- Poruka
- 129.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni Punta i nije previse zao. S onin farovima sa fabrickom greskom (previsokih) farova, pola Srbije zaslepi po noci. Neverovatno mi je da je fabrika takvu gresku napravila.Steta za Jettu , ali nije mogla pored jeftinije oktavije.
Sto bi placali isto skuplje.
Legenda Punto ode, da su pravili Punta u Kragujevcu za oko 7000e nov, 2/3 Srbije bi ga vozilo.
Citroeni su svi ugodni za voznju.da. citroen je napravio lep automobil, cak sam se svojevremeno razmisljao i ja da uzem. C4
Pa to moze lako da se regulise kod svakog autoelektricara.Meni val
Meni Punta i nije previse zao. S onin farovima sa fabrickom greskom (previsokih) farova, pola Srbije zaslepi po noci. Neverovatno mi je da je fabrika takvu gresku napravila.
Meni se ustvari najviše sviđao prvi model (2004 - 2010), posebno u kupe verziji. To je bilo ono što smo očekivali od Citroena - originalan spolja i u kabini s onim volanom kome se centralni deo nije okretao, a sve je odavalo utisak kao da ste u svemirskom brodu. Povratak ovog modela možemo očekivati već sledeće godine. Novi C4 će biti inspirisan Citroenom GS, kako su najavili u fabrici. A tek taj nekadašnji model je bio sasvim poseban.da. citroen je napravio lep automobil, cak sam se svojevremeno razmisljao i ja da uzem. C4
Slazem se da moze al to niko ne radi, niti ga interesuje...Pa to moze lako da se regulise kod svakog autoelektricara.
Ima.. Ali skup u i većina ljudi se odlučuje za za brata 3008Jel ima citroen neki suv, svi su izbacili po bar tri.
Od kojih je pravi suv treci al on je uvek preko 30k.