donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
he he, mogu samo da zamislim kako bi iko prošao ko bi pomislio da bude u našoj kući i čuva Donu.
ostali bi samo dugmići

ostali bi samo dugmići

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre bih psa ostavila u pansionu gde bi imala makar kerece drusto, igrala bi se i bila umorna dovoljno da spava po celu noc....
a u stan nepoznat da mi ulazi... Ne hala sto zbog mog nepoverenja sto zbog toga sto ne znam kako bi moj pas na to reagovao...Ovako ako bih je odvodila jedno mesec dana redovno tamo da se upozna, a i ja... lakse bi joj bilo....
Pretpostavljam da ste do sada imali prilike da cujete sta je to pet sitting?To je cuvanje kucnih ljubimaca (cuvanje pasa, cuvanje macaka, cuvanje ptica, cuvanje zivotinja) u kuci, odnosno stanu, vlasnika. Prednosti ovakvog nacina cuvanja zivotinja, u odnosu na pansione, i ostale nacine cuvanja, su ogromne. Pocnite od stresa koji ljubimci dozivljavaju u toku odsustva vlasnika. Taj stres se dodatno uvecava boravkom u nepoznatom okrizenju (pansioni,npr).Ne treba zanemariti i mogucnost infekcije, ne zaboravite buve, krpelje i ostalu gamad koja maltretira vase zivuljke.Interesujeme vase misljenje.Da li je pet sitting sigurnija i zdravija varijanta cuvanja kucnih ljubimaca dok su vlasnici na odmoru, na poslu ili na veceri u restoranu?
Morao sam sve ovo da citiram da bih vas sve podsetio,a mnogi su se i udaljili od teme,da se radi o Pet Care Sittng servisu pod nazivom MONA,zato bih zamolio autora ovog posta,a pretpostvaljam da se radi o vlasniku agencije,ili nekome ko tu radi,da se konacno oglasi.
Ja sam vlasnik vise ljubimaca (pas /velika rasa/,macak,egzoticne ptice /guld amadine,spic amadine,rizarice.../,dva akvarijuma),naravno tu je i nezaobilazno kucno bilje koje stvara odgovarajuci dekor,pa me interesuje kakav je cenovnik usluga za ovakvu menazeriju,dolazak dva puta dnevno,odnosno izvodjenje psa dva puta dnevno...ostalo je potrebno samo nahraniti i napojiti i ocistiti cat litter tray.Interesuje me, barem okvirno,cena po danu usluge.
Inace,i sam sam pristalica da bez gazde nema dobrog cuvanja,ali,mislim da sam posle punih 17 g zasluzio da ponovo vidim more,makar i ono bivse nase...
Zdravo svima!
Pozdravljam ovu temu. Kao veliki ljubitelj pasa došao sam na ideju da sa njima podelim ovo parče raja gde i sam živim sa svojom porodicom. Veliki plac iza Avale, prirodno okruženje, moje iskustvo rada u veterinarskoj ambulanti, kao i naša ogromna ljubav prema psima, glavni su faktori za pokretanje ovog projekta.
Osnovna razlika od uobičajenog pansionskog čuvanja pasa bi bila u tome da u našem pristupu nema mesta hladnim kavezima i vezivanju pasa. Jednostavno, psi koji bi nama bili povereni na čuvanje, živeli bi sa nama u našem dnevnom boravku i igrali se sa nama u našem dvorištu. To bi ujedno bila i neka vrsta rehabilitacije za pse, koji bi se uz nas oslobodili stresa i po povratku svojim vlasnicima doneli pozitivnu energiju koja je svima nama potrebna.
Želeo bih da saznam kakvo je Vaše mišljenje i interesovanje za ovakav način brige o psima. Prihvatam sve komentare, sugestije, pa i preporuke.
Pozdrav!
Zdravo svima!
Pozdravljam ovu temu. Kao veliki ljubitelj pasa došao sam na ideju da sa njima podelim ovo parče raja gde i sam živim sa svojom porodicom. Veliki plac iza Avale, prirodno okruženje, moje iskustvo rada u veterinarskoj ambulanti, kao i naša ogromna ljubav prema psima, glavni su faktori za pokretanje ovog projekta.
Osnovna razlika od uobičajenog pansionskog čuvanja pasa bi bila u tome da u našem pristupu nema mesta hladnim kavezima i vezivanju pasa. Jednostavno, psi koji bi nama bili povereni na čuvanje, živeli bi sa nama u našem dnevnom boravku i igrali se sa nama u našem dvorištu. To bi ujedno bila i neka vrsta rehabilitacije za pse, koji bi se uz nas oslobodili stresa i po povratku svojim vlasnicima doneli pozitivnu energiju koja je svima nama potrebna.
Želeo bih da saznam kakvo je Vaše mišljenje i interesovanje za ovakav način brige o psima. Prihvatam sve komentare, sugestije, pa i preporuke.
Pozdrav!
Zdravo svima!
Pozdrav!