cuvanje tajni jel toga ima?

gost 189815

Iskusan
Poruka
5.826
e ovako mene zanima sledece koliko su po vasem mišljenju ljidi sposobni da cuvaju tajne...?msm meni kad nesto kazu da ne pricam ja ne pricam bez dozvole,al se vodim politikom da ako bilo sta kazem nekim drugaricama(cast izuzetcima) da ce to bar njihovi momci muzevi saznati(pa i da kazem da apsolutno nikom ne pricaju)...ajd to mi i toliko ne smeta jer sa tim muskarcima i nemam kontakt neki al me zabrine i intrigira takvo ponasanje,jer onda pozelim da nekim ljudima nesto precutim...
primer:imam neki dalju drugaricu koja se ppgod udala,sve je bilo lepo tralalla proslo to sve i onda od jednee saznam da je ova kao razmisljala dal da me uopste zove...pazite meni to njje nista tako strasno i bitno(msm bole me cose:))jer mi tad i nismo bili toliko bliski al mi je sl situacija bila smesna:
ona je rekla njenoj najb.drug.(ujedno i mojoj i rodj.drugarici)da to nikom ne kaze,
najbolja dr.j to mojoj rodjaci rekla(uz istu opaski da nikom ne govori)
a moja rodjaka je to meni rekla uz istu preporuku(tj da ne kazem njima da znam)...

znaci nesto nebitno sta je pod zastavom tajne preslo 2 osobe i doslo do mene mi dodje ko jasan pokazatelj nemogucnosti ljudi da drze stvari u sebi...

e sad pitanjca:jel je ovakvo ponasanje karakteristicno za sve,ili su zene tu malo gore u cuvanju tajni od muskarca?da li vi verujete kad kazete nekom nesto u poverenju da ce to ostati izmedju vas i da li pouceni iskustvom uopste delite svoje tajne?

ja moje tajne ne delim ni sa kim. msm ne poveravam se i sl :hahaha1:
niti osecam potrebu, niti vidim sta od toga ima korisno

ako bas neko vidi sto ne mora i obeca mi da ce cutati ni na to se ne obazirem previse jer ljufdka je priroda lajava.

primetio sam da mi se ljudi iz nekih svojih razloga poveravaju. msm zabole mene za te price ali oni se pa sami guraju da mi pricaju...
mogu da saslusam ako neko trazi savet, a da nekome budem dnevnik, to mi je fuuj:nono3::nono3:

Ne mislim o tome previse, poveravam se jako malom broju ljudi, i u 90% slucajeva sto kazem jednoj osobi kazem to svima. Nisu mi izdali poverenje vec godinama, ili ja nisam otkrio to :mrgreen: tako da im verujem.
Stavise, mislim da sam ja bio onaj koji je izdao poverenje, ali necu ponoviti tu gresku, mada to je bila klinacka glupost, sada sam zreliji i pametniji.

e ovako mene zanima sledece koliko su po vasem mišljenju ljidi sposobni da cuvaju tajne...?msm meni kad nesto kazu da ne pricam ja ne pricam bez dozvole,al se vodim politikom da ako bilo sta kazem nekim drugaricama(cast izuzetcima) da ce to bar njihovi momci muzevi saznati(pa i da kazem da apsolutno nikom ne pricaju)...ajd to mi i toliko ne smeta jer sa tim muskarcima i nemam kontakt neki al me zabrine i intrigira takvo ponasanje,jer onda pozelim da nekim ljudima nesto precutim...
primer:imam neki dalju drugaricu koja se ppgod udala,sve je bilo lepo tralalla proslo to sve i onda od jednee saznam da je ova kao razmisljala dal da me uopste zove...pazite meni to njje nista tako strasno i bitno(msm bole me cose:))jer mi tad i nismo bili toliko bliski al mi je sl situacija bila smesna:
ona je rekla njenoj najb.drug.(ujedno i mojoj i rodj.drugarici)da to nikom ne kaze,
najbolja dr.j to mojoj rodjaci rekla(uz istu opaski da nikom ne govori)
a moja rodjaka je to meni rekla uz istu preporuku(tj da ne kazem njima da znam)...

znaci nesto nebitno sta je pod zastavom tajne preslo 2 osobe i doslo do mene mi dodje ko jasan pokazatelj nemogucnosti ljudi da drze stvari u sebi...

e sad pitanjca:jel je ovakvo ponasanje karakteristicno za sve,ili su zene tu malo gore u cuvanju tajni od muskarca?da li vi verujete kad kazete nekom nesto u poverenju da ce to ostati izmedju vas i da li pouceni iskustvom uopste delite svoje tajne?

ja sam ranije vise verovao ljudima tj. prijateljima ali kad im kazem nesto a on kaze da nikom nece reci... pa kad mu ispricam on to kasnije prenese zato ja se ne oslanjam mnogo na ljude u NIKOGA nemam poverenja jednom sam popustio da vidim da nisam ja pogresio ali opet isto pa ja sam odlucio da ne verujem nikome nikom nista ne pricam kao sto izreka kaze covek se na coveka NE MOZE osloniti

Back