vreme

Cek, cek
CV je samo skup (suvih) informacija sa osnovnim podacima (datum, mjesto rodjenja, ime bla bla)
Poslovi koje si radila
Skole koje si zavrsila
Eventualno hobiji i
Mozda par osobina koje mogu biti vazne za posao (lojalna, pedantna, bla bla)

Ako oces da pises o ocekivanjima i slicno to onda pises u odvojenom pismu (ququ kako se zove na nasem?)
Pismo motivacije ili tako nekako se zove.

?:
moja linija nije prava, ako sam dobro razumela sta si htela da pitas..sad mislim da sam pogresila, da je trebalo lepo da zavrsim faks pa onda da se zezam..a ja sam na pola negde stala ne znam ni sama na sta mi je otislo vreme

I ja sam pravila dosta dugacku pauzu sa faksom. Sta znam, lako je reci "trebalo je da sve uradim na vreme" kad je sve vec gotovo, ali u tom trenutku kad sam prestala da studiram ja prosto nisam mogla vise da izdrzim :) I taj izraz "na vreme" mmm sta znam, svaki covek ima svoje vreme kada radi odredjene stvari... Nisam izabrala pogresan faks, bila sam dobar student itd., samo sam posle 3 godine pocela da se osecam skroz pogresno tamo... valjda mi se dogodio overdose strucnim zargonom, tek, cinilo mi se da je stvarni zivot bilo gde, samo ne u klupi :lol: A posle sam se predozirala "stvarnim zivotom" pa sam se vratila na fakultet :lol:

muvalo:
Uf... konacno... rashtrkano? Ili nekako trece? :roll:
"Kud god krenuli svojom nevinom nogom, svugde videćete koliko je naš svet zao", kao da veli učiteljica Valomu . "Ovde je bolnica prepuna neizlečivih bolesničića i ranjenika iz kojeg god rata vam drago, onde sirotište, sa ko zna kolikim brojem siročića kojima se ni rod ni pomozbog ne znaju, ovde vatrogasni dom u kojem polutrezni vatrogasci samo mole boga da plane neka čestita kuća, te da se mogu iskazati, tamo birtija i kafana sa svojim bolešljivim pijancima i decom koja takođe cugaju alkohol uz nesebičnu pripomoć svojih roditelja, tu crkva u kojoj vam govore tuđinskim izgovorom, onde most koji se svaki tren može srušiti u nabujalu Savicu koja ne zna za šalu niti za milost!" Malena Tupavica pita: "A što nam je ondaK vredno činiti?" Učiteljica Valomu, tare umorno čelo, briše svoje cvikerice koje su se zaparile od tolikih papirnatih govorancija, pa žeka: "Najbolje i najprobiračnije je sedeti u bogataškoj kući i gledati kroz pendžer na ulicu ili na drugi prozor gde se sve ovo i ovo sa sivijem događa, a da ti niko ne može ništa!"

Back