Чувајте се Обаме!

...amerika i zapad su u krizi - ono sto obama radi je da propale banke i kompanije kupuje i pokusava da ih ponovo osposobi ali one su sad u vlasnistvu drzave...evropa ce morati da uradi to isto... nije to kao kod nas - kaze miskovic da ce otpustiti hiljadu radnika a drzava mu da pare ili neke druge pogodnosti da ih kao ne otpusti...pa nije valjda lud da sa tim gubitnicima pravi dil i jos da zarati sa celim svetom...a ti alavi mamlazi sa zapada neka sada svoje kinesku robu prodaju kinezima

ti rano ustajes

meni ovo bas zvuci. dosta je zgusnuto, ali razumljivo. cak je predvideo neke dogadjaje

mada, i ja imam slicno misljenje, oduvek.

a, da. pa pre dan, dva bila je malena vest da se neki regioni na zapadu pakistana zale na americko bombradovanje. vest je bila tad i posle....nigde vise

Pakistanci su leglo pravog islamskom terorizma, ali su americki saveznici, a imaju i nuklearku, pa nije red da se zameraju ljudima.

Ne verujem da bi Amerika napala Pakistan.

Ма нееееееее... Обама нас воли, он није као онај Клинтон, јес` да му је његова жена десна рука, али нисам приметио да је узео у тим и Монику Левински... иако је она посисала сву мудрост света!

Back