CUVAJTE SE DUGIH PUTOVANJA!!!

limunada:
krvolok:
looodica:
krvoluk hocemoli ja i ti uskoro da krenemo na taj nash cuveni put :) ;)

Mace moje, spram puta, sa kakvog sam se ja puta vratio, " Odavde do vecnosti ", je ko' do trafike....pa kad malo dodjem sebi ( ili si, whatever ), predlozi konstruktivno, ali prvo da cujem : inventar tashne !!!

Kakva li je sad katastrofa bila u pitanju? :roll:

Nista, sto tebe moze odvratiti od bureka, na zenskom casopisu, za vreme Meksikanske serije ( u radno vreme ), ali o tome, bolje na private, jer su to tako strasne stvari, kad bi ih ovde procitala, mog'o bi ti, kao stranka, banuti i sam Raso, a ti bi bila, uobicajeno, neljubazna !!! :lol: :lol: :lol:

Kakva li je sad katastrofa bila u pitanju? :roll:

Nista, sto tebe moze odvratiti od bureka, na zenskom casopisu, za vreme Meksikanske serije ( u radno vreme ), ali o tome, bolje na private, jer su to tako strasne stvari, kad bi ih ovde procitala, mog'o bi ti, kao stranka, banuti i sam Raso, a ti bi bila, uobicajeno, neljubazna !!! :lol: :lol: :lol: [/quote]

Zar tolko strasne? :D Nemoj mi pricati ako ces posle morati da me ubijes... :lol: :lol: :lol:

:lol: :wink:
Ma tu sam bre,spremam se polako za putovanje a i gripa me uhvatila pa mi i nije bash bilo do foruma,ma do nicega. :(
Evo ja spremna za putovanje ti :?: :wink:
A to shto zatvaraju,neka zatvaraju do mile volje,ovde izgleda ne vole kada je covek iskren i kada se ne pravi da je neko i neshto :twisted:

Cheaf:
miha217:
MAMA MI JE BILA U GOSTIMA I OPLJACKALI JE KAD SE VRACALA IZ BAZELA U BEOGRAD AUTOBUSOM BELE BOJE SA JU TABLICAMA.I NIJE JEDINA ,DESAVALO SE I RANIJE KOD ISTOG PREVOZNIKA.JAVITE SE KO JE IMA SLICNU MUKU DA RASKRINKAM TU ORGANIZOVANU BANDU.AUTOBUS PRAKTICNO NIJE NI STAJAO,A UNUTRA SVEGA 15-AK PUTNIKA.
E zato ja putujem avionom.
I zivis u Norveskoj...?! :( :( :( Da li hoces da me vodis tamo? :roll:

Aradia:
Cheaf:
miha217:
MAMA MI JE BILA U GOSTIMA I OPLJACKALI JE KAD SE VRACALA IZ BAZELA U BEOGRAD AUTOBUSOM BELE BOJE SA JU TABLICAMA.I NIJE JEDINA ,DESAVALO SE I RANIJE KOD ISTOG PREVOZNIKA.JAVITE SE KO JE IMA SLICNU MUKU DA RASKRINKAM TU ORGANIZOVANU BANDU.AUTOBUS PRAKTICNO NIJE NI STAJAO,A UNUTRA SVEGA 15-AK PUTNIKA.

heheeh ne brini vodicu te ja ako on nebude hteo :lol: :wink:

looodica:
Aradia:
Cheaf:
miha217:

heheeh ne brini vodicu te ja ako on nebude hteo :lol: :wink:

Pa da ceka ispred aviona dok ti pishash !!! :lol:

Back